Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

zorro6299 18-01-10 10:57

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2985120)
foarte frumoase desenele ... imi amintesc de clasa a6a cand desenam cu un coleg de clasa masini la sfarsitul caietului de matematica :rolleyes2
nu ai din intamplare un desen cu un audi 80 butoias ? :-P

Esti super tare Bogdane.....adica tu faceai in clasa a 6 a ....ce face acum
No Limits D , la facultate....ho ho ho , cred ca acum desenezi in pauzele de la ore...avioane sau rachete pentru NASA , :-P , Jos Palaria !!! vorba celor de la Pro TV !!!! ;)

Felicitari No L.D. super tare grafica...glumesc desigur Bogdane , sper ca stii de gluma !!!! ;)

Pace to all

Bogdan.IS 18-01-10 11:43

stiu de gluma stai linistit :-P . nu le faceam chiar asa de faine , dar faceam ceva masini , stiu ca incercam sa le fac in 3d (profil) si nu-mi ieseau toate .

no limits design 18-01-10 13:05

ms de apreciere zorro si vezi ca ti-am dat un pm ca vreau sa vorbesc ceva cu tine

zorro6299 18-01-10 16:55

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2988954)
ms de apreciere zorro si vezi ca ti-am dat un pm ca vreau sa vorbesc ceva cu tine

REZOLVAT - ingropat , cine mai doreste in privat... is44puf , id de mess :twisted:

drobet@ 19-01-10 14:44

frate da ai talent nu gluma halal de tine bravo ceva cu un nissan nx nu ai :D

no limits design 19-01-10 14:52

mersi....nu am cu nx dar poate am sa fac.....dupa sesiune

drobet@ 19-01-10 15:06

hai te rog daca ma poti rezolva promit ca iti fac cinste cu o pizza ceva stil animatie sa fie cu jante exterioare multumesc anticipat

www.dro-tuning.myforum.ro:D
www.dro-tuning.com

no limits design 19-01-10 15:12

Am o foame in mine.Daca o fac acum primesc acum pizza??:)))Glumesc dupa sesiune pot sa fac... acum nu prea am timp.Dar cum adica cu jantele exterioare?(adica cu cercul in afara nu?)

drobet@ 19-01-10 15:29

:oops:da si cat mai lasata sa fie si sa faci una in mers si una laterala intelegi tu ce vreau sa spun

MnezO 19-01-10 16:31

:) Drobeta sa aiba si parasolar Dro Tuning? sa se auda si basu :P ! Ca ai de unde da bas ;)

MihaiCsl 20-01-10 21:17

Ce ti-ar fi si MnezO asta :D

Bogdan.IS 20-01-10 21:43

MnezO , nu prea ti-au iesit driftuletzu din fata stadionului , te-am prins :twisted: .
am o intrebare pentru cei care viziteaza des copoul , ce stiti despre colegu cu un peugeot 406 cu nr de franta ?

MnezO 20-01-10 22:31

La ce ora Bogdane? m-ai prins cu driftuletu ! am fost pe la 18:30 unde nu prea am avut initiativa de drift si am mai fost pe la 22:00 Cand am intrat in parcare am intrat in dirftulet si eu zic ca mi-a iesit !:D nu stiu cum s-a vazut de afara dar din interior am fost putin de-a latu :D

bakal 20-01-10 22:41

ma, sa nu ma intelegeti gresit, dar.....de cand golful e masina de drift?..adica e buna, poate ma reprofilez....

MnezO 20-01-10 23:12

de cand e zapada :) ! Si vorba vine drift doar nu e drift in sine ! Tie frica de reputatie? :twisted: German against Japanese:twisted:

raduku988 20-01-10 23:46

razu asta inseamna ca si eu am masina de drift :D.. ce tare :))

MnezO 20-01-10 23:52

Baietii hai ca deja o luam pe alte trasee! Nu a pomenit nimeni de masina de drift ci pur si simplu o mica distractie pe zapada pt noi cu FWD acu cat e zapada ca in rest nu prea avem parte de FUN !!!

Armandot 21-01-10 08:25

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2998240)
Baietii hai ca deja o luam pe alte trasee! Nu a pomenit nimeni de masina de drift ci pur si simplu o mica distractie pe zapada pt noi cu FWD acu cat e zapada ca in rest nu prea avem parte de FUN !!!

vrei sa zici ca la botosani cand nu era zapada nu ai avut parte de FUN??:lol:

bakal 21-01-10 10:30

inteleg, si sa nu crezi ca am spus-o cu rautate, dar ar trebui sa incercam sa incepem sa facem micile diferente, sa ne autoeducam pe noi, si apoi pe altii: drift=tract. spate+multa munca din partea soferului...alunecari controlate=orice tractiune+munca din partea soferului...

nu de alta dar e o diferenta mare intre cele doua, si nu merita sa le incurcam...

Bogdan.IS 21-01-10 10:49

eh nu prea o fost un drift , am bagat eu o poveste :-P , o fost mai mult un 360 cu frana de mana :p , era parca vreo 9 ceasu , eram cu baietii din CA .
in parcarea unde-i magazinasul ala cu ciocolata calda buna si ieftin , din fata stadionului .

MnezO 21-01-10 12:11

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 2998544)
vrei sa zici ca la botosani cand nu era zapada nu ai avut parte de FUN??:lol:

A fost fun si acolo ! nu pot sa te contrazic ! :)

drobet@ 21-01-10 14:24

;)fratilor niste cauciucuri 205/45/16 detineti 2 imi trebuie mai moka

2slow4u 21-01-10 19:10

Pentru drift sa le rozi? :D

D3m0N 21-01-10 19:13

bakal se da bine ... bv frate... da ai grija ca mai stau cei cu ros-albastru .... ;))

drobet@ 21-01-10 21:27

:lol:vreau sa-mi pun jantele mele borbet p nissan si nu am cauciucri cu talon mik de vara

bakal 21-01-10 23:00

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3000629)
bakal se da bine ... bv frate... da ai grija ca mai stau cei cu ros-albastru .... ;))

sa traiesti...chiar vroiam sa stau un pic de vorba cu tine, dar a treb sa plec, si cand m-am intors eu, ai plecat tu...
mergem poate mai bine, dar erau ceva masini care ma incurcau, sintre care 2 erau parcate acolo de ceva vreme, dar in rest a fost super fain...plus ca profit si eu de ce pot ca antrenament cand se usuca asfaltu...

cei cu rosu si albastru, nu au ce sa faca, e parcare, iar in trafic merg perfect legal...ca un boshorog chiar...sa nu dau motive nimanui....

mnezo, nu o lua ca o critica faza du driftu, ca si asa am auzit ca stii sa tii masina binisor pe zapada

MnezO 21-01-10 23:43

Hihihi esti primu care ma lauda ! Lasa ca ne luam si RWD !

Danke Mi-a crescut inima

drobet@ 22-01-10 13:40

sa nu faci infarct:lol:

ocaruntu 22-01-10 21:10

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 3001695)
sa traiesti...chiar vroiam sa stau un pic de vorba cu tine, dar a treb sa plec, si cand m-am intors eu, ai plecat tu...
mergem poate mai bine, dar erau ceva masini care ma incurcau, sintre care 2 erau parcate acolo de ceva vreme, dar in rest a fost super fain...plus ca profit si eu de ce pot ca antrenament cand se usuca asfaltu...

cei cu rosu si albastru, nu au ce sa faca, e parcare, iar in trafic merg perfect legal...ca un boshorog chiar...sa nu dau motive nimanui....

mnezo, nu o lua ca o critica faza du driftu, ca si asa am auzit ca stii sa tii masina binisor pe zapada

sef ... acolo nu e parcare ... e sosea si se pot lua de tine "ochi albastri" ... dar inca n'am descoperit pt ce :lol:

no limits design 23-01-10 11:04

pentru ce adica din ce motiv sa se ia de tine ca faci drift?....am citit eu undeva si "infractiunea" asta intra la bruscarea comenzilor masinii.Sper sa fi inteles eu bine la ce te-ai referit

ocaruntu 23-01-10 17:39

corect, sau mai poate intra in "deranjarea linistii publice" daca face cineva sesizare sau daca se autosesizeaza.

MihaiCsl 25-01-10 10:49

Imi poate zice si mie cineva unde pot gasi lista cu documentele necesare pentru intocmirea dosarului pentru scoala de soferi ? ;;)

2slow4u 25-01-10 11:42

Ba mihai, nu stii sa cauti pe "GOAGAL" conform spuselor lui Vanghelie :rolleyes2

Bogdan.IS 25-01-10 12:57

sărci pă gugăl ;) dupa ce afli , sa-mi dai si mie un pm cu ce trebuie , te rog .

MihaiCsl 25-01-10 13:06

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3012719)
Ba mihai, nu stii sa cauti pe "GOAGAL" conform spuselor lui Vanghelie :rolleyes2

Nam gasit nimic,dar mi-a zis un prieten ce are carnet. :D
Oricum Andrei,te prind eu la service si-ti stric masinuta aia,daca mai am ce,cum de ai reusit ma ?:D
Apropo,hai un fotbal pe vremea asta :lol:
Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3012959)
sărci pă gugăl ;) dupa ce afli , sa-mi dai si mie un pm cu ce trebuie , te rog .

Quote:

RuLLeR: copie dupa buletin/certificat de nastere/trebuie sa faci testu psihologic
RuLLeR: si
RuLLeR: iti treb fisa de la scoala de soferi
RuLLeR: iti treb foaia de la controlu medical
Mihai Csl: cazier
RuLLeR: cazier
RuLLeR: la pol
RuLLeR: treb sa platesti la sectia financiara parca 60lei
RuLLeR: timbru parca .. pt cazier
Mihai Csl: dosar sina
RuLLeR: da
Mihai Csl: complicat,mai ales pe vremea asta :lol:

2slow4u 25-01-10 13:18

Ce sa reusesc ma? Eu o vad intreaga in fata blocului :-)

Cum sa nu gasesti ? http://www.emitrans.ro/html/documente.html asta ce e? :x

MihaiCsl 25-01-10 13:36

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3013029)
Ce sa reusesc ma? Eu o vad intreaga in fata blocului :-)

Cum sa nu gasesti ? http://www.emitrans.ro/html/documente.html asta ce e? :x

Ma bate tehnologia :lol:
Mi-a zis Paul ca ai cam sifonat-o ::D

Bogdan.IS 25-01-10 14:01

multumesc mihai

MihaiCsl 25-01-10 14:55

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3013192)
multumesc mihai

Pentru nimic,sper sa ne vedem in trafic cat mai curand. :D

Bogdan.IS 25-01-10 16:59

o sa ne vedem pe copou , la o cafea . pentru mine din pacate , prin septembrie :sad:

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning