![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
Quote:
P.S pentru mine R8 dupa caracterizare, ma gandesc cand vad o domnisoara ,,perfecta" la cat de repede ma voi plictisii de ea |
Quote:
daca tot am ajuns la subiectul top gear, cand l-ai auzit vreodata pe Clarkson sa ridice in slavi un BMW? daca tot ne luam dupa vorbele/expresiile/parerile lui... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S tocmai de aceea, veyron nu va intra niciodata in suflet ca mclaren f1, la fel nu va intra nici r8 ca m5, este opinia mea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca design RS6 nu are nimic deosebit, nu iasa cu nimic in evidenta, o vad ca ceva simplu/standard, avem o vorba ,,simplu si la obiect" si totusi, parca nu vreau o masina sa fie simpla si la obiect. |
Quote:
|
Quote:
M>AMG>RS (i'm sorry, dar nu ma lasa inima sa pun AMG pe ultimul loc, nu cred ca merita) |
Quote:
1.amg.,,.restul e cancan :lol: nu am cum sa pun M in fata rs-ului, niciodata, fiecare ar +suri si -suri, bmw cu dinamica si raport de greutate foarte bun, rs cu franele si suspensiile. Pt design compar absolut toate modelele m/rs si da, rs-ul imi place mai mult, dar tot nu pot sa spun care e pe loc 2 si care e pe 3, as pune ambele marci pe loc 2... |
RS6 (C6) este peste M5 (E60) la orice capitol, performanta pe circuit, performanta in linie dreapta, interior, etc, la astea se adauga si design-ul, E60 fiind destul de neplacut ochiului, din punctul meu de vedere bineinteles.
PS @ Stage 1 - intr-adevar, R8 este singura masina care face fata concurentei, desi TT-RS bate orice Z4, RS6 bate M5, probabil RS5 o sa bata M3 si asa mai departe, sau astea nu se pun :). PS - nici intr-o comparatie M5 E39 vs RS6 C5 (450CP) BMW nu iese prea roz, mai ales daca vorbim de RS6 Plus, desi aici daca as fi pus sa aleg ar fi destul de greu, E39 fiind unul dintre putinele BMW-uri care imi plac, de fapt este cel mai interesant BMW din punctul meu de vedere. http://www.fastestlaps.com/compariso...di_RS6_C5.html |
Quote:
RS6 nu are nici o treaba pe circuit, e useless acolo, serios. in schimb M5 face o treaba buna ;) e urat sa compari RS5 cu M3... vezi tu, sunt ceva ani diferenta. Hai sa nu fim ipocriti si sa nu incercam sa parem campioni, ok?:) Ca stii si tu destul de bine ca nu audi este marca nr 1 din lume. |
Toate testele comparative si toate bazele de date cu performante pe circuit la RS6 il dau castigator. Unde sunt prostiile ? Nu este nicio exagerare, daca ar fi mai lent nu mi-ar fi deloc greu sa admit asta, cum este cazul RS4 B7 vs M3 E90.
www . fastestlaps . com <== cel mai la indemana. Useless sau neuseless este mai rapid ;). PS - sunt cativa ani diferenta dar E92 si A5 sunt contemporane si rivale de drept. Daca acum e nedrept sa compar RS5 cu M3, atunci ar fi nedrept sa compar si viitorul M3 cu RS5, asa ca niciodata nu este drept fiindca niciodata nu apar simultan. Se compara generatiile intre ele iar A4 B8 este cu E90 iar A5 cu E92, simplu. Comparatia M3 E90/92 vs RS4 B7 care era mai veche cu cativa ani si scoasa din productie, era al naiba de dreapta nu ? :) PS2 - nu exista asa ceva gen "marca numarul 1 in lume" :). |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning