![]() |
Re: Challenges (manga)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ti-am dat eu voie sa-mi folosesti farurile? Si sa le mai si modifici? |
Quote:
PS:Vezi că ai uitat să intorci bara față în SV.;) |
Quote:
Concluzia: Eddy_e39, nu ne mai fa noua observatii, ci mai intai dovedeste-ne ca esti cel mai bun. Sper ca ai vazut ce mult a evoluat Reme. Tu nici macar la jumatate din ce face el nu esti:x |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu am zis sa pleci de pe 4tuning. Eu chiar vreau sa ne extindem. Sa fim un grup mare, de cel putin 50 de oameni.. Insa esti prea cu nasul pe sus uneori. Te crezi prea perfect si asta face ca oamenii sa nu te agreeze. Incearca sa accepti criticile, si inainte de a-i critica pe altii, arata-ne ca esti mai bun ca ei. |
Quote:
|
Quote:
|
Mht, ai macar tu putin obraz si opreste acesta cearta... nu isi are rostul mai ales cand persoana cu care te certi, este cum este... ( fara ofensa ;) )
Sau mutati offtopic'ul pe yahoo!messenger si va puteti certa cat doriti :D |
Quote:
Imi voi lua o "vacanta" de pe 4Tuning si ma voi reintoarce pe 01.18.2012 , poate nu voi mai fi "cu nasul pe sus" Bafta aLLz ! |
Quote:
Acuma pe o nota mai serioasa chiar daca ma amuzam cand citeam posturile trebuia odata si odata sa terminati ;) |
Quote:
:zombie: : Asa te fac:x:punch: Acesta eset un pamflet si trebuie tratat ca a tare:lemon: Trecand peste amuzamentul oamenilor, Eddy E39, nu trebuei sa te superi pe mine, sau alte d-astea. Eu doar vroiam sa te fac sa critici mai putin, si sa muncesti mai mult. Asa era si Cox cu mine, si uite, am ajuns sa le fac destul de ok.:lol: |
1 Attachment(s)
Pentru castigul de amical Mht a ales masina asta. Revansa e a mea :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning