![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
si pana la urma ce fac cu butonul acela ? dati-mi si mie niste idei, in afara tutorialului
|
@monde0- cum se face de ai opel si nick-ul pt alt brand :)
|
Sall ...am si eu o intrebare unde imi pot pune teava din fata pana in spate inafara de finala ..si daca pot sa scot catalizatoru ? k mi au cam ars sitele prin tobe si fac si urat miroase si aiurea si costa si mult sa tot skimb mereu tobe
|
catalizatorul nu poti sa il scoti, eventual sa pui unul sport (avem noi la 390 ron).
daca il scoti complet va da eroare sonda lambda. in rest iti pot pune la borla tevaraia si toata operatiunea va fi 15-20 mil. sau iti poti lua direct toata evacuarea de la milltek si e 3000 ron. |
ok multumesk frumos ...cred k o sami iau unu sport ...si cam care este diferenta ?
|
diferenta e ca e mai ieftin decat cel original, si e singura solutie pentru a inlocui catalizatorul original...(probabil ca mai da 5-10 cp in plus)
|
Mey emy_4ever dar cum a ajuns soft top-ul tau in aceasta situatie ca arata extrem de rau:shock: ? Nu stiu ce sa iti zic dar oricum vreau sa te intreb daca sistemul de decapotare functoneaza sau s-a dus si ala? Am si eu tot cabrio si sincer chiar imi e teama sa nu ajunga la fel. SI eu am avut probleme cu el, dar erau de alta natura.
Sper sa il rezolvi si sa ne spui si noua cei cu cabrio, ce a avut ca sa stim de ce sa ne ferim. |
Quote:
Evacuarea la pilot costa 23 de milioane fara finala ca o aveam (10 mil) si fara intermediara ca n-am mai avut bani de ea atunci (4 milioane). Arata identic cu cea de la milltek. Ma asteptam ca cea de la milltek sa fie facuta dintr-o singura bucata de teava indoita, dar am vazut ca tot din bucati sudate este facuta. Catalizatorul sport este Magnaflow. |
ms frumos pt sfaturi ..praguri unde gasesk si eu k unu nul mai am sa gandit cineva kai trebuie
|
pai in cazul asta e mai avantajos sa o iei de la milltek :)...mie cand mi-au facut evacuarea mi-au luat 17 mil...s-au nesimtit astia de la borla....monopol....
|
@Mondeo .. daia nu mergea numele asta cand mi-am facut nick-ul il furasei tu :)
|
eu am toata teava schimbata.. si nu am catalizator.. sta aprinsa sonda lamba.. dar sincer nu ma deranjeaza.. am vazut o chestie... care pacaleste sonda.. sa nu mai stea aprinsa.. undeva la 300ron.. seamana cu catalizatorul la forma.. nu m`am interesat mai mult.. pe 4tuning am vazut.. la piese..
si zgomotul.. nu e f puternic.. se aude frumos knd o urc in multe ture.. mai enervant e in frana de motor...atunci se aude mai infundat.. dar e ok :) |
tot noi avem si piesa aia care pacaleste sonda :)...dar tot un catalizator e mai sanatos sport e mai sanatos...nu ai probleme cu rar-ul...etc
|
Quote:
ok.. knd o sa ma hotorasc sa imi pun si eu :) va fi unul sport .. de la tine normal :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning