![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
Eu ma bag. Acum ramane sa vedem cati doritori mai sunt, ca doar sunt multe masini din grupul VAG prin bz. Poate se organizeaza ceva si sambata asta. Bafta. |
Frumoasa ideea. Mai o barfa, un schimb de idei, cunostinte noi...
|
Pana acum 3 persoane care ar fi de acord (cu tot cu mine)...chiar 4 daca-l pun si pe eminem, dar el e minor si n-are masina si permis (pacat)...
Hai! :-) ... ca se poate. Cate masini VW,Audi,Skoda,Seat sunt in Buzau?...O gramada! scrieti aici care mai sunteti doritori de acest tip de intalnire. Asteptam post-uri. Bafta si numai bine. ;) |
Pe eminem il iau copilot (sa impinga in caz de nevoie;))
Ce se intampla, fata de celelalte comunitati, bz foarte slab... |
Quote:
|
Zici ca BZ e slab fata de celelalte orase/comunitati auto...Mare dreptate ai. Pacat, ca masini sunt, numai ca nu sunt si destui oameni pasionati de ele...
|
@AnduGTR s`au mai facut astfel de intalniri dar au fost anuntate pe alt forum dedicat VAG.
Eu zic ce este o idee f buna care merita pusa in practica PS: aici intra si Seat`ul si inca , cateva ( nu este cazul in buzau ) |
Eu cunosc mai multi proprietari de masini din grupul VAG care nu au treaba cu forumul. Daca va hotarati la o data, am sa vorbesc cu ei.
|
Apropo de comunitati slabe in buzau:)),noi,cei cu opeluri,suntem multumiti,am fost in ultimele 3 luni intre 10,cei mai putini si 25,acum vreo 2 sapt,25 de masini,nu de oameni:)Deci se poate,doar trebuie vointa si reclama.
|
o sambata frumoasa, insorita..diseara presupun ca nu o sa fie asa frig
tot se poarta, facem si noi o ieseala in seara asta? |
Facem......care mai vine? anuntati-va aici...
@giubau: propune ora si loc daca vrei sa facem "intalneala" si "ieseala" Poate avem mai multi doritori ;) |
ora 8 sau 9..nu stiu...votati si voi :D
|
Se pare ca nu prea vine lumea...
|
eu cu andu ne anuntam la ora 9 in parcare la finante..daca mai sunt doritori ne vedem acolo
e intalnirte membri 4tuning, nu e monomarca deci poate veni cine vrea o seara placuta |
Sambata seara, de la 21.00, la Finante, ca-n vremurile bune? Valabil pentru 27 martie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning