![]() |
Re: Evenimente
Quote:
unde exact pe 13 decembrie? ca nu am fost anul trecut |
de la forex
|
Quote:
Program: Recunoasteri cronometrate Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora: 09:00 10:30 Antrenamente mansa I-a Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora: 10:30 12:15 Antrenamente mansa a II-a Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora: 12:15 14:00 Concurs - Mansa a I-a Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora: 14:00 15:45 Concurs - Mansa a II-a Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora: 15:45 17:30 Festivitatea de premiere Ziua: sambata (16 iunie), duminica (17 iunie) Ora 19:00 / Locul: Pensiunea Valea Cetatii Restrictii de circulatie: Sambata (16 iunie) si duminica (17 iunie) Drumul: DN1E Sectorul: km15 + 600 (Poiana Brasov Cabana Acapulco) km 22 (Rasnov Motel Acapulco) Intervalul Orar: 08:00 19:00 |
e si sambata si duminica sau doar duminica?
|
La Rasnov sunt 2 etape de CNVC, sambata si duminica.
|
Quote:
|
multe masini faine pe langa cele concurs . am vazut fabia tzu arata foarte bine, farurile sunt cu lac sau cu folie ? nu cred ca e legal dar as face si eu la fiesta sotiei farurile negre.
am vazut si un gtr r35. |
Felicitari si multumesc pt gazduire.. Mi-a placut ca am vazut un grupa foarte mare de oamnei care chiar se intalnesc pt o pasiune.. Bravo Brasov :)
|
1 Attachment(s)
Campionatul National de Drift
GTT Drift Championship Runda 5 / 14-15 Iulie 2012 Prejmer Circuit Attachment 2473133 |
stii cumva care va fi pretul biletelor?...ca ma gandesc ca nu va fi la fel de ieftin ca si in Poiana Brasov...
|
Spre rusinea mea nu stiu, cum aflu ceva voi da de stire.
|
cred ca e ca anu trecut 25 sau 20 intrarea pe zi
|
anul trecut a fost KING OF EUROPE si a fost 30 pe zi si 50 pe 2 zile
cred ca etapa asta ar trebuii sa fie mai ieftin intrarea ca e gtt si nu king of europe |
Dupa cum probabil stiti, in data de 20-21 iulie va fi Raliul Sibiului, etapa IRC.
Care vrea sa se alature grupului excursionist, sa ridice doua degete! Harta generala: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...50413358_o.jpg Plan orar: http://www.autorally.ro/download.cfm...lanSB02.07.pdf |
Va deranjez din nou cu o intrebare...nu stie nimeni care va fi programul de la gtt drift din week-endul asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning