![]() |
Re: Club Cielo
Dispersorul ala din far l-am avut si eu rupt si nu am reusit sa il scot de acolo pt k nu iese prin gaura pe unde bagi becul !! Oricum mi-am laut faruri noi aku vreo juma de an(originale Daewoo) si tot de cel mai mare cacat sunt ...Luna asta urmeaza un set de faruri clare cu angel de la Matza :D!!!
|
bgd...si le dai pe alea....pe alea"veki" adika stea ultimele...m`ar interesa ala d epe dreapta:(...si cam ce pretz..ms...orikm mai am un vecin si tot la fel.are un cielo k al meu..si tot la farul dreapta i sa rupt kestia aia din far...dar la el zici k are blitzuri...k i se misca ala in far si face joc de lumini:))
|
azi fiind vineri va reamintesc Intalnire in Bucuresti....DUMINICA 27.01.2008 ora 16:00 in parcarea din fatza salii Polivalente
|
Quote:
|
aaa...ok...poi si iti tramane oglinda aia veke?nu ..k mar interesa si aia k sa pot prinde iar dispersorul ala...ms....daca e ceva ma anunti
|
BGD NNE nu crezi ca ar fi mult mai simplu sa iei motorasu de pe cele vechi si sal montezi pe cele noi ???
|
Quote:
|
chiar ca ar fi marfa in herastrau:shock: femeie :pelvic_th:pelvic_th oriunde nu ma intereseaza ori la polivalenta ori unde vreti voi azi mi-am cumparat un ornament de topa se aude super;) ( a si un cauciuc) doar ca ma-m chinuit sa tai toba aia veche de am facut bataturi.......
nu vreau sa pun toba de aia care scoate sunete deoarece asta a mea sta numai turata si sar uita toata lumea la mine :o deci Korb si diesel_IQ duminika la 3:20 3:30 in parcare la presei e ok?:idea: |
Quote:
|
daca ramane la polivalenta poate vin si eu "nu promit nimic" :D ca mai am unele chestii sai fac pe la serivce pe la astea...
|
deaja se strika gasca MAL zice Ca POATE pana duminici o sa fim iar 3 4 lol:o
|
pai eu nam zis nimic pana acum k vin :D am zis asa k am spoileru dak ai vazut in poze si nu imi place sa merg asa cu ea.. e desprins si de aia.. bine partea 2 ce e inauntru k armatura e in radiator...noroc k nu sa spart in fine 80% vin :D
PS: Voi ziceti in parcare... cum urci valea aia in fata sau la dreapta nu ? |
dea in parcare nu incerca sa intri prin orasel ca e inchis parku tzeapa asta am loato si eu ca stiam ca se intra si pe langa MC ala dar cand am ajuns acolo gaboru a zis ca e inchis si ar trebui sa ocolesc iar tot:twisted:
|
Quote:
|
:D io am deja reminder pe telefon sa ma anunte duminica la 12 ca la 4 tre sa fiu la polivalenta... :D
acuma il updatez sa ma anunte sa fiu la presei pe la 3:15 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning