![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
incetati ma, ati ajuns sa va certati de la niste amarate de biciclete, e grav:|
|
Quote:
Odata ce tu ai pus poze, modificari, tuning, chestii, mere.. lumea isi da cu parerea. Acum na e logic. Sunt pareri pro si contra. Hai totusi ramai cu parerea ta. Ai ajuns in momentul in care compari o merida cu dhs ? :shock: Pe ce planeta traiesti? Da e o diferenta dintre 4 milioane si 10 si 100 si 1000 de milioane. Vorba aia, dai 4 milioane, 4 milioane te tine, dai 10000 de 10000 te tine. |
cum zicea si dy e grav daca ai ajuns sa compari merida cu dhs, crede-ma vorbesc din proprie experienta, chiar eu am facut acest pas, si sunt incomparabile.
|
Quote:
Multi de aici care au biciclete calumea au inceput de jos.. majoritatea incep de jos, si cei care au avut din prima o bicicleta buna bravo lor. Dar daca ai o bicicleta buna asta nu inseamna ca trebuie sa mergi pe Everest. Nu s-a luat nimeni de venitul lor. Nu cred ca suntem pe aici fiiiiii de bogatasi, ca sa ai ceva bun trebuie sa renunti la multe si aici e vorba doar de pasiune. In fine. Sa continuam.. baieti ce ati mai facut vara asta? |
ce saboti de frana imi recomandati pentru jante de aluminiu?
|
Acor rosii..iti trimit siteul pe pm dak te intereseaza
|
Quote:
|
mers prin padure, si asfalt :D
|
Quote:
Are un prieten pe un cross si pot sa dau stoppy frumos.Am si 90kg :D |
salut in primul rand....:d ....am 2 biciclete care le am facut cam praf imi ziceti cm pot da jos cuveta (am inteles ca este o unealta speciala) adica ceea ce este facut cu rosu in poza asta http://www.postimage.org/image.php?v=PqCndMJ , desi am auzit ceva cu surubelnita si ciocan dar mi-e frica sa nu o stric....multumesc.
|
poti linistit sa o scoti cu surubelnita si ciocan.... doar ca trebuie sa ai simt cand bati acolo... sa nu dai ca un barbar :P nu cred ca e cazul.... si trebuie sa il bati afara treptat de jur imprejur in interiorul cadrului ca sa iasa uniform si astfel nu vei strica nici cadrul :) spor la lucru
|
nu sunt asa prost sa dau ca si "barbaru" dar totusi ms de sfat;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning