Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Fixius 11-06-08 10:43

Re: Chat

la un prieten pe ultimul model de mondeo.. si-o pus ceva grila de la fk, si l-o scos din garantie... :D:D:D

mai bine asteapta, pana platesti masina integral.. si dupaceea o faci cum vrei.. tu parerea mea.. :S

CJ-86-UHE 11-06-08 16:31

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1584232)
la un prieten pe ultimul model de mondeo.. si-o pus ceva grila de la fk, si l-o scos din garantie... :D:D:D

mai bine asteapta, pana platesti masina integral.. si dupaceea o faci cum vrei.. tu parerea mea.. :S

garantia expira in toamna, si in legatura cu grila, daca era montata in atelier autorizat R.A.R. nu era nici o problema

Fixius 12-06-08 08:34

dar cant tre sa dasi jos 3 suruburi si sa pui grila noua.... si sa pui inapoi alea 3 suruburi.. nu iti trece prin cap sa mergi la un servis autorizat rar ptr traba asta.. nu ???

Fixius 12-06-08 08:56

Re: Poze

eu am ajuns la elicipetele americane dupa ce l-au mutat de pe platforma aia dreapta..
am reusit sa vb ceva cu americanu, dar dupaceea o venit unu sa se bage in seama si nu m-a mai lasat sa stau langa elicopetere... poate erai kiar tu @V.I.D

V.I.D. 12-06-08 10:27

Da Fixius...eram chiar eu.Ce ai facut tu a fost o mare prostie,dar nu a fost vina ta,a fost vina cretinilor care asigurau paza.De fapt a fost un concurs de imprejurari:pregatirile pt. concert pe platforma aceea+americanii+pantalonii tai de camuflaj+tampitii de la paza.Asa ca am lasat lucrurile asa.....in alta ipostaza se putea termina nu f. frumos.Asa ca nu m-am bagat in seama ci am luat niste masuri(de siguranta) in locul celor care nu si-au facut datoria.De fapt tu ai fost ala care s-a bagat in seama-tu nu aveai ce cauta acolo.Ce mica e lumea...

CristianD 12-06-08 12:50

V.I.D. lucrezi la aeroport ? :D

V.I.D. 12-06-08 12:57

afirmativ!

CristianD 12-06-08 12:59

:D
poate ne stim
pe ai mei sigur ii sti
am lucrat toata familia acolo, acum a ramas doar mama si tata.

V.I.D. 12-06-08 13:02

tot ce se poate
acu depinde...dupa cum stii,in perimetrul aeroportului isi desfasoara activitatea multe firme

CristianD 12-06-08 13:04

iti dau un pm

Fixius 13-06-08 11:33

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 1586324)
Da Fixius...eram chiar eu.Ce ai facut tu a fost o mare prostie,dar nu a fost vina ta,a fost vina cretinilor care asigurau paza.De fapt a fost un concurs de imprejurari:pregatirile pt. concert pe platforma aceea+americanii+pantalonii tai de camuflaj+tampitii de la paza.Asa ca am lasat lucrurile asa.....in alta ipostaza se putea termina nu f. frumos.Asa ca nu m-am bagat in seama ci am luat niste masuri(de siguranta) in locul celor care nu si-au facut datoria.De fapt tu ai fost ala care s-a bagat in seama-tu nu aveai ce cauta acolo.Ce mica e lumea...

tocmai ca tu te-ai bagat in seama.. eu am fost ca organizator.. acolo

CristianD 13-06-08 14:27

fixius tu ai organizat doar delahoya si nu aveai ce cauta la elicoptere :D el lucreaza in cadru aeroportului si trebuia sa nu va lase sa fiti pe langa ele.

-LEXION- 13-06-08 18:55

http://www.clujeanul.ro/cluj/circula...rulota-2707141 -- a filmat Top Gear inca un episod cu rulote in flacari :p ?

V.I.D. 13-06-08 23:27

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1588655)
tocmai ca tu te-ai bagat in seama.. eu am fost ca organizator.. acolo

Da fixius draga..tu erai organizator la nustiucesinumaintereseaza.Chestia aia se organiza pe o platforma pusa la dispozitie de Aeroport.Din cauza asta s-au mutat 3 elicoptere de pe platforma aceea pe o cale de rulare,adica intr-o zona securizata,unde tu nu aveai ce cauta.Tu trebuia sa-ti vezi de organizarea ta in locatia stabilita si nu sa te plimbi aiurea si sa mai faci si pe ofensatul ca unu' s-a bagat "aiurea" in seama si nu te-a lasat pe tine sa te cateri pe niste "jucarii".E asa greu de inteles care-i faza "organizatorule"!?Oricum asa cum am mai spus,nu a fost vina ta,vina ta incepe din momentul in care tu ai inteles gresit ideea de mare organizator care are dreptul sa faca ce vrea si cineva nu-l lasa sa se plimbe aiurea(in loc sa organizeze ceva).Totusi chiar nu intelegi unde ai gresit?

Fixius 14-06-08 11:10

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 1590018)
Da fixius draga..tu erai organizator la nustiucesinumaintereseaza.Chestia aia se organiza pe o platforma pusa la dispozitie de Aeroport.Din cauza asta s-au mutat 3 elicoptere de pe platforma aceea pe o cale de rulare,adica intr-o zona securizata,unde tu nu aveai ce cauta.Tu trebuia sa-ti vezi de organizarea ta in locatia stabilita si nu sa te plimbi aiurea si sa mai faci si pe ofensatul ca unu' s-a bagat "aiurea" in seama si nu te-a lasat pe tine sa te cateri pe niste "jucarii".E asa greu de inteles care-i faza "organizatorule"!?Oricum asa cum am mai spus,nu a fost vina ta,vina ta incepe din momentul in care tu ai inteles gresit ideea de mare organizator care are dreptul sa faca ce vrea si cineva nu-l lasa sa se plimbe aiurea(in loc sa organizeze ceva).Totusi chiar nu intelegi unde ai gresit?

nu merita sa sari gardu.. si sa vb aiurea.. numai pt. ca tu ai acces acolo si noi nu..
si din moment ce am vb cu americanul si spunea.. ca imi da voie sa ii fac poze si tot ce vreau, inclusiv m-o intrebat daca vreau sa opreasca elicopteru si sa ma urc sa imi arete una alta..

tu in loc sa iti vezi de treba ta... vii si ma stresezi, si mai imi vb si de parca am fi mancat din aceasi farfurie..

dar esti roman si te inteleg intr-un mod sau altul tre sa ne laudam.. doar suntem romani..

CJ-01-WOB 14-06-08 12:36

terminati .
subiect incheiat fixius si tu ai sarit gardul .

NightRider 14-06-08 16:45

astia fac ce fac si tot ajung sa se certe...cred ca lipsa de cant recomandata de alcool de la beroase este de vina :D....in calitate de moderatori, ar trebui sa facem ceva, ce zici sebi :))...

in alta oride de idei...Mi-am luat examenul !!!! :D...si pt carcotasi, era vb de Calculul Si Constructia Motoarelor cu Ardere Interna....

numai bine tutor si zile pasnice...pline de beroase si estrogen....:P

BULLDOG 14-06-08 20:46

ooo ...night rider ... cu Dom' Decan Burnete?:D

V.I.D. 14-06-08 22:08

"inclusiv m-o intrebat daca vreau sa opreasca elicopteru si sa ma urc sa imi arete una alta.."
:lol:
scuze NightRider si CJ-01-WOB dar......
Pace Tie Fixius.....

vali_cd 15-06-08 10:55

Salut

Acum cateva zile vroiam sa vad rezumatul unui meci de la Euro 2008 si foarte greu am gasit un site n care sa fie prezentat. M-am gandit ca probabil in aceeasi dilema se afla si multe alte persoane care nu pot sa vada meciurile sau diverse evenimente si am decis sa incerc sa ii ajut. Am facut un blog unde voi posta in general cele mai importante evenimente. In perioada aceasta cel mai important e Euro 2008, dar si cursele de raliuri, formula 1, etc. Asa ca voi face tot posibilul sa pun sus toate noutatile la zi.

Adresa este http://cronicaevenimente.blogspot.com

Kent8 15-06-08 17:59

:):):):):)

http://www.citynews.ro/Acoperisul-de...-a-cazut+11128

V.I.D. 15-06-08 18:17

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1592792)

Na asta da stire!Parca ii aud pe unii:"numa'n Romania se putea intimpla!".Bine ca n-au fost victime(sau nu stim inca).In alte tari s-au prabusit cladiri mai mari cu totu' facand multe victime.Ar fii pacat sa se inchida de tot si pt. mult timp.....dar siguranta inainte.

Kent8 15-06-08 18:28

oricum polusul este mult mai bine realizat.
mall`ul a fost facut in graba, este neterminat...
oricum as fi vrut sa ma duc sa vad ce s`o intamplat dar mi prea lene sa ies din casa :P

tekno 15-06-08 23:22

foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine, foarte bine :D:D:D:D:D
ar fi frumos sa-l darame...

spuneti nu mallurilor! :lol:

Kent8 15-06-08 23:27

mai buna era o pista de carting in locul mall`ului :P
apropo...o murit careva?

-LEXION- 15-06-08 23:33

5 Attachment(s)
dar mai jos de mall, ce frumos lac s-a format. Abea am intrat in facultate...nu se mai vedeau bordurile de la trotuar...un nefericit cu o Skoda Forman, unde a fost mai mare apa, a ''innecat-o'' ...a mai blocat si el circulatia pana a fost tractat de acolo.

CristianD 16-06-08 14:55

s-au grabit cu Iuliusul si acuma platesc ...
sper din tot sufletul ca si blocurile astea facute in graba si cu materiale de tot cacatul sa nu produca pagube umane.
in floresti dupa cateva zile dupa ce au fost date in folosinta niste blocuri s-a infundat canalizarea ...
foame mare de bani in tara asta ...

tekno 17-06-08 13:59

cunoaste cineva un sudor priceput care ar putea sa imi faca ceva de genu asta (nu neaparat din aluminiu):

http://www.boggbros.co.uk/images/Merc_190_320pix.jpg

getedoi 17-06-08 16:54

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 1593432)
dar mai jos de mall, ce frumos lac s-a format. Abea am intrat in facultate...nu se mai vedeau bordurile de la trotuar...un nefericit cu o Skoda Forman, unde a fost mai mare apa, a ''innecat-o'' ...a mai blocat si el circulatia pana a fost tractat de acolo.

la fiecare ploaie mai rasarita se inunda parcarea si soseaua in fata la ise. si eu era sa raman acooo o data sau de doua ori. ar trebui macar sa sape o gaura mai mare pt scurgere :lol:

Piry 17-06-08 22:47

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1596379)
cunoaste cineva un sudor priceput care ar putea sa imi faca ceva de genu asta (nu neaparat din aluminiu):

daca intrebai de unde-ti poti cumpara un tricou roz hapciuning retzegesh, sigur primeai 100 de raspunsuri :cry::rolleyes2

NightRider 17-06-08 23:35

yeah....right....ma voi si fixurile voastre :)...

-LEXION- 18-06-08 14:13

Quote:

0744575664 - Sorin - se pricepe foarte bine la tobe, poate te ajuta si cu ce nevoie ai tu.....

sfigmo 19-06-08 22:24

Quote:

fa-le mah din plastic...din tzeava de calorifere...nu trebuie sudura si gaseshti fitting-uri gramada... ;)

Paul_(NooB). 20-06-08 11:11

1 Attachment(s)
ce minte slaba

oldtudorhand 21-06-08 01:06

Scuze de offtopic.......Cristian D, cand zici "blocurile facute in graba", te referi si la cele de pe Calea Dorobanti, pe dreapta cum mergi spre Profi, alea exact inainte de service-ul ala sau ce-o fi.....?!

CristianD 23-06-08 16:47

mah refer la cele din Floresti de care stiu ... de restu nu mah pot pronunta pt ca nu stiu pe nimeni care sa se fi mutat in ele sau sa fi auzit ca au probleme. banuiesc ca ti-ai platit acolo apartament ? ...

oldtudorhand 24-06-08 17:25

Acolo o sa stau la anu', e apartamentul unui coleg de grupa de la facultate si el n-a avut nicio problema intr-un an de zile. Intrebam si eu de curiozitate ;), mersi frumos de raspuns oricum! :)

loverboy 26-06-08 02:09

Baieti pasionati de dacii nu se gasesc prin clujul asta...? O intalnire intre dacii sa facem cunostinta mai multi pasionati la un gratar ceva...(ma refer la dacii genul 1300-1310)

smoke 26-06-08 10:05

rematu e de vina... o fost recrutare in ultimii ani :), all the best

loverboy 26-06-08 14:41

hahahahahaaa asta a fost tare :lol::lol: astept ziua aia cand o sa raman doar eu cu dacie in cluj si atunci o s-o vand ca piesa de muzeu...:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning