![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
era ironica :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cum 90% din cei care au postat aici de la începutul topicului şi au spus că se vor prezenta la fiecare întâlnire şi că ne vor ajuta cum vor putea mai bine ...şi defapt s-au prezentat maxim 20 de persoane aşa vor face şi la " tema " asta cu benzina ...:D Toţi zic că da domne , facem dregem ...mass-uri peste mass-uri şi mesaje în topicuri dar defapt ..doar câţiva vor pune în aplicare chestia asta ...logic :) Quote:
|
Se merge pe : "lasa ba sa faca ei . de ce sa ies eu sa inghet ? oricum nu or sa schimbe nimic si daca or sa schimbe o sa profit si eu" .....asta e populatia Romaniei, multa lume, putini oameni
|
|
Quote:
|
Avem si noi in Valcea boicot`ul pe 7 ...sunt decat vreo 15-16 masini...sunt curios cati or sa vina ...asta e, mergem inainte si cu capul sus
|
da,nu o sa alimenteze 100-200-1000 de masini,cei care participa la acest protest,si cei care stiu de el.dar vor alimenta celelalte milioane de masini din Romania,asa ca nu cred ca o sa se simta cat de putin...:sad:
|
Sa incercam sa nu punem raul inainte si sa gandim pozitiv.
|
Asa cum sa zis este vorba de simtul civic care multora le lipseste.Deci nici eu nu cred ca se va rezolva asta cu nealimentarea.Eu nu am mai bagat benzina am facut full-ul la inceputul lui decembrie si de atunci nu am mai bagat decat de 50bani la protest si nici nu o sa mai bag cel putin o luna,deoarece nici nu prea am folosit masina in vremea aceasta.
Succes in continoare sustin si promovez acest protest! |
Quote:
Se baga romanul la o chestie de gen? Cred ca stiu raspunsul la o intrebare. |
Lukoil mereu a avut benzina ieftina, intr-un timp numai de acolo bagam...acuma bag de la MOL
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning