![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Right! My bad. Am zis "sper sa nu ma trimiteti la ghilotina" :)) asa am tinut minte. Mi-a ramas in cap zuz ca am vazut loganul asta inainte de expo si na. :)) scuuuuuuuuuze acuuu [-(
|
Ti-am zis cu 3 zile inainte ca o sa faci o greseala si nu mai crezut =))
|
Daa sigur :))
|
Ms Opia pentru poza...s-a clarificat acum :D. Alpine, nu te trimite nimeni la ghilotina. Sunt multe diferente intre ala si ZUZ
|
Stiu dar era tot alb si cu bad boy. Era la deruta :))
|
Imi pare rau sa aud ce ai patit.
Spune-mi te rog, legat de faruri ce au avut de comentat? |
"Lumini de alta culoare decat cele omologate" asta scrie in dovada. Asta e...cum au spus mai multi, merg inainte
|
aha si sa inteleg ca daca aveai bece galbene in faruri nu ziceau nimic ? sau poate se refereau la culoarea oglinzii :lol:
|
Ce retardati :|. Ce-o sa fac de-acuma, n-o sa mai ies cu masina pe strada? Cu lupe cu xenon lumineaza soseaua mai bine si deranjeaza si pe ceilalti mai putin. Dar in Romania...
|
nenea , nenea - masina asta statea azi singurica la mega image la ior ... nu o mai lasa singura ca te`o fur :))) sau iti iau jantele si tot iti iau ceva :))) :D ( glumeam ) :D
|
Pacat de incidentul neplacut...
Cat te costa sa ridici talonul? |
@AnDr3Y-SoLenZa: Daca aveam becuri galbene nu se mai vedea nimic pentru ca e oglinda neagra
@SV25MBN: N-ai ce sa le faci...poti sa le explici de cate ori vrei, ei tot pe a lor o tin @alex.p7m: Las-o bre acolo nu o fura...ma lasi fara ea :-) @_Cox_: 90 lei e identificarea + alte costuri...depinde de caz :lol: Ceva nou pe la ZUZ...am vopsit mai multe elemente din interior in albastru: parasolare,stalpii,tunelul, am revopsit consola etc. Am dat jantele pe 17'' si am luat pe 15'' tot Rial. Maine poze |
Te'am vazut vineri langa CET SUD,erai la vulcanizare?cand treci prin popesti da un semn sa o vad si eu!
|
Quote:
|
ma bucur ca ai reusit sa mai asezi pe la masina!
nu e un sfarsit de lume ce ai patit :D (financiar e mai nasol) capul sus si spor la asezat in continuare :D ! p.s. sigur va arata bine si cu jantele pe 15 :D poze :D ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning