![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
e treaba mea ce am combinat cu TAU la leduri dar pot raspunde la intrebare: ledurile costa in jur de 5 mil
|
bine atunci cat costa cu totul
|
si bine ar fi sa dati si niste idei, nu doar sa va spuneti parerea... ca altfel se ia in considerare zicala cu vulpea si strugurii.
spuneti-i lui TAU (ca doar va este prieten) cu ce s-a gresit la diverse lucruri, suntem aici sa ne ajutam, nu sa fim rautaciosi... |
cat costa unele ca a lu tau cu manopera cu tot tacamul trebuie sa aiba si un pret nu ?
se pare ca cineva nu este in stare sa dea un anunt sau un raspuns |
Quote:
|
am inteles sa traiti
|
Enorm de mult !Nu zic ca nu e de munca dar in banii aia ii iau angel eyes la dulap(a se citi masina mea) :D .
|
da tati, dar gindeste-te ca e munca mea, nu am roboti, nu am masini de turnat, sunt doar eu si degetele mele arse de pistolul de lipit. nu am cerut la nimeni nimic, tocmai d-aia nu am facut reclama la asa ceva, pentru ca recunosc ca pretul e mare. in schimb, angel eyes pe dulap sau lighean ( care by he way sunt oribile-nu stiu de ce toata lumea vrea sa copieze BMW-urile...) vei mai vedea pe strazi, stopuri ca ale lui TAU NEVER EVER, pentru ca daca voi face altcuiva, vor arata altfel. Deci elementul unicat ma poate disculpa in cazul pretului mare. WRC-ule, nu te supara pe mine, dar chiar nu vreau sa ma inham la asa ceva pt ca nu am timp, si decit sa-mi duc clientul cu zaharelul, mai bine nu ma bag...
evident, daca e vorba de o masina de show, o masina speciala, ma bag, insa nu garantez pt termenul in care le pot face... sper ca m-ati inteles. un mic exercitiu de matematica: am montat 250 leduri. pentru fiecare led am montat rezistenta. fiecare led are 4 picioruse, fiecare rezistenta are 2 picioruse, unul din piciorusele rezistentei se lipeste de piciorul de plus al unui led... celalalt piciorus al rezistentei se leaga in paralel, la fel si minusurile ledurilor, asta inseamna inca 2 lipituri in plus pe fiecare led 250*4+250*2+250+250*2 = 2250 lipituri (DOUA MII DOUA SUTE CINCIZECI) Daca punem la socoteala calculul preliminar, schema de pozitionare a ledurilor, asezarea lor pe placa, efectiv, asezarea rezistentelor pe placa, taierea picioruselor (care ramin prea lungi dupa montajul pe placa), schimbarea ansei pistolului, fumul inhalat, noptile nedormite, pretul ledurilor, etc vei realiza, draga colega ca banii pe care i-am cerut nu sunt nici pe departe prea multi. Sa vad eu pe cineva ca se incumeta sa faca ce am facut eu pt altcineva (aci chiar nu ma laud) un alt exercitiu de matematica: in cazul in care cumparam o cantitate mare de leduri, furnizorul ne ofera o reducere si ajungem la aproximativ 10 000 lei vechi un led de cea mai buna calitate. am spus ca am folosit 250 leduri si am cerut 250epuroi pe lucrare, asta inseamna 1 euro pe fiecare led. scadem din acest euro=35 000 lei vechi=3.5 RON pretul ledului, si ne da suma de 2,5 RON aici adaugam placile, adaugam fludorul, adaugam decapantul, adaugam timpul si munca (ca doar nu fac munca patriotica, n-am innebunit inca), adaugam Cola, tigari si cafele si ajungem sa constatam ca s-a dus dracului profitul lui Dani... Dani planteaza leduri degeaba. Sper sa gasesc intelegere si sa nu mai vad comentarii legate de subiectul : cit costa stopurile. Le-ati vazut, admirati-le, criticati-le, ajutati-ma sa vad ce am gresit si poate cine stie, pe viitor imi fac o fabricuta de asa ceva... Va multumesc |
Stii ce admir la masina ta... A starnit multe controverse...A ingenuncheat marci consacrate de masini...keep it going!
|
are dreptate dsgin... unde e manufactura... costa!! dar aduce si satisfactie...! ;) nu ma asteptam sa explici chiar asa de lojic ... :P
|
numerele din pozele de la EMMA nu sunt alea noi?
k sunt literele mai distantate, cel putin pe spate, si nu sunt sterse deloc .. alea sunt?sau sunt altele ? |
Spune-mi si mie cum poate o masina straina tunata( aici mentionez ce vrei tu..BMW,Renault,Opel,VW..)poate sa se compare cu aceasta Dacie? si inceaarca sa fii obiectiv....sunt intr-adevar bebelus pe acest forum...dar pot mirosi invidia de la km.....:)
|
Intr-adevar e o chestie de gusturi...NU incerc sa impun un pct de vedere ,ci doar sa-mi enunt o parere.Iar dak tu crezi ce spui(k orice masina stoc ii da clasa nu stiu de ce te afli pe acest forum,care ept masini tunate..)
totusi este o masina care iti atrage privirea mai repede decat o masina straina indiferent tunata sau stoc...nu inteleg de ce nu poti recunoaste macar atat... unless...:?: |
imi amintesc ca odata demult, cind se organizau intilniri la Daciaclub, a venit un nene cu un Renault 12 care parca era scos din fabrica, se inchidea capota de la 5 cm, usile parca erau din burete, se inchideau foarte usor, fara zgomot, toate piesele cromate de pe ea aratau impecabil, ce sa mai, omul a facut senzatie atunci... la fel s-a intimplat cind a venit un nene mai batrin (are 70 si ceva de ani) cu o Dacia 1100 impecabila, cu toate piesele originale pe ea... tot acest mosulica ne-a adus alta data spre vizionare un Renault 5 din '82 sau asa ceva cu vopseaua originala impecabila. Sunt niste raritati si trebuiesc apreciate ca atare... Unii dintre noi nu suntem in stare sa intretinem masina nici macar 2 ani si ne dam cu parerea aiurea pe forumuri.
|
Frate e tare dacia ta. Eram aseara pe la Carol si erau multi pe langa ea n-am apucat sa o vad bine....oricum nu prea dau importanta daciilor. Tin minte ca erai odata pe la dristor si am trecut pe langa tine si te-am felicitat. E faina masina si parerea mea e sa nu te uiti in gura tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning