![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
da' consumu, cat e consumu? :lol:
|
Quote:
|
Inca nu i-am facut consumu.... dar sa stiti ca prinde 1 centimetru pe ora :P
|
Atentie!!! moment de revelatie/si meditare...
Am recitit azi tot threadul meu, cu masina asta... de cand am luat-o acum 2 ani si jumatate... si cat de departe a ajuns, si cat o sa mai ajunga... cati bani, cate zile/ore nedormite, calcule, peste calcule... poate spre deosebire de altii n-am stat foarte multe ore sub ea... sau cu motorul desfacut sau cu mainile murdare... dar... va pot spune ca am avut si eu zilele/orele mele nedormite stand si calculand cu pixu in mana... Si sincer.... acum, vorbind cel mai sincer... nici nu ma mai gandesc sa o vand... pentru ca e ceva special.... e altceva.... Dar in acelasi timp.... pot spune altceva.... O data cu finalizarea acestor lucrari.... nu mai am decat 2-3 aspecte de rezolvat la masina, dupa care putem inchide threadul acesta... eu considerand ca am 'terminat' acest proiect... si ca am ajuns la un echilibru dorit. |
Cred ca e primul 320i care are cutie secventiala sau ai SMG??
|
e SMG 3.0
|
Da vezi regleaza volanu ca e prea jos s-ar putea sa te deranjeze la genunchi. Acum eu stiu ca tie iti place ca totul sa fie low da totusi :-P:-P:-P
|
Radem si glumim, da' in ritmul in care scumpesc astia benzina si cresc impozitele o sa ajungem sa le desfacem ca pe lego si sa ne jucam cu ele prin casa:-).
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut
superba masina.......... spune-mi te rog cat te-a costat aparatorile de noroi. ai aici o poza incercuita cu rosu |
aparatorile au fost aprox 200ron bucata.. deci 400ron ambele
|
Cand le montezi ? :>
|
In curand... foarte curand...
Am avut un mic sughitz la service ieri, (si alaltaieri) si sper ca azi sa remediem problema.... (la momentul potrivit voi povestii totul) |
1 Attachment(s)
E46 RRM spy shot!!! :twisted:
|
maaaaaaaaaaaaars:X....ce frumos dau jantele;)...low,jante cu buza,neagra...de poveste:X
hai sa vedem si cu bariile noi ap asta de ce ii sparta:D?si pare,la emblema indoita(capota) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning