![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
CU CARDANUL CUM FACEM? |
nu cred ca ar fii cineva "nebun" sa cumpere piese originale noi la un E21 .Lemforder, febi etc fac piese bune si preturile sunt la fel de bune
|
@LIVIUMARIN : sal, de unde le-ai luat? ca io deabia gasesc piese si am nevoie de o gramada, zi`mi un site sau un nume de firma te rog
|
Quote:
|
multumesc mult, acu am pe ce sa dau banii ! :) vad ca au magazin si in constanta, deci nu va fi nevoie de transport, mersi de intentie oricum.
|
cam care este consumul unui e21...dar cel real nu ala dat in carti...la modelele 1.6, 1.8 si 2l. multumesc
|
Quote:
|
[QUOTE=Muscle Car;2463914]cateva idei... sincer nu prea stiu ce sa-i fac[/QUOTE
nu te apuca de spoilarit aiurea..in primul rand pt ca ii strici toata splendoarea ei de masina old school..laso cat mai clean look posibil..niste jante de la 15'' in sus cand o sa ai posibilitate...BBs sau Alpina sau dak nu ceva in genul la astea ;)...si sa fie impecabila din punct de vedere tehnic si estetic(uitate la baietii de pe aci care au mai refacut rechinii lor..sunt cativa ex: liviu..sau gabi...etc sunt multi)...imbunatatiri majore ai putea sa ii aduci la partea tehnica...dar iti trebuie bani, timp si rabdare....oricum masina arata bine din ce am vazut eu ...Sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute...;) |
5 Attachment(s)
am promis ca revin cu poze. multumesc fostului proprietar ca a avut grija de masina, eu doar am improspatat-o putin. am spus ca nu o sa atentez la culoare si nici la alceva ce tine de estetica doar niste jante si parca as mai inegri putin geamurile. tehnic vreau o cutie in 5 trepte, in rest doar intretinuta.
stau in iasi si mai sunt cativa rechini pe aici si mai multi ursi, o sa incerc sa ma imprietenesc cu ei. ....si, poate o sa fac cand am timp din 1 ala un "I". :))) |
Este superb. So stapanesti sanatos si multi kilometri fara incidente. Bafta.
|
Quote:
ma gandeam sa-i pun trapa, faza e ca una electrica nu stiu daca incape sa nu dau cu capul in plafon, iar una de aia manuala nu i-as pune pentru ca o sa cedeze de la soare. ce spuneti? |
5 Attachment(s)
Quote:
0724561716Attachment 1006287 [ATTACH]1006288[ATTACH] Attachment 1006289 Attachment 1006290 Attachment 1006291 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning