Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

Radu. 07-01-12 03:53

Re: BR 40 YUL

Fugi ma ca-s minusculi :lol::lol:

Sirius 09-01-12 12:58

6 Attachment(s)
Aseara am pregatit dacia pentru o ultima, sau penultima iesire in oras, pentru ca pe 9, adica azi imi expira asigurarea, si pana in aprilie nu o mai fac.

asa ca, am iesit prin oras in jurul orei 8 30, si fiind cat de cat liber Calarasiul, am zis sa o mai "desfund" un pic... a fost frumos... se auzea super bine... si vazand ca unii participanti la trafic merg incet... am facut un mic slalom printre ei... nebagand de seama de ce merg ei incet... in fine, am facut o mica pauza cu masina, intro parcare a primariei, am luat pe cineva, si am continuat sa ii scot rinichii... si dupa o portiune de vreo 2 km, mers numai a 1a blana, a 2a blana si a treia la fel urmat de frana de motor, incetinisem si la cateva secunde ma trezesc cu faza lunga in luneta urmate de alte culori rosu si albastru... si sirene...

Auuu... in gandu meu... unde dracu au fost astia.
Bun, vine domnu agent la mine, imi cere actele, i le dau, si imi spune, citez: "Domnu Pavel, stiu ca aveti masina pregatita pentru raliu, dar asta nuy inseamna ca trebuie sa mergeti cu asemenea viteze fantastice prin oras."

io... "Domnule, imi cer scuze ca va contrazic, dar nu am mers asa tare cum spuneti dumneavoastra."

El " din contra, v-am inregistrat cu 93 kmh!"

Auuu! :D:D si il intreb: " Dar unde erati cu radarul? raspunde, " in zona grivitei cu calarasi" (adica la 2 km inapoi)

Si ei s-au tinut dupa mine fara sa dea drumu la girofaruri, ei imi faceau flashuri, si eu nu am avut de unde dracu sa imi dau seama ca e politia.

In fine... am scapat relativ usor cu o amenda de 140 de lei. Asta este... daca m-a mancat in fund...

In seara asta sper sa nu mai dau de ei...

Acum sa revin la motorul de gtt. sambata l-am spalat, i-am masurat interiorul la biele cu comparatorul si la una din biele e o mica uzura de 2 sutimi, deoarece s-a invatit un cuzinet in biela... dar nu e de speriat.
am sa mai fac o verificare dupa ce ii montez cuzinetii si arborele.

Astazi am sa pregatesc galeria de evacuare cu banda termoizolanta.

DJBOSS 09-01-12 16:07

ai scapat ieftin doar cu acea suma minora :lol::lol::lol::lol: de sunetu tobei nu s-au legat ?

Sirius 09-01-12 18:17

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4816733)
ai scapat ieftin doar cu acea suma minora :lol::lol::lol::lol: de sunetu tobei nu s-au legat ?

Nu, ca s-au invatat cu mine.

Sirius 10-01-12 13:52

3 Attachment(s)
GATA, am vandut GTTu si am luat asta...:D:D:D

BlueAngel 10-01-12 15:32

LOL :lemon:

Sirius 11-01-12 12:10

2 Attachment(s)
cateva poze de ieri, si azi am luat garnitura de evacuare.

valy1233 11-01-12 18:33

unde vei baga acel 6 in linie,in spate?:))

DJBOSS 11-01-12 20:51

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4820292)
cateva poze de ieri, si azi am luat garnitura de evacuare.

ce-mi place, vreau si eu :lol::lol::lol:

credca acel 6 in linie are vreun plan cu el pe la Volvolica :-P

BN-02_TZY 11-01-12 21:59

cred si eu acolo trebuie sa fie pus pe volvo si sal lateasca inca o juma de metru sa incapa mai bine
:twisted:

Sirius 11-01-12 23:23

Nu e pentru volvo, este un 3.8 L de pe M5 pentru un prieten de-al meu cu un urs.

volvo ramane momentan asa cum e.

b08ygs 12-01-12 09:41

Toate garniturile pentru motor or sa fie de la Victor Reinz? Faci o mare combinatie daca vei folosi marca asta, eu am fost foarte multumit de produsele lor:-P

Sirius 12-01-12 11:12

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4822232)
Toate garniturile pentru motor or sa fie de la Victor Reinz? Faci o mare combinatie daca vei folosi marca asta, eu am fost foarte multumit de produsele lor:-P

ce pot gasi, da. ce nu gasesc, le confectionez eu, cum ar fi garnitura dintre turbina si evacuare, si cea de la turbina, unde vine cotul acela ce acopera wastegate-ul.

b08ygs 12-01-12 11:56

Nu le gasesti dupa codurile turbinei? Din ce intentionezi sa le confectionezi? Clingherit? Sau azbest....

Ai toate piesele pentru motor? Sau mai ai de "cules":lol:

Cutia de viteze este in 4 sau in 5?

BR-02-UUT 12-01-12 12:11

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4822511)
Nu le gasesti dupa codurile turbinei? Din ce intentionezi sa le confectionezi? Clingherit? Sau azbest....

Ai toate piesele pentru motor? Sau mai ai de "cules":lol:

Cutia de viteze este in 4 sau in 5?

cutia e de 4 momentan de sportiva:D

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning