Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

sNap7 17-12-09 06:57

Re: Hunedoara - Accidente

La ei materialul antiderapant e palinca de bihor, dau cu ea toata noaptea ... pe gat.

Claw166 17-12-09 15:05

azi dimineata pe panta de la Hasdat , unu cu o pisicuta ( RWD :woowoo: ) a accelerat putin pe zapada si in fata ochilor mei a facut o intoarcere senzationala , care din pacate s`a finalizat cu o intrare is sant :oops:

UNDE IS DRUMARII ?! :rolleyes2 :lol:

sNap7 17-12-09 18:25

Apropo de asta, dadi scoate-ti bicicleta ca ai cam incurcat-o cu bimmeru pe gheata asta :-P

xxdadixx 17-12-09 20:06

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2900685)
Apropo de asta, dadi scoate-ti bicicleta ca ai cam incurcat-o cu bimmeru pe gheata asta :-P

N-are greturi, azi am fost cu ea la lucru 8)

Kedy 18-12-09 08:17

Pai dadi e meserias deja o invatat sa mearga cu el il are de un an

F.R.Sonic 25-12-09 01:38

Tragedie în ziua de Ajun...

1 Attachment(s)
Tragedie în ziua de Ajun pe drumul Hunedoara - Călan, la intersecţia cu Nădăştia de Jos...

Cel care a murit mi-era bun prieten, de-o varsta cu mine, ne stiam de cand eram copii :sniff:
MUNTEAN BOGDAN
N-a avut nici o sansa in Dacia lui Break de prin 1989 la impactul cu Fiatul Linea care a aparut dupa o curba (pe contrasens) din cate mi-au spus cei de pe-acolo cu 150 km/h (acolo s-ar fi blocat acul)

In Fiat a fost copilul unui doctor din Hunedoara...stanculescu sau ceva de genu, are 19 ani, ar fi fost...(el e ok acum)

Ultmul cuvant a lui Bogdan a fost "APA"! :tears:
un prim articol in urmatorul link

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...176982554.html

Una peste alta asta e cel mai trist Craciun :sadblinky:no:

PS: Nu degeaba am eu de vreo 3 luni in semnatura acel "Chiar te grabesti?!" :( (dati un click pe el) :(( se pare ca soferul fiatului albea nu a dat click :((

fratzika 25-12-09 03:27

Re: Tragedie în ziua de Ajun...

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2920669)
Tragedie în ziua de Ajun pe drumul Hunedoara - Călan, la intersecţia cu Nădăştia de Jos...

Cel care a murit mi-era bun prieten, de-o varsta cu mine, ne stiam de cand eram copii :sniff:
MUNTEAN BOGDAN
N-a avut nici o sansa in Dacia lui Break de prin 1989 la impactul cu Fiatul Linea care a aparut dupa o curba (pe contrasens) din cate mi-au spus cei de pe-acolo cu 150 km/h (acolo s-ar fi blocat acul)

In Fiat a fost copilul unui doctor din Hunedoara...stanculescu sau ceva de genu, are 19 ani...(el e ok acum)

Ultmul cuvant a lui Bogdan a fost "APA"! :tears:
un prim articol in urmatorul link

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...176982554.html

Una peste alta asta e cel mai trist Craciun :sadblinky:no:

PS: Nu degeaba am eu de vreo 3 luni in semnatura acel "Chiar te grabesti?!" :( (dati un click pe el) :(( se pare ca soferul fiatului albea nu a dat click :((

Naspa....imi pare rau pt ca ai pierdut un prieten, imi pare rau pt el si familia lui....Pacat ca asa multi tine mor pe drumurile din Romania...
NU E CIVILIZATIE RUTIERA!!!!!!!!!!!!!!!!
E pacat ca multi cred ca daca au o masina cat de cat ok se cred zmei!!!

xxdadixx 25-12-09 10:36

Pacat, condoleante familiei.

r27kul 25-12-09 11:38

Un cadou foarte frumos pentru familie de Craciun, sunt sarcastic, dar sincer nu poti sa nu te pui in locul lor, nici o mie de ani de puscarie nu le mai aduce copilul inapoi.Condoleante familiei.Hope it will be justice.

ondin 25-12-09 11:43

Condoleante!Greu pe drumurile astea din anii '70 cu masinile si tinerii teribilisti de acum!A castigat cel cu Fiatul cateva minute si are acum pe viata un om pe constiinta ! Asta este cea una dintre cele mai mari pedeapse, sa traiesti toata viata stiind ca ai omorat un om cu nesabuinta ta.

adrian78bmw 25-12-09 12:15

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2921207)
Condoleante!Greu pe drumurile astea din anii '70 cu masinile si tinerii teribilisti de acum!A castigat cel cu Fiatul cateva minute si are acum pe viata un om pe constiinta ! Asta este cea una dintre cele mai mari pedeapse, sa traiesti toata viata stiind ca ai omorat un om cu nesabuinta ta.

Sa stii ca unii nu au atat constiinta in ei de a realiza ca au omorat un om si la unii nu dureaza mai mult de o zi si uita totul..Cel mai grav e ca baiatul va scapa cu 2 ani de inchisoare cu suspendare si o despagubire in bani pentru familie si s-ar putea ca si altii pe viitor sa devina o victima ..deci in Romania totul se reduce la cat costa in bani un om

SpYk3 25-12-09 14:01

Condoleante si din partea mea.E trist sa auzi asa ceva indiferent de persoana si varsta.

in alta ordine de idei si eu era sa o patesc un pic aseara in sensul de la carrefour din santuhalm.am intrat pe banda 1 si nu aveam viteza ,dar m-am trezit ca mi se duce spatele rau(cred ca era o pelicula de polei sau ceva),dar am redresat-o pana la urma.Partea proasta a fost ca venea unul din spate pe banda 2 si eu am cam intrat pe banda lui putin pana am redresat-o.

Kedy 25-12-09 14:31

Condoleante familiei.

sNap7 25-12-09 14:56

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2921488)
Condoleante si din partea mea.E trist sa auzi asa ceva indiferent de persoana si varsta.

in alta ordine de idei si eu era sa o patesc un pic aseara in sensul de la carrefour din santuhalm.am intrat pe banda 1 si nu aveam viteza ,dar m-am trezit ca mi se duce spatele rau(cred ca era o pelicula de polei sau ceva),dar am redresat-o pana la urma.Partea proasta a fost ca venea unul din spate pe banda 2 si eu am cam intrat pe banda lui putin pana am redresat-o.

Condoleante familiei !

Apropo de asta, aveti mare grija la sensul giratoriu de la Carrefour in special daca e ud sau frig/polei; pelicula de apa sau stratul de polei care se formeaza pe suprafata pietrei cubice de pe interior e destul de urat.. Si mie mi-a fugit spatele acolo dar in mod intentionat :D

SpYk3 25-12-09 15:31

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2921605)
Condoleante familiei !

Apropo de asta, aveti mare grija la sensul giratoriu de la Carrefour in special daca e ud sau frig/polei; pelicula de apa sau stratul de polei care se formeaza pe suprafata pietrei cubice de pe interior e destul de urat.. Si mie mi-a fugit spatele acolo dar in mod intentionat :D

faza e ca la mine a fost pe exterior(banda 1) si a fost neintentionat :|

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning