![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Da-mi voie sa pun eu ca doar cat dureaza:lol:
|
hai cu pozeleeeeeeeX(
|
Quote:
|
Pai si eu vreau poze facute profi la masinutza:lol:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
S i pana la urma m-am decis sa pun si pozele cu inceput si apoi cand va fi si cu finalizare.
|
13 Attachment(s)
Si trupa care m-a ajutat pe tot parcursul lucrarilor, si mai sunt ei dar cu timpul o sa-i pun. Laura cu Mr.Cat, Adi FNM si Calin cu Sportiva in imagini.
|
Frumos dar ce ai de gand sai faci ?? daca nu te superi
|
Masina e finalizata , mici retusuri mai tre' facute. Pun poze cu evolutia ei de la desfacere pana la finalizare.
|
Chiar necesita o reconditionare, mai ales pe dedesubt..sunt ceva/au fost problemute cam grele:rolleyes2
La multi ani si Craciun Fericit tie si echipei tale si mult succes in continuare:-)..a fost f mult de munca la masina, dar se merita tot efortul;) Asteptam cu nerabdare rezultatul final8) |
mama dar ai avut de furca cu caroseria.... oricum imi place ca ai dat absolut tot jos dupa ea:D bv tie, asa se face treaba adevarata:D
la multi ani si craciun fericit si asteptam restul de poze:D |
RESPECT...cam atat este de spus.
|
Iara tu, cu tigaia asta de masina? Nush de ce nu ai dus-o la remat atunci cand era desfacuta sa nu se mai chinuie baietii:lol:, al dracu motor numa cu ranga il poti dresa si pune niste poze cu treaba aproape de final ca astea is de cand eram tanar:shock:.
P.S. sa dai jos stemele alea cu reno si gordini, ca ti s-o urcat si tie la cap, dar tu ai dacie deocamdata;) |
10 Attachment(s)
A fost f.f.f.mult de munca , dar dupa cum zice si Calin, am vrut doar sa scot ce e mai bun din dacia 1300, fara a fi renault, cu steme,etc., doar e masina romanilor .Si inca un set de poze cu ruginiturile de pe masina, unde 3 saptamani am sudat zi de zi si unde se vede ce am schimbat si ce am ramforsat caroseria.
|
9 Attachment(s)
Si alte poze impreuna cu Adi FNM in plina actiune:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning