![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Userii 4tuning din Hunedoara
1 Attachment(s)
Salut!! Mihai din Hateg si incerc si eu sa ma integrez prin comunitatea asta relativ locala sa mai legam o vorba , poate o intalnire ca am vazut sunt destul de multi pasionati pe aici .Eu am un twingo 2002 (de vanzare prin vara :) ) care i pasionat grozav de muzica :shock:
|
Salut si bine ai venit !.... sedere placuta cu noi :D
|
Bun venit! Drumuri cat mai line , ne auzim si pe la Timisoara ca parchezi tare departe de mine ;)
|
bun venit
|
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
bine ai venit!! asteptam sa vedem cu ce te lauzi...:D
|
Bine ai venit!
|
Quote:
|
Bine ai venit,frumoasa masina!!
|
welcome to the club :))
|
Pai si cine ar fi oponentul!?! Chiar as vrea sa vad un twingo din zona oarecum si cu un sistem bine pus la punct ...
|
Traby e oponentul:),a ajuns la 500W:2 medii Blaupunkt fata de 10,2 spate de 13 si inca un sub de 14 si tubul de bass Pionner 700W.Toate astea merg pe un cass Pionner si un amplificator Alppine de 500W.
Respect!! |
Quote:
Va fi ceva de genul: Alpine 9831 DLS PS4 in fata DLS ovale in spate Amp Blaupunkt pt difuri Si basul ce l-am avut eu in BMW: DLS A6 + JL 12W7w3 acordat la 29hz -- |
Pai nici eu nu am cine stie ce in masina , am difuzoru Ground Zero 120 Spl 1000W , statie Vieta ceva mai mare , 1800W , boxele din masina pioneer fata 10 , 16 si spate ovale dar ma dezavantajaza cd-play-eru :) ca ii kenwood dar trebuie schimbat si ala
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning