Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

mba 27-03-09 17:06

Re: Propuneri/Challenges

1 Attachment(s)
trust me... it's better like this :lol:
facuta la sch.. 99%...

emy4bmw 27-03-09 17:10

wow :D ce tare e :) app MBA: desenul meu intra in challenge?

ANDR31 27-03-09 19:05

1 Attachment(s)
am terminat si eu desenul ..... sper sa va placa >>>>

Evoluzione 27-03-09 20:53

Cineva se baga la un proiect mai "nebun"?

Tema: April Fool
Termen: Intai Aprilie
Conditii: Sa fie masina ceva deosebit, indraznet, sa iasa din comun proiectul dar sa fie ceva concret si realizabil (nu masini care au magnete si zboara peste suprafata pamantului gratie interactiei intre magnete si campul magnetic al Terrei... Sau fibra de carbon care sa transforme lumina in electricitate...)
Folositi tehnologii care exista deja. Puteti specula putin dar sa ramana ceva cat de cat realizabil.

costinbv 27-03-09 20:58

super tare andrei

si nuj ce sa zic despre tema lu evo...e super ca idee dar cam greu de facutt......dar bineinteles am sa fac si eu ceva (se putea sa nu lipsesc :)) )

costinbv 02-04-09 20:45

fratilor eu zic ca e timpu sa facem pollu!!

Darius DMS 02-04-09 20:50

3 Attachment(s)
as vrea daca se poate,si sper,sa va provox pe toti la un challenge......va rog eu mult sa fie cat mai multi......masina este:bmw 525i.....vreau doar fata ,spatele ,daca vreti sa il faceti bravo voua,nu am nimic impotriva......dar macar fata.....sa fie tunarita........pool-ul il voi face eu,de inchis rezolv eu,caci am vazut multe discutii pe seama asta......astept lucrarile voastre....a mea v-a fi prezentata ultima:???:

radu.3 02-04-09 20:53

ooo Mister doar nu vrei sa-ti arati lucrarea-fantoma??? :D m-as baga eu ca vreau neaparat sa vad MINUNEA :lol: ... zi un termen si iti spun daca e ok :)

costinbv 03-04-09 19:10

EU FAC POLLU BAAA....CA A MAI TRECUT O SAPTAMANA!!!!!!!

mba 03-04-09 19:14

darius... arata-ne masina sa vedem daca merita sa desenam :P

costinbv: fa pollu :P (nu stiu care dar fa-l)

costinbv 03-04-09 19:26

pollu cu interioarele...deja am salvat pozele si acu fac topicu

Darius DMS 03-04-09 19:42

termen 1 sapt.....azi 3 august pana pe 10 august.......veti vedea ca merita,eu vreau doar sa fie multi si sa vad interes.....cred ca acesta va fi ultimul pool la care voi participa si ultimul desen.......sper sa nu fie asa......costinbv,voi face eu pool-ul deoarece as vrea sa fie challengeul meu cu pool-ul facut de mine.......ok?hai te rog mult si te rog sa nu te superi pe mine si sa te enervezi.....ok?merci.....desenul duminica,deoarece mai am ceva de finisat cu markerul si creionul....ok?succes.....astept desenele voastre.....

L.E:IMI cer scuze,e poll nu POOL:x:x:xsi e 10 aprilie

mba 03-04-09 19:50

daca am timp pe 10 august.. fix pe 10 august ca pana pe 9 is ocupat.. schitez cv .. poate
iar pool ... aia e piscina.. noi aici facem poll ... adica "sondaj"

Darius DMS 03-04-09 20:07

nah ok.....eu stiu sa fac poll si de asta am zis....dar daca vreti voi nah,faceti cum vreti.....daca vrei mba,prelungesc pana 11...ok?

Evoluzione 03-04-09 20:33

Hey... Voi deja sunteti in August!? :shock: :hahano:

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning