![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
santose,ti-au trecut emotiile...?:)) ti-am spus ca o sa iasa bine....a iesit f. frumos si ai controlat-o destul de bine. bravo..bravo si tine-o tot asa....
|
multumesc frumos :oops:
|
A iesit super bine Santos. La mai mare! Emotiile sunt asa trecatoare... :D
|
va rog eu frumos,daca gasiti ceva poze/filme cu ce am facut la show ..
va implor, puneti aici , de 1 ora caut.. n-am gasit nimic .. si e nasol .. pentru ca eu eram atat de .. emotionat si pe alta lume incat am uitat complet ce am facut pe acolo .. mersi anticipat :oops: |
1 Attachment(s)
am transferat de pe thread-u "Filmuletze 4T Day 2008" ! Felicitari :oops:
Cheers :D |
super tare frate :) bravo santos , \!/ frumos \!/
|
11 Attachment(s)
:tenisclap:tenisclap:tenisclap poze...:-) :tenisclap:tenisclap:
|
bv frate...te-ai descurcat bine ptr prima data. chiar ma gandeam inainte sa intri in "arena" ce emotii oi avea:)) . oricum frumos mi-a placut cum ai prestat;)
|
o sa iti fac si eu un set de poze :D frumoase9(sper)... ceva inainte :d ..... si din timpu showului ;)
|
Quote:
mersi mult geo ptr poze |
1 Attachment(s)
:D o poza frumoasa. .
|
Quote:
ti le trimit pe mess numa sa fac rost de card reader |
le-ai luat si cupa la baieti :)
bravo santos :mrhappy: |
felicitari mane pt cupa si multa bafta la proiect ;)
|
1 Attachment(s)
As vrea sa le multumesc si eu baietilor care m-au ajutat sa fac masina asta , care mi-au bagat mintile in cap si m-au facut sa nu iau spectatori pe capota sau mai stiu eu ce , din cauza vorbelor lor am dat cu cap nu haotic si la milimetru ... imi pare bine ca am franat chiar si cand nu a trebuit decat sa fac vreo prostie, si acum .. mare lista .. :D
incep cu brigada tea , turcu , leo ... fara de care... nu apucam show`ul asta.. mersi frumos .. apoi , bbn,raz,rip,rus,nadir,sklz,feghea,jakal,florica .. care mi-au bagat mintile in cap cu 3 minute inainte sa intru .. ma bucur la maxim ca am fost primit cupa ..si s-a adaugat la ink cele 7 pe care clubul din care fac parte le-a adunat dupa tuning show`ul asta :D sunt fericit ca nu prea am dezamagit .. mai am multe de invatat.. insa ptr prima iesire, sunt multumit de ce a iesit .. https://www.youtube.com/watch?v=M_xf2sLokjI si o poza cu masina .. de la ce s-a inceput .. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning