![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
La ei materialul antiderapant e palinca de bihor, dau cu ea toata noaptea ... pe gat.
|
azi dimineata pe panta de la Hasdat , unu cu o pisicuta ( RWD :woowoo: ) a accelerat putin pe zapada si in fata ochilor mei a facut o intoarcere senzationala , care din pacate s`a finalizat cu o intrare is sant :oops:
UNDE IS DRUMARII ?! :rolleyes2 :lol: |
Apropo de asta, dadi scoate-ti bicicleta ca ai cam incurcat-o cu bimmeru pe gheata asta :-P
|
Quote:
|
Pai dadi e meserias deja o invatat sa mearga cu el il are de un an
|
Tragedie în ziua de Ajun...
1 Attachment(s)
Tragedie în ziua de Ajun pe drumul Hunedoara - Călan, la intersecţia cu Nădăştia de Jos...
Cel care a murit mi-era bun prieten, de-o varsta cu mine, ne stiam de cand eram copii :sniff: MUNTEAN BOGDAN N-a avut nici o sansa in Dacia lui Break de prin 1989 la impactul cu Fiatul Linea care a aparut dupa o curba (pe contrasens) din cate mi-au spus cei de pe-acolo cu 150 km/h (acolo s-ar fi blocat acul) In Fiat a fost copilul unui doctor din Hunedoara...stanculescu sau ceva de genu, are 19 ani, ar fi fost...(el e ok acum) Ultmul cuvant a lui Bogdan a fost "APA"! :tears: un prim articol in urmatorul link http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...176982554.html Una peste alta asta e cel mai trist Craciun :sadblinky:no: PS: Nu degeaba am eu de vreo 3 luni in semnatura acel "Chiar te grabesti?!" :( (dati un click pe el) :(( se pare ca soferul fiatului albea nu a dat click :(( |
Re: Tragedie în ziua de Ajun...
Quote:
NU E CIVILIZATIE RUTIERA!!!!!!!!!!!!!!!! E pacat ca multi cred ca daca au o masina cat de cat ok se cred zmei!!! |
Pacat, condoleante familiei.
|
Un cadou foarte frumos pentru familie de Craciun, sunt sarcastic, dar sincer nu poti sa nu te pui in locul lor, nici o mie de ani de puscarie nu le mai aduce copilul inapoi.Condoleante familiei.Hope it will be justice.
|
Condoleante!Greu pe drumurile astea din anii '70 cu masinile si tinerii teribilisti de acum!A castigat cel cu Fiatul cateva minute si are acum pe viata un om pe constiinta ! Asta este cea una dintre cele mai mari pedeapse, sa traiesti toata viata stiind ca ai omorat un om cu nesabuinta ta.
|
Quote:
|
Condoleante si din partea mea.E trist sa auzi asa ceva indiferent de persoana si varsta.
in alta ordine de idei si eu era sa o patesc un pic aseara in sensul de la carrefour din santuhalm.am intrat pe banda 1 si nu aveam viteza ,dar m-am trezit ca mi se duce spatele rau(cred ca era o pelicula de polei sau ceva),dar am redresat-o pana la urma.Partea proasta a fost ca venea unul din spate pe banda 2 si eu am cam intrat pe banda lui putin pana am redresat-o. |
Condoleante familiei.
|
Quote:
Apropo de asta, aveti mare grija la sensul giratoriu de la Carrefour in special daca e ud sau frig/polei; pelicula de apa sau stratul de polei care se formeaza pe suprafata pietrei cubice de pe interior e destul de urat.. Si mie mi-a fugit spatele acolo dar in mod intentionat :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning