![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Poi mai Diablo ...cu cupra aia nu stiu cum poti sa mergi incet...la inceput am zis sa nu ii dau..ca nah..nu e frumos...si ca nu stiu masina...mai ales ca ai si zis ca nu sunt cauciucurile potrivite...dar cand am fost in ea.....credeam ca nu m-am putut abtine :) eu ma abtin mai greu :)) O alternativa scumpa la defrisari ar fi sa le dea la "raceri" de 18 ani masini din astea puternice!
|
Quote:
|
corect...eu nu stiu cum de nu vine fiesa aia cu m3`u sa`i zica...tati ma doare capu de la drumurile astea nu le faci si tu?
|
au alte prioritati....din treaba asta cu drumurile nu castiga nimic :) fiecare trage sa`i fie lui bine:)
|
Chiar s-au daramat drumurile din oras. De fapt inca de la intrare, pe langa interex, iti rupi masina.. Tin minte acum multi ani ca era o placere sa ma plimb
|
veniti in dragasani sa vedet...cum va ramane jumate de masina prin canale si gropi...
|
Quote:
|
Cucule nici eu nu ma abtin da te mai limitezi cand un set de gume e 80 mil si le schimbi la fiecare 10000 km, cand faci 150 km cu un plin, cand in kit de ambreiaj e 75 mil etc.
|
1 Attachment(s)
ar fi bun un kilometraj ca acesta8)
|
f tare
|
Quote:
|
Quote:
|
mai ales acum ....
|
caut si eu nokia 6280,sau sony ericsson k750i...stie cineva de vanzare?
ms frumos ! speed_vibrate ! |
la Altex,Dommo,Germanos,etc
|
Salut ce parere aveti despre Bentley Continental Flying Spur/GT? Eu cred ca este o masina super cu multi Cai putere. Iti trebuie o avere ca sa cumperi o asemenea masina.
http://www.vanzariautoromania.ro/anu...peed-2009-4194 http://www2.***********/masini/bentle...l_flying_spur/ http://www.vanzariautoromania.ro/anu...ental-gt--4193 |
Quote:
|
eu nu inteleg ce rol are postul ala:))
|
de 250 mii imi iau ferrari si i`o dau la Bentley de`i sar croamele :) ...bine asta e parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si care e legatura dintre tine si noi?pt ca ai postat pe sectiunea valcea,pe langa faptu ca ai pus filme sauc e ai pus cu masina la care visezi tu...
|
yourselfcosmin vrei sa facem noi o cheta ca sa-ti poti lua Bentley ??? Noua tuturor de pe acest forum ne place Ferrari :)) . Bye bye
|
Quote:
|
hmmm......mie imi place Porsche ! :)))
|
Mie imi plac femeile :lol:
|
mai bune ca toate femeile:))
|
|
nu dati si voi un vot bun acolo .. pt un pasionat de masini/tuning ? :)) promit sa va aduc la fiecare cate ceva cand ma intorc :)
http://www.cupidonu.uonline.ro/concu...l/scorpia#poze |
done, baffta caddy
|
nu stiu ce sa zic am prea putini cai la golf:) eu in principiu as veni
|
si eu am votat:D
|
Si eu ma inscriu pentru 8 Martie la Craiova ! Vreau sa ma dau si eu... dar o sa vad atunci ce masini sunt la grupa A si daca are rost ...
|
andrei wob esty baiatu cu leonu argintiu:)
|
Nu. Baiatu cu Leonu argintiu e Adi. Eu sunt cu Leonu galben.
|
oki nu te mai uita dupa masinile din grupa,castigi experienta in primu rand, ai mai fost la vreo legala, sa vezi emotii cum itri tremura picioarelel pe pedale la start in fata atator oameni:) mergem ne dam plecam cu fruntea sus
|
:D. Suna foarte frumos cum zici :)mai ales ca e vorba de experienta si de ceea ce traiesti atunci pe moment........ dar pentru mine depinde ce masini sunt in grupa... pentru ca nu are rost sa ma dau cu masini de 100 de cai pentru ca sigur sigur nu am sanse.... Am fost la legale doar sa ma uit pana acum :) si sa-l incurajez pe Cucu :) .
|
eu am fost cu dacia 1400 care tragea jalnik,si a fost cea mai mare placere ,chiar imi tremurau picioarele. m-au [pus cu solenza chipuita,am luato. si am dato a 2 :)
sa vezi cum se uita lumea la mine.nu pot sa uit asa ceva.asa ca hai la legale nu te uita la masini |
VIN :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning