![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
domnilor, ma tem ca guvernul e chiar prea putin interesat de poluare de fapt. oricum, domnii contabili-politruci-oportunisti de acolo habar nu au cu ce se maninca gradul de poluare real. tot ce ii intereseaza sint cifrele. caci sint lucruri de care se pot folosi, vizibile, dovedibile si lizibile. statisticile sint cele mai mari arme pentru cei ce abuzeaza de situatii de gen. eu nu ma mir ca e cum e. in 20 de ani au luat ce au putut de pe tara asta. acum incepem sa dam de fundul sacului. am vrea incasari ca germania, cu rata de dezvoltare ca somalia. normal ca vor trebuii sa ia taxe si pe zborul mustelor. iar scandalul si milioanele de variante apar din cauza totalului neprofesionalism al celor care alcatuiesc documentatiile, la modul in care sintem obisnuiti sa o faca, doar lucreaza in ministere, si anume dupa ureche.
|
asta seara se fac 2 zile de cand trebuia sa se lamureasca cu taxa.....si nimic....continuam sa speram ?:))
|
Quote:
|
sincer eu as vrea sa scoata taxa macar o luna,ca sa poata macar cei care au adus masini deja din afara sa si le inscrie,am un tovaras care recent si-a luat un z3 alb frumos rau,cu bani putini (bn are si parti bune si parti rele k l orice masina) dar chestia este urmatoarea:el a dat in jur de 3-4.000 pe el si mai plateste cva d genu 6000 taxa,asta e prea de tot......dar sunt si de acord sa o reintroduca deoarece in ultimul timp am vazut la golf3,ursuleti,megan-uri si multe altele de mi s luat,vreau si eu un ursulet dar cand o sa am banii o s imi iau din tara.......
|
sa tot mergem la vot oameni buni ... bine k nu am fost....
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca unul sau altul strange de doi ani la pusculita ca sa isi poata lua un bmw,vw etc iar acum statul roman il obliga sa cumpere dacia...asta e democratie ? |
:DEu am o CORSA B platesc acum 426euro..si dak se detripleaza 142.. astept sa se dea inapoi..:sad:ce ati mai auzit??O SCOATE NU O SCOATE?macar sa o faca mica cum a fost..8)
|
o scoate si o baga in impozit , te-ai scos :)
|
pai e bine sa o dea inapoi,sa o faca normala detripleze.si la impozit o baga in functie de venit prop si masina?sau!explicati mai bine, ca aia in Ziare ocolesc raspunsul si degeaba vorbesc 3pagini ca de fapt nu intelegi nimik..:sad:
|
nu, o detripleaza si baga la impozit dar nu cred ca de venitul propiu.....cred ca in functie de cat polueaza. E normal ca cei din unele ziare sa nu dea prea multe detalii pentru ca in campanie i`au cam sustinut pe cei care ne fac zilele negre acuma....si e aiurea sa il sustii dupaia sa il vorbesti..:)) e cu schepsis toata tzara asta...tre sa fi mafiot sa intelegi ce se intampla
|
cand anume se decide odata cu taxa asta, ca sa stiu si eu ce am de facut ...bulgaria sau RO ...nu , nu Romania , mai bine mi`o inmatriculez in Uganda :|
|
Quote:
|
sa mor eu daca am vazut asa ceva, sunt de belea, macar sa ne zica dracului: ba ramane triplata si gata, le ducem la remat..........
|
ce remat ... le lasam in mijlocu orasului ... si asa daca mai amana mult ... prevad ceva de amploare si nu la fel de pasnic ... nu este cazul unora care au 1 masina ... sunt altii cu cate 8-10 ... care devin disperati si sunt capabili de orice
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning