![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Nu`mi mai merge counteru nici mie, nici lu trafy si nici lu goe. Imi da server time out. Nush de ce :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai vre'o sase console identice...nu mai merg sau ce?
daca mai pui si ps2'ul, xbox, ps3 si ce mai ai ...unde le tii omule? :lol: |
cred ca o sa ii cumpar un depozit lu gohan unde sa isi tina toate consolele si ii mai fac cadou vreo 40 plasme pe un perete, fiecare sa arate cate o parte...:D
|
baietzi vreun joc cu masini mai frumos asa c imi recomandatzi...k nfs-u e prea complikt? :lol: adik m-am plictisit de el..
|
Test Drive Unlimited ... numai sa te tina sistemu...:)
|
deci am o problema: mi`au dat ban pe cs pt ca cica aveam coduri si mie si lu trafy si lu goe. Nu aveam nici unu coduri si acu nu`mi mai merge nici un server. Care stie vreun forum sau vreun admin pe undeva sa ne ridice banu pls?? :((
|
Quote:
|
n`auzi ma ca nu`mi merge nici un server din toate posibile?? Nici sa joc eu cu trafy nu merge. Pe Paradox ala parca...
|
@ Robert.. din toate alea multe pe care le vezi, vreau sa fac 2 impecabile :)..sunt console vechi si e normal sa nu mai functioneze la parametri normali..dar cu putina migaleala si multa vointa...o sa fie ca noi
@ Fra...daca mi-ai da un monitor lcd wide..de calculator..as fi foarte fericit, nu e nevoie de plasme :lol: cat despre depozit da..as avea nevoie, deja o parte din console am fost nevoit sa le mut la bunica in apartament :lol: @ Geo, nu cred ca ar trebui sa aiba treaba banul pe care l-ati luat pe un server pe alte servere, eu asa stiu. Poate nu ati pus bine pe la IP-uri..chestii dinastea si din cate stiu eu..nu prea merge sa faci server de CS Lan...cam da cu rest |
bafta la reconditionari
ce e in poza de la tine de la avatar ca nu'mi pot da seama prima oara am crezut ca e un radiou vechi, acum seamana cu o stati de masina ce e? :D |
4 Attachment(s)
Un amarat de amplificator :)
|
prin statie , amplificator am vrut sa zic, am gresit eu...
hmm, poza e facuta de tine ca e facuta cu amplificatorul pe pat, ceea ce iti este specific :lol: ce ai facut cu el? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning