![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
Merge super misto 18 ala..nu??? Oricum....zoz....sa stii ca am mers si eu cu o masina sport....daca o consideri sport ( CLK facut de Amg) si avea ''lemn'' si....chiar era multumit proprietarul. Dar din pacate nu stiu de ce incerc sa-ti explic pentru ca daca tie nu-ti place...nu-ti place. Si chiar nu sunt pasinat sa te fac sa-ti placa. Eu raman la parerea mea...ca merge... |
Quote:
|
aha, gata cu discutiile astea in contradctoru despre masinutza ta viper. ;)
ZOZ daca as avea bani, mi-as lua un CL pt confort si un ferrari ca masina sport. dar nu am asa ca ma multumesc cu bmw-ul meu care cat de cat e sportiva, si cu lemnul meu care da un aer de eleanta cat de cat ;) |
eu zic sa va punetzi wenge in masini ...ca e la moda acu..si da si vreo 2 cai in plus :shock: ......traiasca sportivele cu lemne...daca raman cu soba goala la iarna :???: ...
|
Quote:
Sportivele adevarate au carbon ... nu ce ai tu prin masina ... :rolleyes2 :lol: :lol: |
aham ....dar ma vezi doar cu binoclu....:shock:
|
Quote:
(nu fii suparacios ... stii ca glumesc :shock: ) :bunch: |
Discutia asta cu lemnu de unde a aparut? :lol: :lol: :lol: In loc sa fie discutie despre motoare si alte chestii tehnice voi va contraziceti care si cum sta treaba cu lemnul? Cat timp o masina super super super sport are un nu stiu ce motor, chiar mai conteaza ca are lemn in interior sau nu? :lol: :lol: :lol:
|
ZOZ asta...Tot ne innebuneste cu super spotiva lui de 22220000 de cp...
|
22220001 de cp...mai exact ...
|
poate vreti sa ma inervez sa va arat eu masina sportiva!!!!!va uitati dupa mine degeaba,va sun eu dupa ce trec pe linga voi sa va spun sa stati linistiti ca eu am fost!!!!:shock: :shock:
|
Quote:
Hai enerveaza-te! :shock: :???: |
Nu am facut poza dar am vazut dacia 1310 berlina cu 2 tevi de esapament[una pe o parte una pe cealalta] functionale!!!!!!
|
Am sa-mi iau un Renault 5... ca ala nu are lemn :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
Apropos are un sunet bestial... Poza n-am dar il stiu pe tip...(normal ca il stiu ca doar e de al meu;) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning