![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
daca vreti sa se faca ceva, mergem in alt loc, daca e sa fie lume multa aici.....
|
parerea mea este ca ar trebui sa mergem intr-un loc separat sa ne facem de cap, pt ca multi gura casca erau pe acolo, nu aveau nici o treaba cu clubul....erau...si ei..sa se uite
|
noi am avea al 2lea loc al nostru......;)
|
Despre ce se vorbeste aici? e cumva balci? Mai ganditzi putzin inainte de-a posta... Poate s-a uitat ca este vorba de acs inferno motorsport nu de cluburi de duminica dup-amiza...
|
oupz.....am uitat.....gata...terminati cu posturile aiurea.....inferno merge doar la curse in cadru legal si atat!!!....in rest mai tragem un gratar ceva....
|
daffy fi atent ca iar m`ai enervat stii tu ce am vb noi la telefon aseara ....
|
cea mai tare faza vazuta : politia opreste un betiv in trafic si ii da sa sufle in alcooltest ia omul "obosit" alcooltestul in mana ..da capul pe spate si il baga in gura... crezand ca este sticla de baut....vazand ca nu curge nimic se uita la politisti si incepe sa urle la ei ca au facut misto de el si iau dat o sticla goala :)):)) romania tara lucrurilor anormale....
|
Quote:
Şi nu se vorbeşte de locaţii pe forum sau ce facem noi ...... nici la telefon nu ar mai trebuii să vorbim chestiile astea. |
well..n am zis nimic de un loc anume:) ati interpretat putin gresit.
|
broh te rog pune si u pozele pe topicul meu ... k pe mine nu ma ajuta netul si nu pot sa le urc :lol: ms
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|