Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

kirin 15-02-08 12:13

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by ct-13-SHP (Post 1358052)
da de dacia aia albastru inchis cu nr de MAI...era parcata pe mircea in fata la pompieri...avea aparatu foto pe bord si era acoperita cu o cutie de carton...

era aseara in mamaia pe la idu . prima oara am zis ca are unul la masina stroboscoape la cum flashuia blitz-ul radarului la cardul de masini care a trecut inaintea mea.

CT-89-POT 15-02-08 13:25

yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu. ah da dimineatza iau permise la trecerile de pietoni m-au lucrat si pe mine pe soveja colt cu barbu delavrancea la eden. :(

sonykel 15-02-08 13:33

eu aseara am ars siguranta de la detector si azi am mers fara =)) sper sa nu fi luat nimic am mers potol... ps de cand sa stricat detectoru mi-a scazut consumu :lol:

GABBY_ 15-02-08 13:39

ala la trecerea de pietoni te opreste la 100 m dupa ce ai trecut,da prin statie si coboara din masina sa ti-o dea :))

CT-00-DNS 15-02-08 18:00

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1358902)
yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu. ah da dimineatza iau permise la trecerile de pietoni m-au lucrat si pe mine pe soveja colt cu barbu delavrancea la eden. :(

Si intreba cineva oare ce si din ce motive se mai intampla accidente weekendul asta..

LKS 15-02-08 18:05

Quote:

yo aseara am trecut pe acolo cu 190 am taiat si linia continua :-s sper sa nu-mi rada permisu.

Eu sper sa ti-l rada...poate e doar parerea mea ..

Scoop 15-02-08 20:43

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1358923)
eu aseara am ars siguranta de la detector si azi am mers fara =)) sper sa nu fi luat nimic am mers potol... ps de cand sa stricat detectoru mi-a scazut consumu :lol:

Nu-l mai repara atuncea :-P

Psycho 15-02-08 21:04

Maine vine caravana ralitatea tv si acr ... care afla unde se posteava ... scrieti aici da s-ar putea sa fie pe langa primarie ceva ...

Scoop 15-02-08 21:09

Ne intalnim ceva inainte sa ne ducem asa gloata peste ei? ^_^

CT-89-POT 15-02-08 23:30

eu sper sa nu mi-l rada k sunt mort fara permis

quick_5hifter 15-02-08 23:40

Quote:

yo aseara am trecut pe acolo cu 190 ...

1. Cu Vw 1.9 TDI ai prins 190 km/h in Mamaia? Imi vine cam greu sa cred ca reusesti asa ceva, insa daca e adevarat, :arrow:
2. nu ti-e frica sa faci asa ceva, dupa ce s-a intamplat in Mamaia in ultima vreme? In caz ca nu ti-e frica, :arrow:
3. subscriu la ceea ce ti-au scris LKS si DNS, iar in caz ca ai exagerat in ce priveste viteza atinsa, :arrow:
4. crezi ca impresionezi pe cineva daca faci asa ceva, sau daca doar o spui aici? Eu cred ca nu, si ca dovada ca nu suntem "extaziati" de performantele tale (sin)ucigase, :arrow:
5. Te rog sa ne anunti de acum cand ai de gand sa mai iesi in oras, CA SA STIM NOI SA STAM DRACU' ACASA :!:

LKS 16-02-08 01:01

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1360614)
eu sper sa nu mi-l rada k sunt mort fara permis

Mai bine asa ..decat mort ..dar cu permis

Scoop 16-02-08 10:20

Daca tu zici ca esti mort daca ramai fara permis ce naibi cauti tu cu 190 prin mamaia :| ca un om batut in cap (daca bag mana in foc ma ard, asa ca o bag si-o scot repede sa vedem cand ma ard) daca o tii tot asa te vei arde iti garantez.

sonykel 16-02-08 10:21

mai stiu eu pe unu e aici pe forum care el mergea cu 170 prin fata pe la scoica pe mamaia pe acolo pe unde ies tampiti de taximetristi cand nici nu te gandesti...
nu-i dezvalui numele... :lol:

quick_5hifter 16-02-08 10:48

Bravo, stimati constanteni! Sunteti eroi, n-am ce zice...numai sa aveti mare grija sa nu deveniti eroi la stiri :rolleyes2 ca nimanui nu-i face placere sa dea cu R.I.P.-uri pe forum sau langa sicriu...

CT-00-DNS 16-02-08 11:11

A venit caravana anti-taxa in oras? daca da, unde anume este? Sunt f interesat sa merg

kirin 16-02-08 11:50

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1361199)
Bravo, stimati constanteni! Sunteti eroi, n-am ce zice...numai sa aveti mare grija sa nu deveniti eroi la stiri :rolleyes2 ca nimanui nu-i face placere sa dea cu R.I.P.-uri pe forum sau langa sicriu...

se mai elibereaza drumurile si scade populatia de "reisari" care te depasesc frumos pe partea dreapta cand esti oprit la trecerea de pietoni si-ti taie fata elegant prin oras,ca de,"dormi" cu 50 + km la ora..

ERY 16-02-08 13:38

CARAVANA ESTE IN FATA TOMIS MALL

sonykel 16-02-08 13:41

ce loc bun si-au ales idiotii ptr soferi doar nu... =)) nu putea in alta parte... sa avem unde sa ne lasam masinile

quick_5hifter 16-02-08 22:56

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1361314)
se mai elibereaza drumurile si scade populatia de "reisari" care te depasesc frumos pe partea dreapta cand esti oprit la trecerea de pietoni si-ti taie fata elegant prin oras,ca de,"dormi" cu 50 + km la ora..

Mai stiu eu cateva persoane care au mers cu vitezele astea in locuri necorespunzatoare...cu masini puternice...oameni tineri, cu adrenalina bine intretinuta si cu tupeu grupa mare...oameni carora lucrurile marunte (cum ar fi borduri, copaci, alte masini etc.) nu au voie sa le stea in cale...oameni iubiti sau apreciati macar...in orice caz cunoscuti sau nu.
...oameni care acum nu mai sunt printre noi.
As vrea ca oamenii astia sa deschida ochii inainte sa realizeze ca urmarile gesturilor lor idioate sunt prea grave pentru a fi remediate (daca apuca sa se gandeasca la asa ceva...). Din pacate, n-ai cum sa nu observi ca pe strazi apar din ce in ce mai multi IDIOTI, si aici nu exclud nici pe pietoni, nici pe taximetristi (pe care, apropo, "ii am la inima" alaturi de soferii maxi-taxi si de politistii de la comunitara) si sa nu ii uitam pe angajatii Primariei... oamenii astia (in mare parte) au un ego imens, incomensurabil, inegalabil...
Hai ca o dau in off-topic, ideea ar fi ca nimeni nu le vrea raul in mod direct, insa nu avem cum sa nu constatam ca unii dintre ei chiar primesc ceea ce cauta cu lumanarea...

kirin 17-02-08 10:10

pe un anumit sofer de la primarie (din ala care conduce masini cu nr CCL) inca il mai caut,dupa ce era sa dea peste mine pe trecerea de pietoni,venind cu viteza pe contrasens,m-a evitat la cativa cm,nu a oprit,parca eram jalon.

in leg cu soferii "meseriasi" eu nu ii inteleg pe cei care daca vad ca intersectia din fata e plina,se mai baga si ei ...
aseara,pe tomis ca de obicei era full pana la popular.zic sa nu ma bag ca tzaranul sa ii blochez pe cei care vor sa coboare in port,si raman pe loc.un logan "tunat" ma depaseste pe dreapta,il evita pe unul care venea dinspre port pe contra sens (se poarta) si da sa intre intr-unul cu dacia (care venea dinspre ibis) caruia nu-i mergeau farurile si dadea sa se bage si el in intersectie (parca era un film cu prosti). asta e specia de care vorbea quick mai sus,cei pe care nu-i opreste nimic,care depasesc ca-n nfs prin oras,dar la primul stop opresti in spatele lor,care se grabesc aiurea si nu-si dau seama ca atunci cand castiga cateva secunde pot sa piarda totul... ei sunt cei care intra cu 170 in curbe,cu 200 in sensuri giratorii,cu tirul in casa omului + "n" cazuri de genul

morala : daca esti "meserias" te poti sinucide in "n" feluri,dar nu-i lua si pe altii nevinovati cu tine !

later edit : uitasem de taximetristi,din cauza unuia care mi-a taiat fata si mi-a pus frana brusca am facut si eu un accident minor... deh,pana atunci inca ii mai aveam putin la inima,trebuia sa mentina renumele "turmei"

dan_m3 17-02-08 13:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheBig_X (Post 1331611)
mai dane dar unde este m3 ca nu l-am vazut in oras , as vrea sa il vad si eu ca poate facem una il scoate si mecanicul meu pe m3 lui si poate facem o extragere

pai sa tot plimbat asta vara, acuma hiberneaza !!!

Attachment 455657

:rolleyes2

Psycho 17-02-08 13:31

io unu astept sa dea in mine vre-u copilas d`asta care joaca nfs si apoi iese pe strada ... ca tare imi e ca-mi iau dosar penal pentru ultraj si alte violente :D

sa vedem cine-i norocosu ... eu zic doamne fereste .. dar daca se mai intampla sa fiu si cu tovarasha sau maica-mea si sa pateasca ceva sa se loveasca .... s-ar putea sa-i fac evacuarea fular :D

cheers

kirin 17-02-08 14:13

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1363783)
io unu astept sa dea in mine vre-u copilas d`asta care joaca nfs si apoi iese pe strada ... ca tare imi e ca-mi iau dosar penal pentru ultraj si alte violente :D

sa vedem cine-i norocosu ... eu zic doamne fereste .. dar daca se mai intampla sa fiu si cu tovarasha sau maica-mea si sa pateasca ceva sa se loveasca .... s-ar putea sa-i fac evacuarea fular :D

cheers

dadea mai devreme la stiri,un kinder a dat cu masina peste 2 pe strada intre targoviste si chitila (parca).nu a oprit ca se grabea sa ajunga la discoteca. buna scuza,nu ?

quick_5hifter 17-02-08 19:46

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1363409)
pe un anumit sofer de la primarie (din ala care conduce masini cu nr CCL) inca il mai caut...

Nu-l mai cauta ca nu ai cum sa dai de el, masinile nu sunt personale (exemplu: masina CT-00-CCL o conduce acum Georgescu, peste o ora o conduce Ghitulescu, iar Georgescu ia masina CT-999-CCL). Nu vorbesc din auzite, ma intalnesc aproape zilnic cu ei la Primarie si ii aud vorbind: "hai ma ca plec eu cu 53-ul, ia tu 92-ul".

Doar daca stii ziua si ora, mai ai sanse sa dai de el...desi nu merita, legal nu ai ce sa-i faci, doar sa-i platesti cu aceeasi moneda (sau una asemanatoare :D)

Pe ala cu discoteca....tu chiar nu intelegi cat de important e??? :lol:
Ca in bancul ala cu farmacia: "Doamna, am pe cineva la pat, nu mai pot sta la coada!..............3 prezervative, va rog!" :lol:

GABBY_ 17-02-08 20:37

vaiii Psycho vrei sa vezi la ce a fost buna sala ?:)))
merita rupti in gura inconstientii

DarkJEDI 17-02-08 22:47

DPN--> Mai bine ai grija sa nu fii mort cu permis ! 190 e viteza de autostrada nu de mamaia. totusi ai golf nu ferrari.

Scoop 17-02-08 23:13

Nici de autostrada nu prea e frate.

DarkJEDI 17-02-08 23:30

a mea nici nu prinde 190, 170 mi-a luat la o proba, dar nu cred io ca a mers cu viteza aia ca e cam forjata masina si ajunge greu. impresii de afis , pacat nu are pe cine impresiona.

quick_5hifter 19-02-08 01:11

@DPN: poti sa ne contrazici linistit, nu-ti ia nimeni capu' daca ai exagerat/mintit/glumit. Insa daca e pe bune, am vorbit serios! (cel putin eu)

PS: ce varsta ai?

SMocKey21 19-02-08 08:22

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1368040)
@DPN: poti sa ne contrazici linistit, nu-ti ia nimeni capu' daca ai exagerat/mintit/glumit. Insa daca e pe bune, am vorbit serios! (cel putin eu)

PS: ce varsta ai?

la user are ct-89-pot...deci 18 anisori cred ca are :)

aikman 19-02-08 09:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1363783)

cheers

mai bine nu astepta .... daca intra unu in tine cu peste 150 te faci pilaf sigur ... daca mai este cu maicata sau cu prietena sigur ele raman cu sechele ... asta daca nu conduci un tanc ceva

Psycho 19-02-08 09:16

eee hai nu exagera 150 in oras .... nu prea ai pe unde .. doar pe mamaia ... noaptea ...

DarkJEDI 19-02-08 09:34

Apropo de teribilism.Zilele astea a fost un accident la intersectia Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga.Un om linistit isi ducea copilul la spital cu cielo pe nicolaie iorga. A venit "ciumecu" cu audi cu viteza mare pe mihai viteazu si l-au facut praf pe ala cu cielo(asta fiind si cu nevasta in masina).soferul din cielo a scapat cu bine,dar mama si fiica nu prea, au ajuns la spital cu ambulanta.Ala din audi nu stiu ce a patit, dar sigur merita "un fular din inox" :D

GRIGO 19-02-08 10:23

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1368223)
la user are ct-89-pot...deci 18 anisori cred ca are :)

eh... o fi si el unu din copii care au auzit ei ca pe "patrutunning" sunt baietii care fac curse ilegale noaptea si fug de politie mai ceva ca in 2feast , si fac pariuri pe sute de euro .... poate chiar "pink slips"
si hai sa "impresioneaza" si el pe cineva ca e reisar.....
probabil ca daca afla taicasu pleaca cu RATC`u la scoala .... :-)

ct11lyv 19-02-08 11:14

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1368471)
eh... o fi si el unu din copii care au auzit ei ca pe "patrutunning" sunt baietii care fac curse ilegale noaptea si fug de politie mai ceva ca in 2feast , si fac pariuri pe sute de euro .... poate chiar "pink slips"
si hai sa "impresioneaza" si el pe cineva ca e reisar.....
probabil ca daca afla taicasu pleaca cu RATC`u la scoala .... :-)

unde`s aia ma care fac pariuri si fug de politie :) n cta nu poti sa faci 2 pasi daca te toarna politia..dacanu te ia in seara respectiva.. mergi cu 43`u..si iti vinzi masina

GRIGO 19-02-08 11:22

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1368569)
unde`s aia ma care fac pariuri si fug de politie :) n cta nu poti sa faci 2 pasi daca te toarna politia..dacanu te ia in seara respectiva.. mergi cu 43`u..si iti vinzi masina

pai eu ce spuneam ...?
eram un PIC ironic :))

ct11lyv 19-02-08 18:25

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1368584)
pai eu ce spuneam ...?
eram un PIC ironic :))

da da da da ;)) :*

ERY 19-02-08 18:28

Hai baieti...barfa barfa...da barfa e pe bani..:)

x-28-TRA 19-02-08 18:51

cu cat dai barfaaa????

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning