![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
TE URASC ! :) :) :) |
Quote:
Joke,daca intorci jantele de Aro 10 ies si mai mult inafara,cum spun si baietii;)..si in plus de asta arata mai urat intoarse,parerea mea:rolleyes2 |
da Bogdan am vorbit si cu Bolidu despre asta si el a zis la fel ce sa fac renunt la ideea asta si le las pe astea. merci oricum pentru sfat
|
Quote:
|
dupa care mai pui si un eleron din teava daia de la apa nova si e gata treaba.
|
Quote:
Sunt sigur ca masina place f mult asa cum este,dar mai glumim si noi:-) |
Quote:
|
dungile au fost facute de unul care face firme de alea pt reclame la magazine,banci etc.
pretul a fost de 80 lei. nu stiu de ce, dar cand am plecat tipul ala avea parul mai alb in cap decat atunci cand ne-am dus prima oara la el! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Eu mi le-am facut singur acasa cu linia de 40 cm si un cutter ieftin de la librarie. Ies foarte bine ptr ca stii cum e "Cel mai bun lucru e cel facut de mana ta"
|
Bogdan cum ai reusit sa refaci ornamentele de la masca??daca nu le-am lustruit cu canepa de mi-au iesit ochii apoi cu pasta pentru lustruit caroseria au mai iesit dar nu chiar asa bine te rog zi-mi si mie cum ai facut tu?
|
Quote:
|
Joke,eu am o pasta speciala pt lustruit piesele cromate si intr-o zi,in timp ce eu montam chestioare pe masina,un prieten de-al meu(stie el cine:-)) nu avea ce face si s-a apucat sa le lustruiasca pana au iesit asa cum le vezi8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning