![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
c e drept.. are cu c :D
|
doamne :))) are cu ce cika :)) =)))
|
are cu ce sa se faca de cacao
|
wow omu are cu ce ....:)) oare se refrea la masina .....sau o fi omu vrun titus:)))))))=))....treaba e ca are cu ce:)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
agent smith, copie fidela dupa ceva nu inseamna kitch, kitch inseamna preluarea unor elemente si adaugarea lor acolo unde nu se potrivesc. Ca de exemplu scrisul de pe masina de mai jos, care bineinteles, in japoneza inseamna "sunt taran coclit".
|
Quote:
literele chinezesti sunt exact cireasa de pe tort!!!...vin manusa pe masina!!! bravo!!! |
vorba aia...: "da prea rapid..da prea furios..eu merg cu dacia iar tu pe jos....ramai prost cand apas pe nos.."
|
3 Attachment(s)
doamne..mare ti-e gradina!
uitati-va ce antena are omu', nr explik totul:lol: |
oi fi chiorat io da' nu vad nici o antena
|
este acolo....vezi ceva cu rosu..pe plafon..si o sa o vezi..am stat si yo mult sa o caut.....
|
mda ...este ceva ...data viitoare foloseste zoom`ul frate !
|
e un trandafir:lol:in ultimele 2 poze se vede mai bine. si totusi, cat de taran sa fi?
|
acu am vazut. io stau la vreo 1,5 m de monitor (are 19") si de aia n-am vazut trandafirul.
cat de romantic... |
1 Attachment(s)
Avem una bucata dacia cool ... are 120 de cai ... dupa cum se vede in poza .... ma intreb daca sunt 120 de cai in plus fata de stoc... sau a ajuns la 120 de cai din cauza emblemei inca stau si ma intreb ... intr adevar o mare opera de arta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning