Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

PIKONE CJ 10-12-08 14:51

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by C180 (Post 1911834)
nu am mai pus de mult niste lucari aici ...asa ca delectati-va cu asta ,...astept comentarii ..peste 85% e brush si rebrush

din fata e super din spate nu.. spor in continuare

Fily 10-12-08 15:02

Quote:

Originally Posted by C180 (Post 1911834)
nu am mai pus de mult niste lucari aici ...asa ca delectati-va cu asta ,...astept comentarii ..peste 85% e brush si rebrush

din fata arata bine...insa am o singura observatie aici...dunga acea mai umbrita,inchisa la culoare...nu stiu ce e cu ea,daca vrea sa fie umbra oglinzii proiectata pe usa,eu zic ca e prea mare...
iar la spate nu imi place cum se termina aripa spate...prea brusc...trebuia sa o duci putin pierdut,daca intelegi ce spun.
bafta in continuare.
pace

cipskate69 12-12-08 13:11

2 Attachment(s)
Honda Civic
ultimu' meu chop...tot (cat e..putin acolo) ce e adus in plus fata de original e brushuit:rolleyes2 ,mai putin janta ;)

Fily 12-12-08 13:17

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1916473)
Honda Civic
ultimu' meu chop...tot (cat e..putin acolo) ce e adus in plus fata de original e brushuit:rolleyes2 ,mai putin janta ;)

pana la urma a iesit frumos.
si...eu sincer apreciez munca depusa.
bv.
pace :peace:

mrsika 12-12-08 13:39

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1916473)
Honda Civic

ai avut lucrari si mai bune..
mie sincer asta nu imi place din cauza ca e prea colturoasa..nu stiu ce sa zic..mie imi plac masinile care sunt o idee mai rotunjite..
nici chestia aia de unde iese firu ala nu e prea stralucita..iar oglinda pare neterminata..oricum..cred ca ai muncit mult la ea..si sper ca din ce ti-am zis eu sa inveti cat de cat si sa nu mai repeti aceleasi greseli

Fily 12-12-08 15:03

2 Attachment(s)
revin si eu cu o lucrare...again...masina unui prieten ;))

big_ballz 12-12-08 18:50

Baieti..am si yo o problema...Stiu ca nu aici trebuie sa postez..dar nu stiu unde in alta parte:
-Nu pot selecta culorile la PS...am CS2..si orice culoare as pune..imi baga ceva intre alb-gri-negru...ce fac??

Iuli_90 12-12-08 18:56

@big_ballz:incearca Image->Mode->selectezi RGB Color

big_ballz 12-12-08 19:05

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 1917281)
@big_ballz:incearca Image->Mode->selectezi RGB Color

Merci mult man!!
S-a rezolvat
:bunch:
:drunk:

mrsika 12-12-08 21:15

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1916773)

mie sincer imi palcea mai mult varianta pe care mi-ai aratat-o pe mess..
nu zic ca asta nu arata bine..e o lucrare complexa..nu stiu exact daca e buna umbra..ca sincer nici mie nu prea imi iese.
greseli sunt cateva..nu este vtuner care sa nu aiba greseli..si oricum..cu timpul o sa te perfectionezi.
bravo..eu apreciez munca ta si te sustin.
sper ca si altii sa o faca..si sa iti comenteze lucrarile
numai bine!

no limits design 13-12-08 09:14

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1916773)

daca ai folosi pen tool ai avea lucrari mult mai bune.....asa daca te uiti putin in detaliu la audi e cam naspa.....selecteiile cel putin:cry:

JohnnyX 13-12-08 11:17

Fily mie imi place ! Keep up the good work !

Geox` 13-12-08 12:57

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1918118)
daca ai folosi pen tool ai avea lucrari mult mai bune.....asa daca te uiti putin in detaliu la audi e cam naspa.....selecteiile cel putin:cry:

exact asta am vrut sa zic si eu,se vad selecti naspha,incearca cu pen tool ca nu-i greu ;)

BlackHawk2008 13-12-08 13:17

10 Attachment(s)
Va salut, am revenit dupa o lunga perioada de absenta.Vechiul meu cont (black-hawk) cred ca a fost sters.Daca tot am revenit voi pune cele mai recente lucrari.Din pacate nu am mai gasit si pozele stock.Lucrarile au fost realizate pe la inceput anului 2008.

Fily 13-12-08 14:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1918118)

as vrea sa stiu sa il folosesc.problema e k nu folosesc ps-ul, lucrez cu jasc paint shop...si dak incerc sa folosesc pen tool-ul imi arata asa ca in imaginea atasata(mi se umple acea portiune cu o culoare)...si nu stiu cum si ce sai mai fac.
dak ma poate sa ma ajute cineva i-as fi foarte recunoscator..:-S

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning