![]() |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
multumim la fel :)
|
merci la fel :)
|
Alte rezultate , Engleza oral
Dzrhd 10 Mozolici_hd 10 BaLaur 10 2fast2furious 6 |
Baaaa da ce genii avem noi aici in club :D .Sau se dau altfel notele decat in vremea noastra? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mama ce tocilari... :lol:
|
shhht nu ne da de gol :(
|
Sunteti de belea baaaa. La cel care o sa aibe cea mai mare nota finala la bac ii fac cadou mouse-ul ala Logitech ce il am la vanzare ;)
|
Quote:
|
wooow ce tareee...acuma am pentru ce invatza:))))
|
Quote:
|
kedy, esti prea mosh, acum e randul lor ;)
|
Sa-mi traiasca postul cu nr 500 :lol::pelvic_th:peace:
|
stati-ar in gat :))
|
acum e simplu la engleza..intreaba profesorul cum se numeste cea mai cunoscuta bautura racoritoare din lume, sau care este probabil cea mai buna masina din lume, si elevul raspunde imediat, la masini de exemplu spune Audi si imediat primeste nota 10.
:lol: |
Quote:
|
Caci stim cu totii din Romania ca masina mai mandra si mai tare ca noul Sandero Setpway nu are cum sa existe.
Are si pana si tapiterie de culoare neagra cusuta cu ate albe, pentru mai mult dinamism si forta. :lol: asa zice in pliantul de prezentare, si daca mergeti la showroom din 25 pana in 28 participand la tombola aveti sansa sa castigati una din cele 5 masini puse la bataie, sau de ce nu, pe toate 5 deodata. |
Quote:
|
Quote:
|
Pai asta este, si de acum se monteaza si pe Loganul, modelul cel mai nou.
Dar daca Logan era mai lenes la deal cu 1.4 va dati seama cum zburda acum cu noul motor de 1.2. Are chiar si 16v so .. watch out. |
Quote:
|
...a murit Michael Jackson....in ciuda tuturor afirmatiilor(fondate sau nefondate)...va ramane regele pop-ului...a fost un fenomen al muzicii, asta e un adevar de necontestat...In anii 80-90 melodiile lui ajungeu intotdeauna in pozitii fruntase ale topurilor iar concertele era spectacol total....Generatia mea si nu numai cu siguranta isi aduc aminte multe din melodiile lui....
RIP |
RIP !
Melodiile lui o sa fie ascultate si peste 50 de ani , nu ca bazaconiile din romania doar o vara . |
2 Attachment(s)
Pai la cate operatii avea ma mir ca a trait asa de mult
Decesul Īn dimineaţa zilei 25 iunie 2009, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la domiciliul său din Holmby Hills, Los Angeles. Paramedici care au ajuns de urgenţă la reşedinţa artistului, au spus mai tārziu că acesta era fără suflare. Cu toate acestea paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul, care intrase īn comă, la Centrul Medical UCLA. La ora 02.25 (ora Romāniei), legistul Fred Corral, a confirmat decesul starului. RIP |
RIP! Michael
m-am intors baieti,ce mai faceti? salutare noilor si vechilor useri,care nu ma stie sunt catalin |
Moama ce revenireeeee. Welcome Back !!!
:cry: RIP Michael :cry: |
Ai luat permisul DUDU-le?
|
inca nu..............:(
saptamana viitoare sper sa am timp...... |
Multa bafta
|
Bine ai revenit...si bafta cu permisul ;)
|
Quote:
|
Care imi zice si mie targurile auto de la TM , CJ sau Arad cand se tin si cam pe unde-ar fi mai exact ??? :lol:
|
Quote:
|
Printre cele mai tari melodii din toate timpurile :
https://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 https://www.youtube.com/watch?v=CXl-4...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU https://www.youtube.com/watch?v=fqEhF...eature=related |
una bucata invitatie moka pe trackerul www.filelist.ro care doreste , dar sa fie activ ca am mai dat 2 invitatii care au fost sters din cauza de inactivitate
|
1 Attachment(s)
Am o intrebare pentru cunoscatori.Cat e amenda daca ma opreste politia si ma vede cu asa ceva in geam,desi eu nu lucrez la politie.
|
Nu platesti amenda ii zici la Garcea ca un var de-al tau militian si el nu are masina ;) daca nu merge bagi vre-un fin ceva 8) ce draqu doar suntem in Romanica merge vrajeala :lol:
|
Quote:
|
Poti sa pui ce insemne vrei tu in geam daca nu ramai fara vizibilitate dupa afisare, si daca nu sunt ofensatoare, nu aduc jigniri, etc. iar daca promovezi tocmai sindicatul lor asta nu are cum sa ii supere, deoarece acestia le apara lor drepturile.
:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning