Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Kaluvr6 31-07-07 13:04

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Nu`mi mai merge counteru nici mie, nici lu trafy si nici lu goe. Imi da server time out. Nush de ce :(

IONUT-GBP 31-07-07 13:44

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1022707)
Nu`mi mai merge counteru nici mie, nici lu trafy si nici lu goe. Imi da server time out. Nush de ce :(

unde ? pe serveru de l`am zis eu ? :)

TigerGTS 31-07-07 15:05

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1022707)

Am eu un server bun! Se joaca calitativ iar daca sunt dubii de "codari" adminii discuta cu respectivul inainte, fara ban pe voleu :)

SSJ_Gohan 31-07-07 16:09

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1022493)
fra daca iti vinzi toate consolele cred ca o pui de un 3`ar din 94-95

Stiu fra :)..dar ia intreaba-l pe Geo daca si-ar vinde masina dupa ce a muncit atat la ea. Nu e chiar o comparatie buna..ca na..nu se compara niste console cu o masina, dar asa cum si el a pus suflet la ea sa o faca, asa am pus si eu suflet pentru fiecare in parte...

Robbert 31-07-07 17:11

ai vre'o sase console identice...nu mai merg sau ce?
daca mai pui si ps2'ul, xbox, ps3 si ce mai ai ...unde le tii omule? :lol:

trafy-vr6 31-07-07 19:59

cred ca o sa ii cumpar un depozit lu gohan unde sa isi tina toate consolele si ii mai fac cadou vreo 40 plasme pe un perete, fiecare sa arate cate o parte...:D

mertzanel 31-07-07 21:02

baietzi vreun joc cu masini mai frumos asa c imi recomandatzi...k nfs-u e prea complikt? :lol: adik m-am plictisit de el..

thex 31-07-07 21:17

Test Drive Unlimited ... numai sa te tina sistemu...:)

Kaluvr6 31-07-07 21:36

deci am o problema: mi`au dat ban pe cs pt ca cica aveam coduri si mie si lu trafy si lu goe. Nu aveam nici unu coduri si acu nu`mi mai merge nici un server. Care stie vreun forum sau vreun admin pe undeva sa ne ridice banu pls?? :((

IONUT-GBP 31-07-07 21:39

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1023683)
deci am o problema: mi`au dat ban pe cs pt ca cica aveam coduri si mie si lu trafy si lu goe. Nu aveam nici unu coduri si acu nu`mi mai merge nici un server. Care stie vreun forum sau vreun admin pe undeva sa ne ridice banu pls?? :((

pe ce server ati luat ban ? :| aprind eu serveru sa jucam intre noi :D ?

Kaluvr6 31-07-07 21:43

n`auzi ma ca nu`mi merge nici un server din toate posibile?? Nici sa joc eu cu trafy nu merge. Pe Paradox ala parca...

SSJ_Gohan 31-07-07 22:39

@ Robert.. din toate alea multe pe care le vezi, vreau sa fac 2 impecabile :)..sunt console vechi si e normal sa nu mai functioneze la parametri normali..dar cu putina migaleala si multa vointa...o sa fie ca noi

@ Fra...daca mi-ai da un monitor lcd wide..de calculator..as fi foarte fericit, nu e nevoie de plasme :lol: cat despre depozit da..as avea nevoie, deja o parte din console am fost nevoit sa le mut la bunica in apartament :lol:

@ Geo, nu cred ca ar trebui sa aiba treaba banul pe care l-ati luat pe un server pe alte servere, eu asa stiu. Poate nu ati pus bine pe la IP-uri..chestii dinastea si din cate stiu eu..nu prea merge sa faci server de CS Lan...cam da cu rest

Robbert 31-07-07 22:59

bafta la reconditionari
ce e in poza de la tine de la avatar ca nu'mi pot da seama
prima oara am crezut ca e un radiou vechi, acum seamana cu o stati de masina
ce e? :D

SSJ_Gohan 31-07-07 23:03

4 Attachment(s)
Un amarat de amplificator :)

Robbert 31-07-07 23:31

prin statie , amplificator am vrut sa zic, am gresit eu...
hmm, poza e facuta de tine ca e facuta cu amplificatorul pe pat, ceea ce iti este specific :lol:
ce ai facut cu el?

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning