![]() |
Re: Club Cielo
Eu ma referam...eu vin dinspre timpuri noi la sincai sa fac stanga si la fostu poligon e cladirea aia nu mai stiu cum ii zice faceam dreapta si urcam valea aia eu asa ma refeream
|
sincer nus ce sa-ti zic
io la polivalenta nam mai fost de vreo 8 ani, si atuncia cu ratb-ul si metrorex cu masina niciodata |
eu stiu ca urci un deal nu stiu nika de coborat dar daca esti pe acolo dai un bep si venim si te pescuim daca nu te descurci ca si eu prima data am intrebat 30 de oameni cum ajung in fata la polivalenta:-P
|
vezi ca de la sincai nu poti face stinga cind vii de la timpuri noi
|
culmea ...akm 2 nopti am pierdut telefonu :)) in parcare la real..mia cazut knd ma urcam in masina ma rog nu imi e de telefon imi e de cartela am incercat sa sun dar era inchis clar la gasit cineva si duminica dimineatza vreau sa ma duc in targ sami iau o janghina de telefon la 2-300 mii app lasatimi si mie un nr de telefon... dak e ceva sa va sun dak nu ne gasim
|
atunci urc sus si fac stanga pe acolo si cobor valea din nou si fac dreapta
|
lasa-mi tu nr si te sun eu duminica si te intreb pe unde esti ::-P ca si jafu meu face figuri am bateria full si daca da unu un beep pa sa stins :lol:
|
pai sa incerci la nr asta asta e fostu meu nr da vreau sa ma duc akm pe seara la unirii la vodafone sami recuperez cartela adik nr..sa vad dak mai e posibil k ultima oara am fost akm vreo 3 luni...am un noroc la telefoane..da akm gata...imi iau numa d-astea la 10-20-30 lei..nr meu este 0727 726 137 ma duc la connex si cand ma intorc las mesaj aici dak am nr asta sau nu. ok
|
mai bine hai sa facem o lista.....
1.B 64 KTL(cielo rosu... b 64 KTL) 2.PetricaPTK(cielo rosu... b 25 CBD 0765445895) 3.Cristisutiu(cielo crem...b 45 NKW....nush sigur daca vine...sa zica el daca e sigur) 4..... 5.... hai cu lista,locul ramane acelasi parcarea din fatza salii polivalente,duminica ora 16.....sa trecem sa fim siguri ca venim,lasatzi si nr de tel sa ne sunam daca nu va descurcatzi cu drumul(sau intarziatzi),sper sa fie destul de cald sa stam numai la masini:D |
ma bag si io 99.99% sigur (lipsesc numa daca se intampla ceva grav)
cielo alb B 82 ZBR |
Man3l3 B-92-FRD :hug: :hug: :hug: ( 99,9% ) = 0,1% Daca Fac Pana (Intarzi ):twisted:
|
Quote:
va las am plecat la beuta :D (de bere fara hallcool) |
mai cititi din urma ca avem telefoanele acolo
si eu vin saca nu are fimea temperatura ca o cam ustura nasu |
ramane valabil duminica la 16? ca ma bag si eu :) cati suntem?
|
ma anunt si io. tre sa ne vedem la casa presei da ? ( manele si cine mai vrea )
casa presei la 15 si 15 unde a fost statuia lu bunicamiu !!!!!!! ok ? io vin cu cielo albastru scrie dresaj canin pe luneta b-39-uzz , 0728 718 669 [email protected] anuntatima daca nu veniti pls . |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning