Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

shantzu 29-03-06 14:49

Re: Diverse discutii

DONU' nu te mai da tu mare cu unchitu :mrgreen: ca poate vrei sa zic si eu ceva de dacia diesel unchiului meu :twisted:

DONU' 29-03-06 14:53

Hahaha, nebunule... vezi ca am un Tohan cu jante de 26 si cu spinnere, spitze din aur, piele, geamuri electrice, ghidon din mahon, bixenon si navigatie..., are un cuplu de rupe soseaua... asa ca... (stii de cine vorbesc, nu ? ;) )

Bmw_E30dak 29-03-06 17:01

Quote:

Originally Posted by DONU'
Hahaha, nebunule... vezi ca am un Tohan cu jante de 26 si cu spinnere, spitze din aur, piele, geamuri electrice, ghidon din mahon, bixenon si navigatie..., are un cuplu de rupe soseaua... asa ca... (stii de cine vorbesc, nu ? ;) )

de taurasul ala mic si albastru q 4 roti? si albastru pacific???

shantzu 29-03-06 17:34

DONU-le e cumva Brabusul matusii tale ?? :mrgreen: daca nu sa imi spui despre cine vorbesti :lol:

Skma 29-03-06 18:32

Tng-ule iti dau eu 406-le da promiti sa nu-l zgarii :lol:

Dirty Pusherman 29-03-06 19:54

Quote:

Originally Posted by DONU'
Lasa Shantzule ca are unchiu meu niste AMG-uri si niste Brabusuri prin garaj p-acolo si mai are si un Aston Matin DB9 si 2 Ferrari Enzo, dar le baga pe Taxi ca s-a saturat de ele... si eu am un Lastun...

te deranjeaza semnatura mea sau ce?

DONU' 29-03-06 20:03

Hai ba ce draq tu nu stii de gluma?
Faceam si noi putina caterinca... nu te mai supara...!

shantzu 29-03-06 21:08

nu te supara dirty ;) vb cu insomnia (sau ce nisk o avea ) sa iti spun ce am mai ras de el la inceput ;) ;) sau poate stii ca parca erai pe forum atunci :mrgreen:

Vladz 29-03-06 21:37

Quote:

Originally Posted by shantzu
nu te supara dirty ;) vb cu insomnia (sau ce nisk o avea ) sa iti spun ce am mai ras de el la inceput ;) ;) sau poate stii ca parca erai pe forum atunci :mrgreen:

Shantzule ... de aia cu cielo ? cu 2 subwoofere ? :lol:

shantzu 29-03-06 21:40

aoleu proddigy ce amintiri frumoase ;) ;) ar trebuii sa facem un topic cu amintiri

Vladz 29-03-06 21:45

Quote:

Originally Posted by shantzu
aoleu proddigy ce amintiri frumoase ;) ;) ar trebuii sa facem un topic cu amintiri

Baga ... daca nu ne taie TNG`u :rolleyes2 :lol:

Skma 30-03-06 08:05

Exista un asemenea topic ;)

Pitu 30-03-06 09:45

<<<<<A 210 Evolution, ML 55 AMG, BRABUS G D8S...shi in curand un CL 55 tunat de MAE (mashinile unchiului meu<<<

al cui e salonu asta auto ?

Vladz 30-03-06 10:28

Quote:

Originally Posted by twwety
<<<<<A 210 Evolution, ML 55 AMG, BRABUS G D8S...shi in curand un CL 55 tunat de MAE (mashinile unchiului meu<<<

al cui e salonu asta auto ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Shantzule zii tu aici :))))))))

shantzu 30-03-06 10:32

acum pe bune sunt masinile unchiului ,lui dirty pusherman (sau cum s-o scrie) adica asha zice el :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning