![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
si poate imi spune si mie cineva cum naiba se leaga aprinderea electronica cu delcoul la V6. din aprindere pleaca 5 fire, iar din delcou numai 3. stiu ca e normal dar cum aflu care unde vine si unde pleaca celelalte doua fire si care sunt alea etc etc, doua fire din aprindere parca sun legate si intre ele, si nu pare a fi inventzie. la delc am mufa, iar la delc am o mufa din care ies cativa cm de fire.
|
Quote:
|
ca sa apreciati corect socoteala cu gazul, trebuie intai sa stiti cum functioneaza motorul cu pricina. sau motorul in general. ca sa evit unele discutii inutile pe aceasta tema, va informez ca nu exista ardere USCATA SI NICI UMEDA, cum presupun diversi moshulici. Este decat ardere. un alt mit este cel conform caruia benzina mai unge putin supapele si ce mai e pe acolo. incearca sa gresezi ceva cu benzina si vezi poate se degreseaza. motorul se va uza mai rapid in cazul in care debitul de gaz este prea mare. ceea ce se va intampla si daca debitul de benzina e prea mare, cu diferenta ca in cazul benzinei apare fumul negru.
va recomand sa nu fiti carcotasi, si sa acordati GPL-ului o sansa. faptul ca unii incearca sa se bucure de masina lor cat mai mult, nu doar duminica, nu este de condamnat. nici faptul ca o a doua masina ar putea fi o povara atat la impozite cat si la asigurare. nu consider ca injosesti masina cu un GPL. nici in garaj nu se innobileaza ca a mea. :) oare o masina ar fi mai fericita fara GPL si plimbata decat 12 km pe saptamana? ieftin nu inseamna nasol. sau poate vreti masini de showroom? astept blestemele. |
subscriu la cele spuse de cosmineloo:)
|
3 Attachment(s)
asta e cumva un consul? sau ce o fii, azi cautam un loc unde sa pap o pizza si uita ce am vazut.
|
WOOOOOOOOOOW Ce bine arata....cat ai dat pe Taune ???
|
Quote:
|
Va Rog Sa-mi Spuneti Cum Se Leaga Turometrul La Ford Capri Ii Pentru Ca Inginerii Din Service Habar Nu Au Si Vor Sa Ma Lase Cu Masina Fara Bord.celelalte Ceasuri Le-am Testat Cu Doua Fire Si Un Transformator Dar La Turometru Nu Stiu.
|
p.ady ....astept raspuns.
nitu ovidiu82 ...cel din pozele tale este un opel rekord |
Quote:
1. Modelul de masina despre care discutam este unul facut sa mearga cu benzina cu plumb, asta inseamna lagare si simeringuri rezistente la cifra octanica specifica benzinei cu plumb. Un lagar distrus poate sa duca la probleme serioase la nivelul supapelor. Acestea fiind spuse avem urmatoarele: - benzina cu plumb CO (cifra octanica) 90-91 - benzina fara plumb CO 95-98 - GPL CO 110 Ca sa nu mai spun, ca, desi paradoxal, GPL-ul chiar daca are CO 110 duce la o sensibila diminuare a performantelor masinii. |
Quote:
oricum ............ ii faina lucratura la el |
Quote:
-diesel te rog frumos sa-ti iei tu, nu mai oferi asemena sfaturi, am 2 in curte si ma uit la ele cum mananca zeci de milioane(motoarele doar) si tot stau..GPL keeps on going..si mai sunt si ifetine piesele(s-ar putea sa isi revina si romanu din mania DIESEL, da e cam greu momentan) -cat despre ralanti..citetse informatiile despre motorul de care tocmai vorbim :wink:(iarasi..romanu..stie de ralanti mare.."sa nu moara motorul" :-P) |
Quote:
|
silencer e pus pe glume zilele astea :oops: :lol:
unii sunt mai bine dispusi :-P |
am reusit sa fac rost de info referitoare la numarul de caneluri la planetarele de la capri
sint in numar de 16 si singura diferenta intre modele mk1,2,3 este lungimea lor. sper sa va foloseasca informatia:) |
eu vorbeam foarte serios. culorile mate cum au aparut? de la grund negru? acu se poarta capota sau mijlocul masinii negru mat, zic ca ar merge cu rugina.. si cu sloganul: RUST, the new Black!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Mai mai mai , ce bine e cand ai pe cine intreba , eu nu stiam ca ford granada e pt benzina cu pb ,puneam cu plumb, si merge bine , de stat la relanti sta in 800-900 rpm , dar la ce mortor are are si consum mare , si cred ca o sa pun un gpl pe el , la ce costuri ajunge un sh ? si cat de greu e de montat ...... ca ma cam bate gandul sa il montez eu , ca nu prea am bani :)))
mersi cosminelo ca ai fost la obiect !! acum vreau sa stiu si eu care iimi vinde un rezervor ieftin ca am reusit de l-am spart :))) , are o gaurica mica acolo , se poate lipi cu ceva ? care sa tina. |
Quote:
si rezervoru de cositoreste si nu mai curge,nu te arunca la cumparat altul ca dai banii in vint.ciocan de lipit cositor decapant si o perie de sirma scurta si ai rezolvat treaba.ciocanu de lipit poate fi de min 500 w.e maxim 400 de mii in comert.si isi face treaba. |
Sunt de acord cu Dascalu,
Este foarte simplu sa faci toate astea (daca ai mai facut pana acum). ps: sa inteleg ca spiritul umoristic al lui Silencer i-a inspirat si pe altii? |
Quote:
Succes! |
Quote:
|
mersi de sfaturi baieti , am sa ma apuc de treaba pe sambata , sa rezolv rezervorul , il lipesc io in vreo doua zile :)))
|
vand/dezmembrez mk1....10 mil
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica vin pe la Ploiesti,hai sa vad ce ai de vanzare...da-mi un nr de tel., al meu este O740164486.Da-mi un bip sau pe mess iliebughie si vorbim. Sa vad cum ma descurc cu platforma ca sa iti iau toata masina...merci
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ia uitati ce rugineste in apropierea mea...!!!! motor 5000..!!!
|
cataline...cum e si in problema cateilor maidanezi...nu putem salva toate masinile...dar undeva ,in cerul lor,ele baraie linistite si ne asteapta si pe noi.....
p.s. asta ar merita trezita la viata... |
Quote:
|
Quote:
mda... ar merita... o sa incerc sa aflu mai multe..!! dar la 5000 motorul... mama ce de bani papa.... pe mai multe planuri..!!! ( motorina/impozit /asigurare etc..!!) |
cate capre functionale avem ..pana acum ??
vreau sa ne veden in vara.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok.. misha...o sa iau legatura cu proprietarii... dar din cate stiu eu nu este de vanzare,,....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning