Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

BGD_NNE 25-01-08 10:12

Re: Club Cielo

Dispersorul ala din far l-am avut si eu rupt si nu am reusit sa il scot de acolo pt k nu iese prin gaura pe unde bagi becul !! Oricum mi-am laut faruri noi aku vreo juma de an(originale Daewoo) si tot de cel mai mare cacat sunt ...Luna asta urmeaza un set de faruri clare cu angel de la Matza :D!!!

D o n n 25-01-08 10:57

bgd...si le dai pe alea....pe alea"veki" adika stea ultimele...m`ar interesa ala d epe dreapta:(...si cam ce pretz..ms...orikm mai am un vecin si tot la fel.are un cielo k al meu..si tot la farul dreapta i sa rupt kestia aia din far...dar la el zici k are blitzuri...k i se misca ala in far si face joc de lumini:))

PetricaCBD 25-01-08 12:21

azi fiind vineri va reamintesc Intalnire in Bucuresti....DUMINICA 27.01.2008 ora 16:00 in parcarea din fatza salii Polivalente

BGD_NNE 25-01-08 13:25

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1313322)
bgd...si le dai pe alea....pe alea"veki" adika stea ultimele...m`ar interesa ala d epe dreapta:(...si cam ce pretz..ms...orikm mai am un vecin si tot la fel.are un cielo k al meu..si tot la farul dreapta i sa rupt kestia aia din far...dar la el zici k are blitzuri...k i se misca ala in far si face joc de lumini:))

Nu le dau Donn ca scot sticla si oglinda de pe astea vechi si pun sticla si oglinda de pe alea clare ..k sa am reglaj electric

D o n n 25-01-08 14:24

aaa...ok...poi si iti tramane oglinda aia veke?nu ..k mar interesa si aia k sa pot prinde iar dispersorul ala...ms....daca e ceva ma anunti

Korb 25-01-08 14:26

BGD NNE nu crezi ca ar fi mult mai simplu sa iei motorasu de pe cele vechi si sal montezi pe cele noi ???

Korb 25-01-08 14:38

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1313521)
azi fiind vineri va reamintesc Intalnire in Bucuresti....DUMINICA 27.01.2008 ora 16:00 in parcarea din fatza salii Polivalente

nu crezi ca ar fi mai bine la PESCARUS in herastrau ???

Man3l3 25-01-08 15:08

chiar ca ar fi marfa in herastrau:shock: femeie :pelvic_th:pelvic_th oriunde nu ma intereseaza ori la polivalenta ori unde vreti voi azi mi-am cumparat un ornament de topa se aude super;) ( a si un cauciuc) doar ca ma-m chinuit sa tai toba aia veche de am facut bataturi.......

nu vreau sa pun toba de aia care scoate sunete deoarece asta a mea sta numai turata si sar uita toata lumea la mine :o deci Korb si diesel_IQ duminika la 3:20 3:30 in parcare la presei e ok?:idea:

Korb 25-01-08 15:10

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 1313847)
deci Korb si diesel_IQ duminika la 3:20 3:30 in parcare la presei e ok?:idea:

nui bai. o sa fiu acolo

B 58 MAL 25-01-08 15:12

daca ramane la polivalenta poate vin si eu "nu promit nimic" :D ca mai am unele chestii sai fac pe la serivce pe la astea...

Man3l3 25-01-08 15:18

deaja se strika gasca MAL zice Ca POATE pana duminici o sa fim iar 3 4 lol:o

B 58 MAL 25-01-08 15:21

pai eu nam zis nimic pana acum k vin :D am zis asa k am spoileru dak ai vazut in poze si nu imi place sa merg asa cu ea.. e desprins si de aia.. bine partea 2 ce e inauntru k armatura e in radiator...noroc k nu sa spart in fine 80% vin :D

PS: Voi ziceti in parcare... cum urci valea aia in fata sau la dreapta nu ?

Man3l3 25-01-08 15:23

dea in parcare nu incerca sa intri prin orasel ca e inchis parku tzeapa asta am loato si eu ca stiam ca se intra si pe langa MC ala dar cand am ajuns acolo gaboru a zis ca e inchis si ar trebui sa ocolesc iar tot:twisted:

BGD_NNE 25-01-08 15:23

Quote:

Originally Posted by Korb (Post 1313772)
BGD NNE nu crezi ca ar fi mult mai simplu sa iei motorasu de pe cele vechi si sal montezi pe cele noi ???

Nush daca e posibil asa ceva ... o sa vad atunci knd voi primi farurile ..momentan cik nu au pe stoc .abia prin februarie primesc .

Korb 25-01-08 15:23

:D io am deja reminder pe telefon sa ma anunte duminica la 12 ca la 4 tre sa fiu la polivalenta... :D

acuma il updatez sa ma anunte sa fiu la presei pe la 3:15 :D

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning