Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cosmineloo 19-04-08 22:01

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1493286)
noua mea achizitie...azi am ajuns cu ea acasa!bucurie mare in familie!

in sfarsit un fericit posesor de automobil. sa ai parte de ea.

cosmineloo 19-04-08 22:04

si poate imi spune si mie cineva cum naiba se leaga aprinderea electronica cu delcoul la V6. din aprindere pleaca 5 fire, iar din delcou numai 3. stiu ca e normal dar cum aflu care unde vine si unde pleaca celelalte doua fire si care sunt alea etc etc, doua fire din aprindere parca sun legate si intre ele, si nu pare a fi inventzie. la delc am mufa, iar la delc am o mufa din care ies cativa cm de fire.

cosmineloo 19-04-08 22:09

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1493169)
baieti daca l-as vopsi asa cu pete ar fi vopsit (tuning) asmu la stil ma refer sau arata ca si cum ar fi vopsit in grajd intre vaci de baghe ioane !

caut un stil de vopsit ce bate la ochi !!8)

eu zic ca e ok. chiar original. si nu da rau deloc.

cosmineloo 19-04-08 22:22

ca sa apreciati corect socoteala cu gazul, trebuie intai sa stiti cum functioneaza motorul cu pricina. sau motorul in general. ca sa evit unele discutii inutile pe aceasta tema, va informez ca nu exista ardere USCATA SI NICI UMEDA, cum presupun diversi moshulici. Este decat ardere. un alt mit este cel conform caruia benzina mai unge putin supapele si ce mai e pe acolo. incearca sa gresezi ceva cu benzina si vezi poate se degreseaza. motorul se va uza mai rapid in cazul in care debitul de gaz este prea mare. ceea ce se va intampla si daca debitul de benzina e prea mare, cu diferenta ca in cazul benzinei apare fumul negru.
va recomand sa nu fiti carcotasi, si sa acordati GPL-ului o sansa. faptul ca unii incearca sa se bucure de masina lor cat mai mult, nu doar duminica, nu este de condamnat. nici faptul ca o a doua masina ar putea fi o povara atat la impozite cat si la asigurare. nu consider ca injosesti masina cu un GPL. nici in garaj nu se innobileaza ca a mea. :) oare o masina ar fi mai fericita fara GPL si plimbata decat 12 km pe saptamana? ieftin nu inseamna nasol.
sau poate vreti masini de showroom?

astept blestemele.

DASCALUGABRIEL 19-04-08 22:44

subscriu la cele spuse de cosmineloo:)

nitu_ovidiu82 20-04-08 00:11

3 Attachment(s)
asta e cumva un consul? sau ce o fii, azi cautam un loc unde sa pap o pizza si uita ce am vazut.

bil1706 20-04-08 00:42

WOOOOOOOOOOW Ce bine arata....cat ai dat pe Taune ???

nitu_ovidiu82 20-04-08 20:07

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 1493635)
WOOOOOOOOOOW Ce bine arata....cat ai dat pe Taune ???

nui al meu, lam vazut in oras cand ma plimbam, zicea cineva ca o bagat ceva banuti in el si are ceva motoras bun. daca mai aflu io ceva detalii va spun si voua

Loreen1966 20-04-08 20:13

Va Rog Sa-mi Spuneti Cum Se Leaga Turometrul La Ford Capri Ii Pentru Ca Inginerii Din Service Habar Nu Au Si Vor Sa Ma Lase Cu Masina Fara Bord.celelalte Ceasuri Le-am Testat Cu Doua Fire Si Un Transformator Dar La Turometru Nu Stiu.

bil1706 20-04-08 20:56

p.ady ....astept raspuns.
nitu ovidiu82 ...cel din pozele tale este un opel rekord

Silencer Power 20-04-08 22:31

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1493483)
ca sa apreciati corect socoteala cu gazul, trebuie intai sa stiti cum functioneaza motorul cu pricina. sau motorul in general. ca sa evit unele discutii inutile pe aceasta tema, va informez ca nu exista ardere USCATA SI NICI UMEDA, cum presupun diversi moshulici. Este decat ardere. un alt mit este cel conform caruia benzina mai unge putin supapele si ce mai e pe acolo. incearca sa gresezi ceva cu benzina si vezi poate se degreseaza. motorul se va uza mai rapid in cazul in care debitul de gaz este prea mare. ceea ce se va intampla si daca debitul de benzina e prea mare, cu diferenta ca in cazul benzinei apare fumul negru.
va recomand sa nu fiti carcotasi, si sa acordati GPL-ului o sansa. faptul ca unii incearca sa se bucure de masina lor cat mai mult, nu doar duminica, nu este de condamnat. nici faptul ca o a doua masina ar putea fi o povara atat la impozite cat si la asigurare. nu consider ca injosesti masina cu un GPL. nici in garaj nu se innobileaza ca a mea. :) oare o masina ar fi mai fericita fara GPL si plimbata decat 12 km pe saptamana? ieftin nu inseamna nasol.
sau poate vreti masini de showroom?

astept blestemele.

Partial sunt de acord, dar treaba sta in felul urmator.
1. Modelul de masina despre care discutam este unul facut sa mearga cu benzina cu plumb, asta inseamna lagare si simeringuri rezistente la cifra octanica specifica benzinei cu plumb. Un lagar distrus poate sa duca la probleme serioase la nivelul supapelor. Acestea fiind spuse avem urmatoarele:
- benzina cu plumb CO (cifra octanica) 90-91
- benzina fara plumb CO 95-98
- GPL CO 110

Ca sa nu mai spun, ca, desi paradoxal, GPL-ul chiar daca are CO 110 duce la o sensibila diminuare a performantelor masinii.

nitu_ovidiu82 21-04-08 00:01

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 1493978)
p.ady ....astept raspuns.
nitu ovidiu82 ...cel din pozele tale este un opel rekord

io am intrebat ce masinuta ii. nam stiut ca ii opel
oricum ............ ii faina lucratura la el

florin_cars 21-04-08 01:05

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1492873)
ai inteles complet gresit ce ziceam si eu si john.. si radu. omu vrea sa stie cu ce iese mai bine, cu granada pe gpl sau cu tico. ii zic eu mai explicit: GPL E JENANT. nu vad cum ai ajuns tu sa compari acum urcatu la deal cu economie in oras... nu a fost destul de explicit john cand a zis pentru ce ii trebuie masina? daca vroia sa urce dealuri isi lua naiba un diesel, daca vroia sa depaseasca ursuleti isi lua un ursulet mai rapid decat ceilalti ursuleti. cat despre relanti.. el nu trebuie pentru o functionare corecta sa stea la 700-900 de ture?

-ai inteles complet gresit u mai degraba, eu i-am raspuns lui nitu_ovidiu82 :lol:
-diesel te rog frumos sa-ti iei tu, nu mai oferi asemena sfaturi, am 2 in curte si ma uit la ele cum mananca zeci de milioane(motoarele doar) si tot stau..GPL keeps on going..si mai sunt si ifetine piesele(s-ar putea sa isi revina si romanu din mania DIESEL, da e cam greu momentan)
-cat despre ralanti..citetse informatiile despre motorul de care tocmai vorbim :wink:(iarasi..romanu..stie de ralanti mare.."sa nu moara motorul" :-P)

silencer 21-04-08 08:09

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1493169)
baieti daca l-as vopsi asa cu pete ar fi vopsit (tuning) asmu la stil ma refer sau arata ca si cum ar fi vopsit in grajd intre vaci de baghe ioane !

caut un stil de vopsit ce bate la ochi !!8)

capota mea de mk3 e cam ruginita si ma gandeam ca as putea sa o curat de vopsea, sa o tin o zi, doua in apa sa o prinda rugina bine si pe urma sa o curat si sa o dau doar cu lac.. oare ar sari in ochi?

florin_cars 21-04-08 14:47

silencer e pus pe glume zilele astea :oops: :lol:
unii sunt mai bine dispusi :-P

DASCALUGABRIEL 21-04-08 14:48

am reusit sa fac rost de info referitoare la numarul de caneluri la planetarele de la capri
sint in numar de 16 si singura diferenta intre modele mk1,2,3 este lungimea lor.
sper sa va foloseasca informatia:)

silencer 21-04-08 16:06

eu vorbeam foarte serios. culorile mate cum au aparut? de la grund negru? acu se poarta capota sau mijlocul masinii negru mat, zic ca ar merge cu rugina.. si cu sloganul: RUST, the new Black!

zolley 21-04-08 21:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1494593)
capota mea de mk3 e cam ruginita si ma gandeam ca as putea sa o curat de vopsea, sa o tin o zi, doua in apa sa o prinda rugina bine si pe urma sa o curat si sa o dau doar cu lac.. oare ar sari in ochi?

ce glumet :D dar eu deja am avut o asa :P

JohnXX 22-04-08 15:41

Mai mai mai , ce bine e cand ai pe cine intreba , eu nu stiam ca ford granada e pt benzina cu pb ,puneam cu plumb, si merge bine , de stat la relanti sta in 800-900 rpm , dar la ce mortor are are si consum mare , si cred ca o sa pun un gpl pe el , la ce costuri ajunge un sh ? si cat de greu e de montat ...... ca ma cam bate gandul sa il montez eu , ca nu prea am bani :)))
mersi cosminelo ca ai fost la obiect !!

acum vreau sa stiu si eu care iimi vinde un rezervor ieftin ca am reusit de l-am spart :))) , are o gaurica mica acolo , se poate lipi cu ceva ? care sa tina.

DASCALUGABRIEL 22-04-08 15:58

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1496947)
Mai mai mai , ce bine e cand ai pe cine intreba , eu nu stiam ca ford granada e pt benzina cu pb ,puneam cu plumb, si merge bine , de stat la relanti sta in 800-900 rpm , dar la ce mortor are are si consum mare , si cred ca o sa pun un gpl pe el , la ce costuri ajunge un sh ? si cat de greu e de montat ...... ca ma cam bate gandul sa il montez eu , ca nu prea am bani :)))

acum vreau sa stiu si eu care iimi vinde un rezervor ieftin ca am reusit de l-am spart :))) , are o gaurica mica acolo , se poate lipi cu ceva ? care sa tina.

instalatia e relativ simplu de pus pecarburatie.
si rezervoru de cositoreste si nu mai curge,nu te arunca la cumparat altul ca dai banii in vint.ciocan de lipit cositor decapant si o perie de sirma scurta si ai rezolvat treaba.ciocanu de lipit poate fi de min 500 w.e maxim 400 de mii in comert.si isi face treaba.

Silencer Power 22-04-08 17:26

Sunt de acord cu Dascalu,

Este foarte simplu sa faci toate astea (daca ai mai facut pana acum).

ps: sa inteleg ca spiritul umoristic al lui Silencer i-a inspirat si pe altii?

Silencer Power 22-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1496947)

Stiu ca uneori e greu sa citesti, intelegi si sa emiti pareri, toate in acelasi timp, dar trebuie sa incerci, pentru ca daca vrei sa instalezi GPL va trebui sa te documentezi si tu putin, adica cele de mai de sus sunt vitale in cazul tau.

Succes!

DASCALUGABRIEL 22-04-08 18:02

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1497143)
Sunt de acord cu Dascalu,

Este foarte simplu sa faci toate astea (daca ai mai facut pana acum).

ps: sa inteleg ca spiritul umoristic al lui Silencer i-a inspirat si pe altii?

eu am mai facut (inclusiv reparat radiatoare:)

JohnXX 23-04-08 07:19

mersi de sfaturi baieti , am sa ma apuc de treaba pe sambata , sa rezolv rezervorul , il lipesc io in vreo doua zile :)))

dan_kamikaze 25-04-08 08:38

vand/dezmembrez mk1....10 mil

DASCALUGABRIEL 25-04-08 08:49

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1501808)

salut! un pret pt fuzete fataplssi amortizoarele de pe ele.

Bogdan72 25-04-08 12:20

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1501808)

duminica vin pe la ploiesti,hai sa vad ce ai de vanzare...da-mi un nr de tel., al meu este O740164486

Bogdan72 25-04-08 12:26

Duminica vin pe la Ploiesti,hai sa vad ce ai de vanzare...da-mi un nr de tel., al meu este O740164486.Da-mi un bip sau pe mess iliebughie si vorbim. Sa vad cum ma descurc cu platforma ca sa iti iau toata masina...merci

dan_kamikaze 25-04-08 18:56

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1501813)
salut! un pret pt fuzete fataplssi amortizoarele de pe ele.

deci vrei bratele complete?intra pe spike_angel2000 si vb de detalii..eventual pun si poze

cv-03-btf 26-04-08 18:24

2 Attachment(s)
ia uitati ce rugineste in apropierea mea...!!!! motor 5000..!!!

codrin44 26-04-08 20:11

cataline...cum e si in problema cateilor maidanezi...nu putem salva toate masinile...dar undeva ,in cerul lor,ele baraie linistite si ne asteapta si pe noi.....
p.s. asta ar merita trezita la viata...

dan_kamikaze 26-04-08 20:29

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1504274)

mai multe amanunte...parca e neinmatriculata:rolleyes2...

cv-03-btf 26-04-08 20:41

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1504439)
mai multe amanunte...parca e neinmatriculata:rolleyes2...

proprietarii spuneau ca ar fi inmatriculata... motorul e desfacut... dar mai multe amanunte nu cunosc...
mda... ar merita... o sa incerc sa aflu mai multe..!! dar la 5000 motorul... mama ce de bani papa.... pe mai multe planuri..!!! ( motorina/impozit /asigurare etc..!!)

panaitescud 27-04-08 00:19

cate capre functionale avem ..pana acum ??

vreau sa ne veden in vara....

panaitescud 27-04-08 02:40

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1502742)
deci vrei bratele complete?intra pe spike_angel2000 si vb de detalii..eventual pun si poze

nu uita de ce am vb....

dan_kamikaze 27-04-08 06:53

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1504861)
nu uita de ce am vb....

K VB PE MESSS....

mishawrc 27-04-08 06:54

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1504770)
cate capre functionale avem ..pana acum ??

vreau sa ne veden in vara....

eu nu stiu cate capre avem pana acum dar eu sigur pana in vara termin.sa-mi spuneti unde ne vedem si sunt acolo cu "iubita mea".astept raspuns pt intalnire.

mishawrc 27-04-08 06:56

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1504274)

vreau mai multe detalii despre masina si poate o iau eu.imi place micutza asta.

cv-03-btf 30-04-08 18:46

ok.. misha...o sa iau legatura cu proprietarii... dar din cate stiu eu nu este de vanzare,,....

florin_cars 01-05-08 00:19

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1504462)
proprietarii spuneau ca ar fi inmatriculata... motorul e desfacut... dar mai multe amanunte nu cunosc...
mda... ar merita... o sa incerc sa aflu mai multe..!! dar la 5000 motorul... mama ce de bani papa.... pe mai multe planuri..!!! ( motorina/impozit /asigurare etc..!!)

stiu k sunt si Diesel..dar ai gresit u sau chiar e puturoasa? :-P

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning