![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
|
@criss : ms pt poza cu "a mea" pozata de langa un american classic;)
tare si poza si fordu' ala ....ce m-as da cu el ,asa ca un "baiat de scoala veche":lol: |
4 Attachment(s)
cu HAM -u prin Belgia, la expozitie:)
|
misto locul :P pitoresc
care au fost reactiile la masina? au stiut aia ce ii?:)) |
cu masina a fost maica-mea , eu nu prea am putut merge fiindca lucru.
dar dupa spusele ei , se uita lumea la masina:D , aratau cu degetu , Roomainia :D :D ...:lol: mai multe poze cu masini de p`akolo gasiti aici >:arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=197 |
3 Attachment(s)
My new ride
Thesis 2.0 T Nero Caravaggio :twisted: |
super tare :) o masina exclusivista :) si eu am primit masina. poate ne vedem pe vineri
|
foarte frumoasa lancia, ma mir ca ai avut curaj sa iti iei o masina asa de speciala...cam pe la ce bani merge una ?
|
aia ii luata din banii nostri !!!!!!!!!
huoooo bugetariii !!!! huooooooo :D:D |
Este un hotel pe 4 roti,lemn, piele,navi, torpedoul este electric:lol:, ce mai full full.Imi place si culoarea...la soare se face visinie8) Are un singur dezavantaj....nu intra in garajul meu:lol::lol:.
Curaj nu iti trebe sa cumperi o asa masina, trebe doar sa ignori parerile unora cum ca macaronarele stau prost la capitolu fiabilitate. Mishulica :chainsaw::pistoles: |
Quote:
nu mai lasa servetelele la vedere ;) |
glontzule, o dai pe masini exclusiviste?
sa nu te mai aud ca nu ai bani! |
pai facea economie :D
|
4 Attachment(s)
Mi-am luat un cazan nou pt. oameni saraci cu consum redus , 4.7l/100km :P
Sa vedem daca ghiciti... Bineinteles ca am plecat dupa lancer... si-mi luam lancer dar dotari era ioc.. varianta "inform" dupa aceea am gasit un mazda6 beeeton alb perla dar totari era iara ioc "comfort" . Si am dat de o castana in zona... si am laut-o pe aia... |
1 Attachment(s)
Cazanul se numeste "Ford Mondeo" , are 100cp , motor de 1.8 tdci , negru panther si pretul de achizitionare a fost 15.800 eu (NETTO) , km. parcusi 0km (1700 in acest moment) :)
Cazanul a rulat cu 210 km/h iar cand am redus la 170 m-a prins radarul (in ungaria) , asteptam amenda acasa :( Dotari cat de cat oke la varianta asta si asta printre primele. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning