![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ma refer strict la reflexile de pe "inelul"ala cromat dak pot sai spun asa...nu la reflexile spitelor..
|
2 Attachment(s)
Rog comentarii....:ciggy:
|
S U P E R B!
Superb! Atat pot zice... |
la domnu' dilio s-a ajuns la postu 100...si nota mea pentru lucrarea lui!
|
Seamana cu Maybach Exelero ;))
superb intradevar :) felicitari ;) |
eclipse
2 Attachment(s)
|
@dilio : super interesanta realizarea .... bravo
@ pikone : nu sunt expert, dar nu prea imi place cum vine umbra acolo ... e si prea inchisa, si e si cam patratoasa .... iar la trapa vad ca selectiile sunt facute bine , dar mi se pare ceva ciudat acolo , nu imi dau seama ce , inca .... dar per total imi place masina |
Quote:
Dar e foarte tare lucrarea ...misto misto..... BRAVO |
Quote:
|
Multumesc pentru aprecieri
|
2 Attachment(s)
un mic update la masina postata pentru challenge :rolleyes2:arrow:
fara c/p la caroserie...deci spoileru fata e brush ( ca am auzit vorbe pe alt forum...:rolleyes2) |
2 Attachment(s)
am inceput si eu cu ceva mai usor...sunt incepator asa ca nu va asteptati la prea multe din partea mea:D...cu timpul sper sa invat sa le fac cat mai bune
|
3 Attachment(s)
Salut un golf 99% brush commentati va rog :lol:
P.S:Imi cer scuze pentru ca am furat desenu de la cineva nici nu mai stiu de la cine l-am luat deci SCUZE ! :oops: |
el nici n`o auzit de Polygonal Lasso da` se baga la Full Brush si alea alea...
hai man,nu poti lua exemplul lui Craxy?e la inceput si s`a descurcat foarte bine pe o masina usoara,nu are rost sa te chinui cu avioane,e greu,foarte greu...e greu sa plasezi o masina din studio in fundal real,daramite o masina desenata,trebuiesc refacute reflexiile de la zero,luminozitate,umbre,TOT...te rog,fa`mi mie hataru,si incearca si tu o masina din lateral...jante,folii,lasata mai jos,manere si embleme scoase,eventual culoare...NU are rost sa te chinui cu d`astea,n`o sa primesti opinii pozitive si mi`e teama ca o sa`ti faci si tu la randu tau o opinie negativa despre virtual tuning...bafta in continuare |
2 Attachment(s)
Am tinut mortis sa pun o masinuta pe pagina 900.... Si cam asta e :
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning