![]() |
Re: E30 - taxiul meu
caut draq si eu 2 pleoape la faruri sa le pun de proba sa vedem cum ii sta...:rolleyes2
apropo...un mic filmulet....ce vremuri erau atunci....parca era mai frumos cand se facea bahaos... stiu ca acum s-au axat multi pe drift profesionist....dar nu stiu de ce am impresia parca era mai distractiv la libere.... https://www.youtube.com/watch?v=c4JOmEzehFk |
Quote:
momentan s-a smuls amortizorul de la Nova din caroserie....am fortat-o mult la plecari, puterea si-a spus cuvantul si caroseria a cedat... sa vedem ce ii fac.......:rolleyes2 |
@bmw_motorsport vi pe 31?....esti cu mine in grupa.....:)
|
Quote:
|
Quote:
distractie e cuvantul magic....;) |
Quote:
|
Quote:
deja gumele mele sint slikuri...ce mai imi trebuie... plec cu scantei.....:lol: |
baaa...tot io sa ma gandesc la tine....ia aici ca are rumanu asta:lol::lol:...citeste postul doi...SLICKURI IDEALE PT DRIFT:lol::lol:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...uper-pret.html |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Scufita aia de NOVA ce face?
Nu mai ai topic? Care ii mai e soarta? |
Quote:
momentan trebuie sa ii pun amortizorul ca a sarit din caroserie.....care nu mai tine...e pardaf.. asa ca motorul de wiliams+turbo se va vinde lui GiGi CARBIT....pt o dacie 1310....e mai teapana a lui... butelia cu nos ramane pt taxiu..... |
Quote:
|
Quote:
si nu ma uitam la tine ca nu imi plac baietii :D:D:D:D.....imi placea masina e frumoasa :D:D:D |
Dap motorul a ajuns la mine saptamana astha dupa ce termin cu ramforsarea caroseriei o sa incercam sa pun si ceva poze cu bestia...imi pare rau ca nu e gata pana in legalele de la Ploiesti...nu a venit tubulatura de la Samco...comandate de la nemti...dar neseriosi..in rest a venit turbina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning