![]() |
Re: Diverse discutii
Maama, parca ati fi la reclama aia la suc Adria..., cu vecinii care fac gratar in fatza blocului si copii in casa cu sticla de suc...
- Ia ma! - Mana de pe eaaa! |
Am fost azi in mall ala nou sa ma interesez de Piercing & Tatuaje
Tatuaju costa 8,5 rom cm patrat .. iar de piercing depinde unde iti da si daca e cu cercelu tau sau al lor |
Vrei sa-ti schimbi din nou look-u mai nebune? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ca nu-mi fac nimic, eram curios sa vad care e trb pe acolo
|
Quote:
|
Dragii mei, va anunt ca sunt acasa, cred ca imi iau o zi de medical ca sper ca pana luni sa-mi treaca durerea la picior.
Aseara ma durea mai putin dar azi dimineata cand am pus piciorul jos m-a secat cu o durere de m-a linistit. Sper ca pana diseara sa fiu ok, daca nu macar pana maine... Asa se intampla cand mergi mai mult cu masina decat pe jos si uiti cum se merge pe strada... Mi-am scrantit piciorul... pentru cei care nu stiu. Sau mi-am scrantit entorsa... :lol: Shchiopatez, insa macar pot sa conduc in caz de necesitate... |
Chiar asa de rau te durea aseara? Credeam ca ti-a trecut, oricum bafta
|
La sala pana sa ma urc in masina mi se facuse rau in plm de durere.
Bine ca am putut sa conduc..., nu ca ar fi fost asta o problema. Conducea unul din voi daca era cazul. Ideea e ca aseara am dat cu unguent si imi trecuse ca lumea, insa e un loc care ma seaca rau rau... Asta e..., trebuie sa-mi treaca, bine ca nu e rupt. |
multa sanatate, man. care picior e? daca e stangul.. baga automata :P
|
Quote:
|
cat a fost scoru ?
|
vezi mah ... si vroiai sa ma bagi si pe mine in jocul tau... faceam entorsa amandoi :):D
|
Nu mah ca mi-am bulit piciorul inainte de fotbal..., cand ne incalzeam ...
E piciorul drept. Pot sa conduc, dar nu ies in oras ca daca stau incaltzat o sa fie strans adidasul si mi se umfla piciorul. Raman la reapos sub supraveghere... Scorul... habar n-am... (dar am dat doua goluri) |
Quote:
|
Sub supravegherea familiei mah..., ca nu sunt la spital :lol:
|
Ai cam fi vrut tu sa fii la spital sub supravegherea unei asistente cu profilul : tanara 24 de ani ... 1 74 .. 95-60-90 .. etc :P:D
|
zi`mi unde gasesc o asistenta de genu`...si promit k o sa ma internez yo...gasesc yo ceva in neregula la mine...si dak nu gasesc...se rezolva:)
|
Putea sa fie si 100 - 60 - 90 ca nu ma suparam. Maama ce mai munceam... :pelvic_th
|
am auzit k oricum cik mi'as lua ban k cik domnle....asa vrea dragos...k a vb cu tng sa'mi dea ban..dak asa sta treaba p aici..........bafta ......yo nu am ce cauta p aici......credeam k totusi e cva cat d cat cva serios...dar....se pare k nu......bafta lume......
|
Quote:
|
si pe tine te-a suparat dragos ? :)))))
|
In primul rand glumeste...si in al doilea rand ce te-am mai suparat eu pe tine mai papagalule!(prodigy)
|
Quote:
Si stii foarte bine cu ce m-ai suparat , iti aduci aminte de conversatia de pe mess , ai avut noroc cu fata aia ca are mai multa minte ca tine si totusi e mai mica la ani , dar daca era sa fie rea ti-o luai , nu de la mine ca nu-s " smardoi " ........................... |
Quote:
|
voua nu va sta bine cu dintii in gura , papagal , smardoi :))lol,sunteti penali , prea multa vorbaraie pe forum vad ca strica . :))
|
Vad ca apar dispute, lupte pe aici, urat, fara comentarii aiurea sa nu se lase cu pumni ca n-are rost
|
SI lumea ne sare in cap ca facem doar misto de AML ! No Comment !;)
|
Quote:
|
nu-l jignesc mey ... il alint:-)
|
Quote:
|
heiii , ce ai mey?! stai calm ca nu primesti nici un ban.
insa daca nu iti convine ceva spune, ori retrage-te, nu e nimeni interesat de talentele tale, fara suparare. |
bhey preten...vrei sa stai...stai...discutam k oamenii aici(unii din noi cel putin)...dak nu`ti convine....adio si la mai mare....la faza cu ban`u ...esti dus...si nu mai face atata pe victima
|
Quote:
|
lol..
shantzule shtiu k akum glumeai....dar frate..dak nu sunteti moderatori...ce pm suferiti mha..k fac yo ...k dreg yo...k iei ban..sau alte ***uri`....shut the fuck up odata....umpleti forumu` cu prostiile voastre din bibilicile voastre seci!!! |
hai mah sa ne strangem la sala......si ii punem sa se lupte......ilegale :-)
|
kravene ..taci!
baieti stiti ce am uitat aseara ? sa spunem partea a 2-a din "Au fost o data 4 baietii... si inca mai sunt!"...:( acum mi-am adus aminte.... lasa ca ramaneti voi prin bucuresti :mrgreen: -in ce parte? - nush tsu!! |
kiar mah cum a fost la Bucuresti? ati mai fost?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning