![]() |
Re: Club TICO
+1 vot Brasov.Mai cu viata,mai cu viata...
|
+1 brasov - in calitate de matizar am votat. :D
|
1.TM32CIP - (Guashe)
2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP 4.TM32CIP friend1 5.TM32CIP friend2 6.TM32CIP friend3 7.Zapp 8.sorin_sorin95 - - tico - brasov 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico - Brasov 11.edyiyi 12.aikman - ticozaur Mustang - Matiz- brasov |
1.TM32CIP - (Guashe) - locatia : merg pe mana majoritatii ! :lol:
2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP girlfriend - merge pe mana mea (altfel e debelea:lol:) 4.TM32CIP friend1 - idem 5.TM32CIP friend2 - idem 6.TM32CIP friend3 - idem 7.Zapp 8.sorin_sorin95 - - tico - brasov 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico - Brasov 11.edyiyi 12.aikman - ticozaur Mustang - Matiz- brasov Eu saptamana urmatoare voi fi la Surduc, cel mai mare lac de acumulare din judet, la pescuit de somn profi ;) cu barca, monturi speciale, tabara mare. Cel mai mic somn care s-a prins acolo a avut 9kg, deci am sperante mari ! Wish me luck |
+ 1 vot BRASOV :D
|
2 Attachment(s)
in urma voturilor locatia este BRASOV
|
VOTATI DATA
Varianta 1. 18-19 IULIE Varianta 2. 25-26 IULIE Varianta 3. 1-2 AUGUST |
de acord cu brasov in perioada 25-26 iulie
|
Variante nr 2 ... 25-26 iulie
|
nu ar trebuii facem schimb ne nr de tel?in caz ca intarzie cineva...sau sunt probleme pe drum...ca nu ne gasim etc...
|
In 18-19 / 25-26 nu prea pot eu.
Sunt prins cu o excursie la Venus, iar in al doilea weekend am de terminat un proiect pentru job. Daca se hotaraste pentru 1-2 august, I'm in! :D |
Nici eu nu pot in perioadele acelea, trebuie sa filmez la nunti...
Pentru 1-2 august sunt si eu de acord. Ca si Guashe, sunt de partea majoritatii pentru stabilirea locatiei. ;) |
weekendul cu 18 nu pot, tot o nunta ... DJ .
25 pare ideal pt mine, ramane sa vedem restul lumii ce hotaraste |
restul care mai voteaza sa se semnele in lista
referitor la numerele de telefon puteti sa le postati aici sau pe privat la useri din lista de mai jos 1.TM32CIP - (Guashe) - locatia : merg pe mana majoritatii ! VARIANTA 2 2.Street - Mircea - Tico VARIANTA 2 3.TM32CIP girlfriend - merge pe mana mea (altfel e debelea) VARIANTA 2 4.TM32CIP friend1 - idem VARIANTA 2 5.TM32CIP friend2 - idem VARIANTA 2 6.TM32CIP friend3 - idem VARIANTA 2 7.Zapp VARIANTA 2 8.sorin_sorin95 - - tico - brasov 9.DjMogLy VARIANTA 3 10.luciang - George - Tico - Brasov 11.edyiyi VARIANTA 2 12.aikman - ticozaur Mustang - Matiz- brasov VARIANTA 3 |
Salut la toata lumea!Si eu tot pe varianta doi merg 25-26.Si inca ceva.Brasov,Brasov...da unde anume in Brasov?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning