![]() |
Re: Club TICO
In urma voturilor s-a stabilit data si locul
MEETING OUTDOOR TICO & MATIZ 25-26 IULIE 2009 - BRASOV cei din Brasov sau cei care cunosc zona sa vina cu ideei referitoare la locul de campare sa fie in zona unui rau daca lac nu este :-) de bannere tricouri si postere ce se mai aude? a incercat cineva o prelucrare grafica? |
o parere ... patria pestelui e in tulcea ... am putea sa mergem in delta ... cam departe de unii e adevarat ... dar delta pentru un pescar e paradisu
|
ne-am razgandit... mergem la vanatoare in brasov :lol:
|
Eu zic sa mergem la un peste in damigeana....Totusi nu exista nici un loc unde sa pui un cort si sa curga si o apa ceva aruncam eventual si o undita si ne tinem de povesti pescareti si alte alea,totusi sa nu ambandonam proiectul!
|
sunt locuri in brasov.... loc de cort am si in spatele blocului... putem sta in codlea bran sacele etc unde avem si apa ne pot ajuta cei din brasov. de exemplu sorin. pe pagina 90 este si o mica harta
|
Quote:
|
Daca decontati careva benzina vin si in delta :lol:
Nu ma provocati la vanatoare, ca nu am cum sa imi transporet armele pana acolo ! :twisted: desi o vanatoare de ursi ma tenteaza GRAV 8) |
MEETING OUTDOOR TICO & MATIZ
25-26 IULIE 2009 - BRASOV semnati mai jos cine ne onoreaza cu prezenta 1 STREET - Mircea - TICO |
1. STREET - Mircea - TICO
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz |
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO haideti sa simplificam totul scriindu-ne pe noi (membrii cunoscuti 4t) pentru ca orice insotitor/oare, amici, familie, etc sunt bineveniti in fond si la urma urmei, dar principal e sa stim care din noi vine ! |
George- Tico
|
Z4pp - TICO
|
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO 5.George- Tico 6.Z4pp - TICO |
2. Dead666Ghost - Matiz 3. ComanRazvan - Matiz 4. Guashe - TICO 5. George- Tico 6. Z4pp - TICO 7. crystyan777 - Matiz - incert - crede ca va ajunge si el. |
hmmm... si in brashov unde o sa ne intalnim?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning