![]() |
Re: My KYS !!
Si eu tot cam atat o am lasata pe fata....si la denivelari mai mari imi atinge putin.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am vazut-o ieri, fara sa citesc ca ai mai lasat-o... Si chiar ma gandeam ca ce bine arata mai jos asa. Ai intr-adevar niste puncte unde e atinsa, si pe aripa fata stanga mi s-a parut ca a facut bule :???: Asa e? (nu mi-a permis timpu ieri sa stau sa analizez).
|
Quote:
|
Quote:
B-99-SAA - Bule nu are masina ci doar e f f f f zgariata pe partea stanga. Pe aripa stanga fata am o problema la semnalizator ( in sensul ca nu a fost finisat cum trebuie si se vede locul ) . Cosmin SNR - da...dar doar sus e acea zgarietura mare . In locul celalalt este noroi. Ptr masina, planurile de viitor sunt deja pe hartie sper ca in toamna- iarna ele sa intre in aplicatie si sa fie si finalizate. Promit suprize :) |
am vazut ieri kys-u , o arde pe siletios doar cu pozitile aprinse :lol:
|
da cosmine arata bine lasata, bine ca ai avut o verzitura pe acolo pe langa tine ! ! !
|
Arata bine rau :D acum numai rad baietii din clanul Ghetto de tine ca iti trece statia de tramvai pe sub masina:))).Bafta!!!
|
Quote:
"borna kilometrica" :)) |
=))) Pai ce crezi a venit la garaj seara. "Ce e cu tine nasule pe la noi asa surpriza?" Mi-am lasat masina mai jos! :)))
|
Ii sta f.bine mai joasa.
Stii bine "LOW is a lifestyle". Dar tu ai pus si in aplicare deci esti pe drumul cel bun. |
Quote:
|
Acum numai intra borna kilometrica intre roti asa..."in picioare"..dar "culcata" cred ca intra :twisted::twisted:
Sa fie primite bre...arata "pesaaa" ;) |
How low can you go? ::shock::peace::peace::peace:
Bravo Cosminache. Keep going...;) |
Cosmin pune si tu cateva poze mai artistice s-o admiram :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning