Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Bogdan.IS 13-01-10 12:49

Re: Cafeneaua Ieşenilor

un coleg dintr-un forum al marcii , s-a sculat a 2-a zi cu oglinzile laterale la un S3 in minus ;) . am auzit ca altii se trezesc cu masinile pe butuci , fara roti .... deci trageti voi concluziile , eu am ramas la audi odata fara toate capacele , alta data fara literele de pe spate , si acum muuulti multi ani , cand era masina supersmechera , fara geam si casetofon . cand a sunat tata la politie , a zis gaboru ca vine , dar a venit din p.... .

MihaiCsl 13-01-10 13:56

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2968459)
furt bandouri LCO
cum spuneam:
ofer recompensa celui care imi ofera date concludente pt prinderea lui.

Imi pare rau,traim in tara lui papura voda...

D3m0N 13-01-10 21:07

nu loco ... asta cand il prinzi il te urci cu roata de pe spate pe mainile lui .. si dai telefon la politie ... si pana vin ei mai faci hata-hata pe bancheta...

ocaruntu 13-01-10 21:49

:)) de l'as gasi ...

Bogdan.IS 13-01-10 22:00

pe dealuletzu meu tocmai a parcat o masina suspecta , care-i prima data cand o vad in zona asta (golf 3 alb , is 85 FUG) , am notat aici ca sa nu uit , daca vad ca lipsesc chestii de la masinile din cartier .

D3m0N 13-01-10 22:18

ala l-am vazut plimbandu-se prin dacia ...:)

edit: LCO da de la politie nimic ? de oriunde .. vreo informatie? cred ca zorro se va face detectiv:))

zorro6299 14-01-10 10:42

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2974788)
pe dealuletzu meu tocmai a parcat o masina suspecta , care-i prima data cand o vad in zona asta (golf 3 alb , is 85 FUG) , am notat aici ca sa nu uit , daca vad ca lipsesc chestii de la masinile din cartier .

:-P Mai baiete dar ai in propietate dealuletze ??? esti prea tare !!! Nu sta degeaba , i-a si asfalteaza tot dealuletzu tau si fa o parcare mare....sigur ai face multi bani , ca e criza de locuri de parcare in zona "ta" :lol:

Demon...mai degraba Bogdan e detectiv decat mine :lol:

A fost o simpla intamplare cu BMW ul lui LCO, ca l-a lasat pe drumul meu spre casa...in rest..nu vad legatura :lol: dar nu-i o idee rea sa ma fac decectiv...poate-ti gasesc si tie cateva obicee " necurate" si te " inscriu la facultate " stii tu...care din Copou pe stga :twisted:

Pace to all....

P.S. Bogdane baza-i la tine cu paza si ordinea-n dealu T.Cucu. !!! ;) Dar ce ne facem cat esti tu plecat la scoala ??? ai pe cine lasa inlocuitor ??? mare problema MARE !!! Sa nu-ti fure baietii "bijuteria".....am inteles ca se da pe ea....un bon transmitibil de 38 mil acum....afacere mare ;)

Victor_Is 14-01-10 11:31

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2974788)

cand am trecut azi dimineata (ca in fiecare dimineata de altfel) pe la 6:30 nu era nici-un golf 3 alb..era unu rosu dar mai la vale...cred ca l-ai speriat sia fugit ;))

Quote:

Mai baiete dar ai in propietate dealuletze ??? esti prea tare !!! Nu sta degeaba , i-a si asfalteaza tot dealuletzu tau si fa o parcare mare....sigur ai face multi bani , ca e criza de locuri de parcare in zona "ta"
ar fi o idee...ar fi un vad ffff bun pentru o mare parcare, daca nu pentru locuinte, dar din pacate, e o pancarda (coltul de sus, la trecerea de pietoni la rond tranvai) pe care scrie "Palatul de justitie"..deci, terenul e "programat"..deocamdata...cel putin pe hartii..dar cum stam in Romania, nu stii ce se intampla peste noapte

Bogdan.IS 14-01-10 12:47

maai ,baieti , pe dealul acela ne-am petrecut , noi cei din str pantelimon copilaria , acolo jucam fotbal , la barele alea 2 galbene sau mai sus langa gardul viu ... si acuma imi amintesc cum iesea nenea de la casa de pe deal si ne zicea ca ne sparge mingea daca nu plecam ... frumoase amintiri :))

Golfu plecase pe la 11 , cand m-am dus sa ma uit pe geam , nu mai era .

LE : fiecare om care locuieste in acest cartier , nu-i DELOC de acord cu rahatul ala de palat de justitie aici .

zorro6299 14-01-10 15:31

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2976275)
maai ,baieti , pe dealul acela ne-am petrecut , noi cei din str pantelimon copilaria , acolo jucam fotbal , la barele alea 2 galbene sau mai sus langa gardul viu ... si acuma imi amintesc cum iesea nenea de la casa de pe deal si ne zicea ca ne sparge mingea daca nu plecam ... frumoase amintiri :))

Golfu plecase pe la 11 , cand m-am dus sa ma uit pe geam , nu mai era .

LE : fiecare om care locuieste in acest cartier , nu-i DELOC de acord cu rahatul ala de palat de justitie aici .

Yep, asa-i cum zici tu, nu te contrazic, dar cand era masina ta aproape noua....cand tu te incaltai invers ...si eu deasemenea....erau poate 5 masini in tot cartieru. Era suficient loc de parcare ;) si apoi, nu prea se mai joaca fotbal pe dealu tau acum, majoritatea copiilor stau inchisi voluntar in casa in fata calculatoarelor...nici nu le-ar pasa daca se construieste pe iarba din fata blocului nici parcare nici palatu de justitie sau vreo pista auto.....trist dar adevarat :!:

Oricum suntem printre putinele tari in care exista avertizarea "NU CALCATI IARBA " .... nu am vazut asa lege in nici o tara din Europa , doar noi avem :-P
La altii exista inversul....invitatii la plimbari pe iarba ....dar inca o data ajung la trista concluzie ca nu m-am nascut in locul potrivit :sad:

"Golfu plecase pe la 11 , cand m-am dus sa ma uit pe geam , nu mai era ."

...frate, tu ai ramas in locul mosului care va spargea mingea :-P:-P:-P

...ce te faceai daca-ti disparea Audi-li :-P si-ti lasa "jaful de golf3 "la schimb :lol:

Bogdan.IS 14-01-10 17:51

daca lasa si o diferenta de 2000 de euro pe scaunul din dreapta , acceptam :-P ... defapt ce spun eu , valoarea sentimentala nu se poate cumpara .

Victor_Is 14-01-10 18:13

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2977273)
daca lasa si o diferenta de 2000 de euro pe scaunul din dreapta , acceptam :-P ... defapt ce spun eu , valoarea sentimentala nu se poate cumpara .

si uite asa sa scos pe ultima parte a postarii dupa ce a muscato ;))

Zorro...adevar graiesti...cu copchii din zilele noastre..eh..ce vremuri taica..cand umblam ca despedicatii pe coclauri..nu ne putea tine nimic si nimeni in casa...poate putin mai tarziu doar, cand au aparut jocurile pe tv :D mario si tancuri :)))

zorro6299 14-01-10 19:12

Quote:

daca lasa si o diferenta de 2000 de euro pe scaunul din dreapta , acceptam :-P .

:-P Doar 2000 Epurasi ??? nici n-ai pretentii mai baiete !!!:lol:

Quote:

... defapt ce spun eu , valoarea sentimentala nu se poate cumpara .

- baietas, tu ai aflat ca te-au conceput ai tai pe bancheta din spate de la audi....asa-i ????????? de asta esti asa tare cuprins sentimental :-P

Super vreme....cerculete fara numar.... in capat Coca-Cola ...demential !!!

P.S. Bogdane TOTUL se poate cumpara cu BANI ....inclusiv sentimentele !!! dar ai sa te convingi de asta ...cand o sa cresti MARE :-P

MihaiCsl 14-01-10 21:42

Nu inteleg,care-i toata faza cu terenul ala ? :-s

D3m0N 15-01-10 15:34

ce-s cu posturile astea pe aici ? zorro mai linistete ca nu esti doctorul Cristian Andrei (95/95)

ocaruntu 15-01-10 16:04

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2979945)
ce-s cu posturile astea pe aici ? zorro mai linistete ca nu esti doctorul Cristian Andrei (95/95)

sefu da' cine circula cu masina ta, ca ne'am intersectat nu stiu de cate ori si nu erai tu la volan ...

D3m0N 15-01-10 16:37

a mea?:)) a mai mers prietena mea ... dar nu chiar de atat de multe ori .. cam o luna a stat pe rampa :"> de acum incolo ai sa ma vezi iar:))

zorro6299 15-01-10 16:47

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2979945)

:-P Hay ca esti simpatic, n-am ce spune mor de ras.... 95-95 auzi la el :)))))

In sf un post mai pasnik , chiar simpatic....incepi sa-ti revii omule.... cum se repara si masina, si se apropie de strada...cum i-ti revii si tu...normal ;)

Pace to all.....

no limits design 15-01-10 19:43

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 2972667)
Daca e colegu cui i-am vandut eu bara , a intrat intr-o bordura in intersectie la terom si a strambat bratu la masina. A lasat masina parcata pe calea chisinaului si acolo au curentat-o hotii si de bara si de faruri ! era un e36 modificat cu bara de e46 !
@zorro6299 tot eu i-am facut rost si de faruri :) !

Da eu sunt baiatul cu bmw-ul......mersi de ajutor inca o data.Si pentru colegul care a intrebat cum s-a intamplat e asa cum a zis gabi....colegul meu de camera a intrat cu masina in bordura si a indoit bratul.....si nu aveam chei sa desfac bratul si sa il schimb(am cerut ajutorul unora de pe aici dar nu s-a putut), asa ca masina a stat cateva zile parcata acolo......si am ramas fara faruri si bara.......tare mi-ar place sa aflu cine a luat bara:twisted:.

P.S.: Zorro daca l-as fi cunoscut pe crys..... as fi cerut ajutorul dar eu nu cunosc decat 2 oameni din iasi care sunt pe forum si aia au zis ca nu au cum sa ma ajute.......... nici nu vrei sa stii cat m-am chinuit in fata portii sa fac masina si sa scot bucse si pivoti de pe bratul vechi sa le pun pe ala nou

ocaruntu 15-01-10 19:58

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2980157)
a mea?:)) a mai mers prietena mea ... dar nu chiar de atat de multe ori .. cam o luna a stat pe rampa :"> de acum incolo ai sa ma vezi iar:))

era un nene.

MnezO 15-01-10 21:15

e da nu era servicu acolo pe vremea cand ti-au furat bara si farurile CRys Lucreaza acolo la service da maxim 8 luni !

no limits design 15-01-10 21:17

Pai de cat timp crezi ca sunt in iasi?....era acolo.Ma rog.Scuze ca nu ti-am terminat golful da am avut probleme pe la facultate si a trebuit sa recuperez si sa fac multe proiecte.

MnezO 15-01-10 21:18

EEEE Stai linistit ! Am rabdare:P Inteleg ! Nu-i problema ! IN rest ce mai faci ?

no limits design 15-01-10 21:21

2 Attachment(s)
In rest fac chestii de genul asta pentru facultate sa imi mai puna profesorii note:lol:.......

MnezO 15-01-10 21:23

Bravo Ai ceva Talent ! Felicitari

D3m0N 15-01-10 22:40

la ce facultate esti ?

LCO cred ca ma confunzi :))

Bogdan.IS 15-01-10 22:51

foarte frumos desenul si poza :D

no limits design 15-01-10 22:52

Eu la ce facultate sunt?....daca da sunt la Arte plastice, decorative si design.Design industrial.
P.S.:ms bogdan

zorro6299 16-01-10 09:17

[QUOTE=no limits design;2980904

P.S.: Zorro daca l-as fi cunoscut pe crys..... as fi cerut ajutorul dar eu nu cunosc decat 2 oameni din iasi care sunt pe forum si aia au zis ca nu au cum sa ma ajute.......... nici nu vrei sa stii cat m-am chinuit in fata portii sa fac masina si sa scot bucse si pivoti de pe bratul vechi sa le pun pe ala nou[/QUOTE]

Daca apelai la crys sigur te-ar fi ajutat....in rest de pe forum...tot ce pot sa zic : " multa lume...putini oameni " si stau bine ascunsi cei care te ar fi putut ajuta :lol:

Dar sincer sa ti spun ,nici tu n.ai facut mare tam-tam ca ai avea nevoie de vriun ajutor....stii cum e.... pui-ul care nu plange nu primeste de mancare !!! Sigur se gaseau vreo doi macar spiritual sa te ajute, sa fie linga tine.

Frumoase pozele...felicitari si asteptam si altele !!!;)

DarkNight_Racer 16-01-10 12:09

Tare de tot, continua si mai pune niste poze!!!

ocaruntu 16-01-10 13:14

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2981512)
la ce facultate esti ?

LCO cred ca ma confunzi :))

inseamna ca exista mai multe BMAuri de culoare gri sobolan cu folie nesimtita pe geamuri si evacuare bengoasa ... dap ... sigur te confund.

MnezO 16-01-10 13:59

evacuare bengoasa :)) ! bmA gri sobolan cu folie etc e uNIC :))

P.S M-am prins de gluma ovi da imi place foarte mult cum ai zis :))

D3m0N 16-01-10 18:07

:)))) dak e folia nesimtita ... nu inseamna ca-s si eu ...:))) deci daca te vedeam te salutam!! dar nene nu mi-a condus masina :))

no limits design 16-01-10 22:01

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2982727)
Tare de tot, continua si mai pune niste poze!!!

ms:oops:...okay mai pun cateva din lucrari:D

andreyutzu 16-01-10 22:07

frumoase lucrari...daca as putea sa dau o nota de la 1 la 10 as da 12 :D

MnezO 16-01-10 22:27

Si cu Golfu` nu ai? :)

andreyutzu 16-01-10 23:08

Mnezo tot golfu ramane masina ta de suflet nu-i asa?:D

no limits design 16-01-10 23:16

mnezo o sa iti fac si golful cat de repede pot

raduku988 17-01-10 09:18

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2982880)
gri sobolan

:hahano::hahano::lemon::poke::poke: :poke::poke:

Prietenii stiu de ce :twisted::!:

Bogdan.IS 17-01-10 09:57

foarte frumoase desenele ... imi amintesc de clasa a6a cand desenam cu un coleg de clasa masini la sfarsitul caietului de matematica :rolleyes2
nu ai din intamplare un desen cu un audi 80 butoias ? :-P

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning