Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-89-POT 20-02-08 21:25

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

nu am stat pe la calc zilele astea si nu am rasp. am incerkt sa modific numele de la user si nu pot. da am 18 ani. si dak nu credeti k am mers cu 190 urkti cu mine in masina ;) da sa trecem peste...

LKS 20-02-08 21:30

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1372319)
nu am stat pe la calc zilele astea si nu am rasp. am incerkt sa modific numele de la user si nu pot. da am 18 ani. si dak nu credeti k am mers cu 190 urkti cu mine in masina ;) da sa trecem peste...

Chiar nu vroiam sa ma mai bag ..dar trebuie.
Ma jur ca daca te-as cunoaste as suna la politie imediat cum te-as vedea pe strada.
Strazile sunt pline de kinderi care sunt ei reisari domne, bagati-va dracului mintile in cap ma flacai.
Dupa ce treci printr-un accident cel putin, si scapi, sper sa realizezi si sa te potolesti.

Scoop 20-02-08 22:13

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1372319)

Data viitoare cand ii dai 190, te rog eu nu lua pasageri si vezi sa fie strada goala, daca tu ai chef sa iti scurtezi viata macar n-o scurta si pe a altora.

sonykel 20-02-08 23:28

nevoia de afirmare... si eu cand imi luasem permisu asta era prioriatatea mea sa ma laud cu ce viteza maxim am mers... acum prioritatea mea e sa ma duc din A in B cat mai in siguranta , fara mult stres si fara sa-i incurc pe ce-i din trafic si daca ajung si cat mai repede e si mai bine daca nu asta e...

Hellman 21-02-08 01:03

si prioritatea mea e sa ajung de la punctul A la punctul B .. acum cum merg depinde in ce stare sunt si dk ma grabesc sau nuh .. sonykel u stii mai bine cum merg

DarkJEDI 21-02-08 10:05

la mine prioritatea e sa consum putin. incercati sa mergeti cu 85 in afara orasului:D (pe distante scurte bineinteles) sa vedeti ce "palpitant" e.

ERY 21-02-08 10:29

Hai...schimbati subiectul.

57dzl 21-02-08 17:05

ce parere aveti despre alfa romeo 166 jtd motor de 2400 ... an 2002 ..???

kirin 21-02-08 19:37

piesa,am mers cu una ro-it de 2 ori si se "misca" bine

Skyppy 22-02-08 21:51

9 Attachment(s)
cei de la Cardinal Motors au lansat azi la Constanta Tiguanul. S-a facut un drivetest, mai altfel. La cheile Dobrogei, off road si on road. Nu au fost limite sau abtineri. Mai multe foto o sa gasiti aici : http://www.***********/photos/andy_x3m

andy_x3m 22-02-08 22:19

Test drive off-road organizat de Cardinal Motors. Masina: VW Tiguan 2.0 TDI. Locatie: Cheile Dobogei, Lungime traseu: aproximativ 2 km (750 m pe sosea). Imagini: http://www.***********/photos/andy_x3m/

„Tiguan. Wild if you want“

SUV-ul celor de la Volkswagen, lansat sub deviza „Tiguan. Wild if you want“ (n.r. „Tiguan. Salbatic daca vrei!“), a fost pus la dispozitie pentru un amplu test-drive, atat in conditii off-road cat si de sosea, de Cardinal Motors, dealer-ul VAG pentru Constanta. Ieri, in vecinatatea localitatii Targusor, in Cheile Dobrogei a avut loc testarea SUV-ului de dimensiuni medii Volkswagen Tiguan. Test-drive-ul a fost facut pe un traseu cu dificultate medie, cuprinzand urcari pe teren accidentat, slalom printe stanci si o portiune de aproximativ 1,5 km de sosea. Masinile testate au fost dotate cu o motorizare de 2.0 litri turbo diesel, care dezvolta 140cp la 4200 de rotatii pe minut. Puterea motorului este transmisa la roti de un sistem 4x4 permanent, ce asigura un comportament foarte bun. atat in conditii de asfalt cat si in afara soselelor. Modelul de varf prezentat de Cardinal Motors dispune de multe inovatii in domeniu auto. Tinand cont ca Volkswagen tinteste un public feminin pentru acest SUV, una demna de amintit ar fi asistenta la parcare, functie ce vine in ajutorul conducatoarelor. Tiguan-ul este echipat cu toate dispozitivele de siguranta, din care amintim ABS, ESP, EBD si ASR in versiunea standard. De asemenea SUV-ul este dotat cu mai multe air-bag-uri, atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Masina de teren a celor de la grupul VAG a primit un rezultat extraordinar la testele de impact Euroncap – cinci stele. Autoturismul are un pret de vanzare de aproximativ 25.000 euro, fiind dotata cu aer conditionat, computer de bord si geamuri electrice inca din versiunea standard.
acesta este aticolul publicat.

Scoop 22-02-08 22:30

1 Attachment(s)
Care e autorul la astea?:lol:

P.S. Eu mai trec seara pe acolo cu camera (nu neaparat si cu masina) supar pe careva daca fac poze si la masinile voastre nu numai la copaci, pana acuma nu mi-am permis (pozele nu neaparat sa vin sa le postez aici, cum vrea fiecare :rolleyes2)

metal_militia 22-02-08 23:22

2 Attachment(s)
vine politiaaa...imi ia toata marfaaa:lol:

sonykel 23-02-08 00:18

esti baiat destept ai facut pozele fara blitz dar cu o expunere mai mare...

Psycho 23-02-08 01:14

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1377160)
vine politiaaa...imi ia toata marfaaa:lol:

ce s-a intamplat ?!

Psycho 23-02-08 03:17

2 Attachment(s)
Schimbati extensia din .txt in . exe

Dacă faci parte din clubul celor stresaţi de reclama din Yahoo! Messenger, aceea micuţă, din fereastra principală care îţi ocupă spaţiu preţios din lista de contacte, atunci acest articol este pentru tine. În mai puţin de 1 minut şi fără bătaie de cap vei scăpa de mica reclamă din Yahoo! Messenger şi vei uita chiar că a existat vreo dată.
Pe Internet circulă mai multe mici progrămele (patch-uri) care promit că te scapă de reclamele din Yahoo! Messenger, numai că nu toate funcţionează. Unele nu merg deloc, iar altele nu fac să dispară reclama decât temporar. Patch-ul despre care vorbesc eu, a fost testat pe cea mai nouă versiune de Yahoo! Messenger 8 (8.1.0.421) şi pe Yahoo! Messenger 9 Beta (varianta actuală este 9.0.0.797) şi funcţionează fără reproş.

Ce ai de făcut pentru a scăpa de reclamă?

Procedura este similară pe ambele versiuni de Yahoo! Messenger şi constă din 3 paşi simpli:
1. Închizi Yahoo! Messenger
2. Salvezi pe calculatorul tău (Yahoo! Messenger AD-Remover New 2 Patch.exe) şi dai dublu click pe el
3. În fereastra care se deschide apeşi butonul Patch. Aplicaţia are nevoie să-i indici calea către fişierul executabil al lui Yahoo! Messenger. Aşadar vei da Yes în căsuţa care te întreabă dacă vrei să cauţi executabilul, te duci în C:\Program Files\Yahoo!\Messenger şi dai dublu click pe fişierul YahooMessenger (sau YahooMessenger.exe dacă Windows Explorer îţi arată şi extensiile fişierelor).

http://storage0.dms.go4it.ro/media/2...addremover.jpg

Acum nu trebuie decât să deschizi din nou Yahoo! Messenger şi să observi cum reclama a dispărut ca prin minune, iar în fereastra principală au loc acum mai multe contacte.

Aveti si poza

Psycho 23-02-08 03:24

Puteti copia programul direct in folderul de yahoo C:\Program Files\Yahoo!\Messenger

si de acolo face el singur

metal_militia 23-02-08 10:22

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1377304)
ce s-a intamplat ?!

a venit o masina, au gasit pe un ghinionist care se invartea pe acolo cu frana de mana...un golf 5 alb, l-au luat si au plecat :lol::lol: si-au facut norma pe seara...

Psycho 23-02-08 10:41

ahahahahahhah saracu ... amatori :D

sonykel 23-02-08 11:20

amator nu e tipu sa mai dat , il cunosc dar ca si altii toti tipau faceau semne politia politia el nimic el credea ca lumea il aplauda :lol:

leonard 23-02-08 11:26

cea mai tare faza...cand a inceput lyviu sa-i huiduie:))) toata lumea dupaia..zici ca eram pe stadion.

SMocKey21 23-02-08 11:55

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1377803)
cea mai tare faza...cand a inceput lyviu sa-i huiduie:))) toata lumea dupaia..zici ca eram pe stadion.

a fost o chestie de cea mai joasa speta chestia cu huiduitul ;),au iesit toti cursantii ctei la interval sa isi etaleze muschii pe acolo :)))),si ala cu golful a mai luat si bordura de emotii :))))

D_M_X 23-02-08 12:38

eu o chestie nu inteleg....acolo este sau nu parcare?
Si din cate stiu eu este..atunci cred ca este cazul sa puneti mana pe regulamente si sa vedeti ca daca interpretezi bine legea in fata gaborului pleaca cu coada intre picioare

ct11lyv 23-02-08 12:48

va placut nu :))

Psycho 23-02-08 13:41

mic mic ... ai gura mare a ?!

faci si tu ca slc-u .. huidui injuri .. si cand vine garda fugi :) .. si bagi pe alti la inaintare :D

Scoop 23-02-08 16:15

Din cate stiu e parcarea in proprietate a celor de la Aqua sau de la Perla, tot ce pot sa-ti dea este deranjarea linisti publici, altceva nu pot ca e proprietate privata :|

GABBY_ 23-02-08 16:18

in seara asta stam in casa sau ....folositi si pm daca e cazul :)

CT-00-DNS 23-02-08 18:58

Si in seara asta o sa fie la fel cred :) Parcarea este privata, dar din cate stiu daca este deschisa oricui se considera spatiu/drum public si se aplica legile..

aikman 24-02-08 08:04

poate cineva sam a lamureasca si pe mine ?? pentru ce l-au luat pe baiatu ala ? si amenda pentru ce da ei acolo ?? eu doar trec pe acolo si vad lume adunata dar nu ma bag ... multumesc celui care ma laureste :)

GABBY_ 24-02-08 09:29

daca nu e considerat drum public ,iti da amenda pentru tulburarea linistii publice.daca esti pe strada cu o sticla in mana si la nervi dai cu ea de pamant si esti vazut fi sigur ca ti-o iei ptr tulburarea linistii publice.chestia asta are multe acoperiri,sunt mii de cazuri in care poti fi amendat ptr faza cu linistea

DarkJEDI 24-02-08 10:24

si daca totusi e considerat drum public si tu la 3 dimineata faci "gogosi" pe strada/ in parcare/ in intersectie ce poate sa iti faca?

GABBY_ 24-02-08 10:42

daca nu ai autorizatie contravine legislatiei in vigoare.legile sunt facute sa fie interpretate asa ca nu te chinuii sa scapi doar cu o urare de drum bun pana nu cotizezi

metal_militia 24-02-08 14:27

stati voi calmi ca daca vor se iau de tine si daca stai langa masina in parcare...cum s-o face ca prinde doar pe figuranti? daca esti baiat destept si nu te dai pt show si ca sa te mare la public nu te prinde nimeni si iti faci treaba bine si subtil :-)

GABBY_ 24-02-08 16:01

"si nu te dai ptr show" pai atunci care mai e rostul adunarii ,pentru ce ti-a luat taticu masina daca nu le arati baietilor si fetelor ce poate ea ;)))

Hellman 24-02-08 18:42

eu dk ma dau ma dau pt mine nu sa le arat tuturor k stiu sa ma dau sau chestii d'astea ...

quick_5hifter 24-02-08 18:44

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1380520)
eu dk ma dau ma dau pt mine nu sa le arat tuturor k stiu sa ma dau sau chestii d'astea ...

Pai si atunci de ce nu faci asta noaptea, la 2-3, cand nu mai e nimeni la Aqua? Sau in alta parte :lol:
Valabil pentru toti cei care spun asta :lol:

DarkJEDI 24-02-08 19:44

intrebare: daca sunt politai daia cu care dai examenu in masinile de scoala la aqua magic si tu dai liniute au ce sa iti faca? ca mie mi se pare mai comod ziua cand nu e nimeni sa merg decat noaptea cand sunt 2-3 care se trag si 2-3 sute care se uita si incurca lumea degeaba.

Skyppy 24-02-08 20:16

Nu sunt aceiasi. Sunt birouri distincte in cadrul SPR. Si daca nu ma insel, cei care vin la aqua.... sunt de la pol mamaia, sau de la alte secti dupa caz si nu de la rutiera, iar amenda e pe ordine si liniste publica si nu la Codul Rutier.

Psycho 24-02-08 20:20

da cei care au grija de mamaia fac parte din Politia Mamaia

Hellman 24-02-08 20:57

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1380529)
Pai si atunci de ce nu faci asta noaptea, la 2-3, cand nu mai e nimeni la Aqua? Sau in alta parte :lol:
Valabil pentru toti cei care spun asta :lol:

pai eu asta fac ... ma dau cand am chef si unde nu e multa lume k m'am saturat sa apara filmulete pe net cu masina mea si chestii d'astea ...

vream sa spun k sunt multe persoane care se dau doar k sa fie vazuti

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning