![]() |
Re: Club TICO
Fratilor cand vine zapada aia mult asteptata si prin buc? :rolleyes2
|
Se lasa asteptata :cry:
Ori iese soarele, ori zapada, e oribil asa. Plange Tico in parcare, zice ca vrea pe partie :)) |
A se sterge. Net bug :???:
|
Ba nene spray-uri ne spary-uri, tot inchiderea e sfanta. Am vazut la 1 mil si ceva in real set inchidere plus alarma, eu zic ca merita investitia pt cei care nu au. sa nu mai stai sa dezgheti yale si alte lucruri, imi aduc aminte ca la dacie puneam gura si suflam :))).
App georulz am facu vu meteru dar cred ca as avea nevoie de ajutor in electronica, am incercat sa afc o schema cu diode si rezistoare dar mi-a reusit partial:)) |
Quote:
Era gheata de 1cm imprejurul masinii, era sigilata, si totusi s-a deschis intr-o secunda :)) |
eu ma gandesc sa dau cu sare pe parbriz seara:)))
|
sau sa pun niste folie daia de alimente si dim doar sa trag de ea:))
|
Quote:
Adica vu-metru cu leduri, nu? Sa imi arati si mie pe mess schema... Quote:
|
geo nu, dala analog, dar inainte sa il conectez la boxa trebuie sa ii fac un circuit ca sa indice3 cum trebuie. Referitor la iarna, am citit in problema mea cu chederele ca daca le dai cu silicon nu se mai lipesc:) si deschizi usa fara greata
|
3 Attachment(s)
In Piatra Neamt e iarna in toata regula si totusi cheia s-a potrivit, a actionat si usa nu s-a lipit. Yalele si broastele au fost tratate cu WD40 si vaselina de la Castrol, iar chederele cu un simplu silicon de bord.;)
|
Quote:
|
Si atunci o masina corect pregatita pt. iarna ar trebui sa functioneze corespunzator.
|
Quote:
Vine sau nu iarna... asta ramane de vazut...noi sa fim sanatosi...si masinile puse la punct... in rest... asfalt curat...si sa ne dam flashuri...din faruri...dar fara xenoane...da???!!!??? :P:P:P |
Quote:
Descuiat din telecomanda, un pumn in stalp, s-a crapat gheata, apoi s-a deschis :)) nt98adu, frumoasa vopseaua :D |
Quote:
|
An 1999, masina a fost revopsita in 2008. Inca se tine bine cu exceptia unei usi infundate. Ce se vede in poza este dupa ce am dat zapada jos de pe ea. Poza nu este prelucrata in niciun fel.
|
Quote:
|
Da:lol: Am vrut sa-i fac cadou un set de stergatoare aero, insa nu am stiut dimensiunea si m-am blocat. Data viitoare.;)
|
Quote:
|
Mersi pt info. Cat m-am tinut si eu sa cumpar pt dreapta ca e putin cam mare si nu sterge bine, dar tot am ezitat ca uitam mereu ruleta :lol:
|
Interesant ce spuneti voi aici!:lol: Eu am pe masina: dreapta mic si stanga cred ca potriveste la Nubira:twisted:
@B-99-SAA merci de info, altfel luam exact ce am pe masina. |
Eu am de logan dar dreapta e un pic cam mare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt sigur ca partea cu antigelul e solutia. Nu ingheata dar vara daca se solidifica ala ai mierlito:))
|
Adevarat...pe urma o sa stai sa speli cu alcool incuietoarea :))
|
numai eu stiu cat am racait la clapetele sistemului de incalzire sa dau antigelul ala solidificat jos. Atunci cand era rece neam nu putem sa dau la picioare. dupa ce lasam sa se incalzeasca parca parca megea:)).
|
bai oi fi eu singurul sau aveti si voi aceiasi problema. Bratele stergatoarelor au un joc al naibi de mare de cativa centimetrii. Acu e frig da tare as vrea sa vad sitemul de acolo poate il pot repara.
|
vineri ne vedem cu ceai ? tot pe la 7 ?
|
Quote:
Vezi ca pe la magazine gasesti articulatia cu bila de la motoras modelu mic. Iar daca ai motoras cu bila mare pe masina, tre sa schimbi si motorasul |
o reconditionez cu poxipol si smirghel:)))
|
Quote:
|
Un ansamblu stergatoare costa 85 ron. Pentru niste brate amarate e cam mult. Am rugat pe cineva si mi-a facut din polimer toate bucsile de la parghii si soclul de fixare, plus bucsile de la timonerie. Cost 35ron.
|
Ne face si noua??? :D:D:D
|
Daca sunt comenzi normal ca face. Trebuie insa vazut ce bucse sunt duse ca sa stie omul exact.
|
Quote:
|
o sa ne ducem draq a ajuns 5 ron benzina.
|
Quote:
|
Hai la reglat carbratoare repede ca sa scada consumu :lol: Cheltuiala de la carbo-test se amortizeaza in timp! :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning