![]() |
Re: Challenge`s .....
ma , sincer ma bucur pentru amandoi ra..... si imi plac f mult deciziile in legatura cu ce se intampla cu topicu, doar o sg problema, ne tot spunem parerile aici si nu e nici o provocare, dak o mai tinem tot asa lumea nu va mai vizita topicu.........dati o provocare zilele urmatoare k de 3-4 zile nu e nimik, si + k s-a anulat golfu inseamna k de aproape o sapt nu mai e nici o provocare............maine se face o sapt de cand e facut pollu la hiunday, deci ce aveti de gande sa faceti?
|
NU
NU TREBUIE sa fie tot timpul un challenge in curs....damm... se trezeste x k face un challenge...si se inscrie z si y.....se fac masinile..ok...asta a fost TOT>>>> pana acum.....ceva timp asa era la challenge.un simplu challenge. DACA masinile sunt ok se face poll (battle) ps: pollurile dupa o saptamana se inchid....sa nu se trezeasca nush care peste 2 luni sa posteze pe acolo.o sapt ajunge. |
chestia e urmatoarea ca multi zic ca....gata sa dus dreq topicu de provocari...e nu e asa daca puneti masini frumoasa la o rezolutie buna si calitatea pozei la fel del buna si masinile ies BESTI....logic ca si eu si ra 2fast4u o sa le acceptam....k nu facem cum era inainte poll pe orice prasti de masini:twisted: :peace:
|
skilz la cat de tare ne iei ne sperii pe toti sa mai postam aici vreo propunere , vreo masina........ si nimeni nu se prinde k poate propune ceva pt concurs, in plus acum nu e nici un poll tot e inchis si nici o masina in curs, yo zic k nu are nimik sa fie un challenge mereu, 1 saptamana timp de lucru, 1 saptamana timp de vot, de acord , da dc dupa primele 2-3-4 zile de poll sa se continue cu un nou challenge, firmele de masini si de tuning nu dorm, noi dc sa stam degeaba 2 sapt cand putem lucra la o masina o saptamana? ....... momentan lucrurile stau intr-un loc parerea mea
|
Quote:
|
hai bai fratilor ca am umplut o pagina cu nimicuri,stabiliti odata ceva si aia e
dati masina/masinile si lasati-o asa |
oameni buni si ''nebuni'' nu va opreste nimeni sa nu va provocati...da masinile sa fie frumos lucrate....sa nu fie frica sa va provocati....
-------------------------------------------------------------------------- app-maf....skillzu va ia tare ptr ca unii care nu au nici 2luni pe forum se cred mari smecheri....adik siau luat lumea in cap si cred ca ei fac legea pe forum.... =>PUTETI SA VA PROVOCATI....DAR CUM AM ZIS SI MAI SUS....SE VOR MASINI TUNATE CU BUN GUST....NU TOT FELU DE TRACTOARE...bafta |
si care va fi pana la urma masina propusa pt CHELENGE??
|
pai asta ramane sa decideti voi....nu decidem noi(cei din vt)
|
eu incerc sa va fac sa intelegeti k lucrurile mergeau foarte bine si lumea era receptiva in alta metoda.
am ajuns la o concluzie:cei mai multi nu au inteles nici pana acum cu ce se mananca topicul CHALLENGE'S.grav lucru. cum sa dam noi o masina? challenge-ul il lanseaza cineva.un user.alti useri raspunda...sau nu.punct.pot fi maxim 2 challege-uri in acelasi timp. wtf is sooooooo hard to get? aceasta discutie mai bine se opreste aici.eventual continua pe privat. |
1 Attachment(s)
propun eu ceva!!
sper sa va placa!! |
sper k ai de gand sa vii foarte curand si cu versiunea ta asupra lucrarii.cel putin din postul de mai sus lipseste.;) :-P
|
am inceputo dar mai trebuie sa lucrez la ea!!
cad de curand va veni si versiunea mea!! pana maine cel tarziu!! |
eh aku nu tre' sa te sperii...:lol: :lol: :lol: eram un pic al draq...recuperez inca de pe ziua de 06.06.06......:twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
acuma sa nu se simta nimeni, nu era o critica directa, era mai mult o sugestie, luati-o asa mai funny sa nu veniti ca "ba bulanjiu ba tu te leji de viatza mea " si alte exemple de genu :pistoles: :doh: si cu asta am pus punct la abureala de pe aicea! faceti masina si eventual in caz ca gasiti ceva super beton (altfel nu mai aprob alta masina pana cand nu se termina asta) bagati-o aicea dc nu lucratzi-o asta... dc nu faceti si puneti la various bafta :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning