![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
P.S. ti-am dat Pm daca mai ai toba aia de vanzare |
Quote:
|
daca e 1.8 is stai linistit.....am avut si mi-am luat-o de la droopy grav cand el avea pe masina un motor mai slab decat a lui bass....sincer nici cu 2.5 nu faci fatza,ai masina f grea...dar de funn merge sa vezi cum stai;)
|
Quote:
tot ce pot sa spun e ca din pacate nu pot fi la ploiesti seara de seara precum as fi dorit...asta e....exista multe alte prioritati acum care trebuiesc luate in seama |
Man, si cu ce fumai liniutzele pe vremuri? Ce masina aveai?
|
Quote:
un mic exemplu.....am vandut e-38-ul ca sa vin acasa....deee....motivele nu mai conteaza |
Clar e38 e masina de cursa :lol: :lol:
Ai fumat de mult liniutele,pe noi nu ne aburesti cu astfel de vorbe ....daca si celelalte masini au fost la fel de grele ca e38-ul, nu vreau sa imi imaginez ce fel de liniute ai fumat ... |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti, stiu ca se discuta acum 2 ani circa despre organizarea unei curse si la noi in Prahova, dar nu se gasea loc, ati mai gasit ceva idei ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Oricum am da-o exista un obstacol care ne impiedica sa facem legala. Ma gandeam la shoseaua Ghe.Gr.Cantacuzino (de la Mos Craciun inspre Podul Inalt), dar am auzit ca ar fi o spalatorie auto pe tronsonul respectiv. Ar trebui intrebat acolo daca e vreo problema. Daca nu, la cat e de circulat in weekend cred ca pe zona aia chiar s-ar putea organiza o treaba buna. :lol: Quote:
Te insheli amarnic BZN-ule. Nu stii despre ce e vorba deloc. Te-ai zbatut vreodata sa faci o legala? Intreaba-l pe Droopy, pe TNG, intreaba-ma pe mine. Afla ca atunci cand in octombrie 2008 am vrut sa organizam legala eu si cu Droopy am fost si am vorbit cu cei care puteau sa ne ajute si obtinusem aprobare de la toata lumea, inclusiv de la Politia Rutiera. Ca nu ni s-a dat si drumul pe care il doream pentru cursa, asta e alta problema. Dar aprobarile se iau oricum cu ajutorul cuiva sau cu un club cu acte absolut in regula. |
Quote:
|
daca zici acolo langa spalatorie si langa kaufland nu cred ca o sa aprobe findca e magazinu acolo care ar fi blocat total si aia e o iesire din oras importanta care face legatura cu centura si cu drumu spre targoviste...intradevar soseaua e impecabilca si destul de lata si e si trotuaru unde sa stea spectatorii dar e nasol ca e drum de legatura si e si important pe deasupra...plus ca nu exista un traseu ocolitor in cazu in care se inchide drumu..cum e pe bulevard celelalte stradute aditionale;)....foarte greu sa gasesti in ploiesti un loc care sa se incadreze pt legale..eu asa cred..nu cunosc foarte bine conditiile dar asta e parerea mea:(
Ori te referi la strada unde e unitatea militara dar si acolo e ciudat....tot cam acelasi lucru ca si la podu inalt...si iti dai seama ca ar bloca si cursele RATP si ar fi alta problema:( |
Cred ca se referea de la Mos Craciun pana in intersectia cu Sos Vestului. Nu de la sos vestului pana la podul inalt ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning