![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
filmulete ceva nimeni ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Deabia astept sa vezi filmuletul tau cu domy filmat de pe linia startului , sa auzi un strigat la unison cand masina de pe partea ta a flashuit si te-a dat pe tine castigator! Ursul nu te tradeaza niciodata !!!
|
Quote:
deci momentan cel mai rapid bmw de strada .... imi pare rau ca nu am fost sa vad si eu masina lui DOMY live.....o masina la care s-a muncit mult si bine....felicitari DOMY felicitari ambilor..... |
intradevar poate a castigat Bobi la acea cursa,dar va cam pripiti,dupa cum vedeti era ud pe jos si nici una din masini nu a pus bine jos...nu avem de unde sti rezultatul pe o suprafata uscata...
|
Quote:
dar asta a fost.....sa castige MOM-ul.....:D SAL...... |
felicitari ca a scazut sub 11.3 in cazu asta :D ma bucura mult nivelul curselor in ziua de azi, s`a ajuns in Romania sa se dea M`uri Turbo!!! asta datorita pasiunii si sacrificiilor pasionatilor care n`au lasat ursii sa se retraga la vatra, GOOD JOB GUYS!
|
Multumesc tuturor!
O cursa f bine organizata! Pacat de vreme...oricum felicitari tuturor concurentzilor! Dc mai avetzi poze si filme va rog sa le postati! Quote:
Quote:
Quote:
|
:twisted: https://www.youtube.com/watch?v=SJQEAhffjlA
uite bobi ..asculta finalul! |
Quote:
Ms pt film! Quote:
Sper sa nu-mi dai soparla `cado`!:-P |
Quote:
stai sa fac si eu banii de care am nevoie..sa termin prototipul de la ovi ca sa moara maicutza mea ce cazan de masina este zici ca au condus-o aia din fam Flinstone.cate bube are , si ne adunam intr-o seara la o sueta :drunk: :drunk: a zis jakalu ca ma tine la el daca vin cu 2 bombe iar :)))) si aia e !!!aduce fratele vostru 2 prostituate iar :))) si facem panarama |
Quote:
:lol::lol:.... on.....fortza MOM.........;)..."sa" stie....:D |
felicitari bobi pentru cursa cu aro!!!
@ marean : mai dute la antrenamente si meciuri si fa bani acolo....:lol: |
5 Attachment(s)
Bravo Bobi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning