![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Acuma daca cei din deva nu pot venii in seara asta la teatru asta e..omul a facut o propunere si voi o dati pe cantitate,calitate lol :) ca-n reclamele alea de la tv :) Eu unul nu pot venii.
|
Sa te anunti cand vii la intalnire, sa stiu sa vin cu tricoul softpedia. :)
Uite, de exemplu astazi am facut intalnire pe terasa la City eu si cu Formula Racing. :) Deci, intalniri facem zilnic, doar ca nu sunt asa "mediatizate". |
poi normal...doar voi...cand, ar fii bine sa stam mai multi pe terasa si... poate va fii alta atmosfera....
|
propun intalnire vineri 12.09.2008 in Hunedoara (ca in deva a tot fost),in parcare la Carrefour (Ex artima),ora 23:00 ,sa poata veni si cei din schimbul 2 daca e cineva,sucul din partea casei :lol:
|
Eu vin si dau si eu un trzitric. :D
|
Si eu vin... k am auzit k e ziua lu' SpYk3:lol:
|
Quote:
|
No zice-ti mah...care mai venitzi ??
|
Oke mah, ;) deacord, i'm in!
|
As fi venit si eu dar la 23 intru la lucru ca-s schimbu 3...DAMN!! :(
|
Quote:
|
incerc ;)
|
Ok atunci ramane Vineri 12.09.2008 ora 22:30 in parcare la Carrefour (In Hunedoara)
------------------------------------------------------------------------ later edit baieti se pare ca m-am ambalat degeaba cu intalnirea,nu mai pot veni,a intervenit un deces in familie si la noapte plec la bistrita,probabil o sa stau pana duminica ,ca merg si pe la bunici.asta e :( p.s care imi imprumuta un aparat digital sa fac ceva poze pe acolo,ca nu am mai fost de vreo 10 ani si nu stiu cand o sa mai ajung iar. |
Condoleantze spyke :( ...las ca facem intalnirea next week poate...aparat digital n-am deloc ca ti-as fi imprumutat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning