Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

sNap7 16-12-09 09:44

Re: Hunedoara - Accidente

Instalatii ca instalatii, da curentu' ... cat e curentu' ? :lol:

Kedy 16-12-09 09:57

Lasati ba bine ca o venit Balauru acasa ca avem si noi PLUG TUNAT :lol: :lol: :lol:

P.S. Robi cred ca nu esti singurul care are platit tot la zi pe masina da asta e Romania, Dormi linistit Statul te lucreaza :twisted:

BaLaurzor 16-12-09 11:37

cat platiti sa va fac drumurile curate ? :D din pacate nu ma risc ca inca nu mi-a intrat in vigoare asigurarea obligatorie si doamne fereste de ceva , mai ales ca sunt cu cauciucuri de vara

mozolici_hd 16-12-09 12:13

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2896225)
Mai degraba venim noi :) ca Hada o dat banii pe instalatii de pom.

Lasa ba dadi ca macar anul asta sa avem si noi orasul frumos impodobit,mie unul chiar imi place...macar o facut si el ceva bun...deva e cheala,deabia are cate o instalatie amarata pe cate vreun copacel;)))

adrian78bmw 16-12-09 12:14

hai ca e misto in Hunedoara parca ne aflam la polul nord peste tot se circula bine drumuri negre la noi sleauri pe mijlocuri drumului 2 tractoare si o basculanta cu doreli care aruncau nisip pe Calan si deja pe jos era aproape polei..bani de taxe sa avem ca nu putem noi platii cat pot fura astia..Iara i-a prins iarna nepregatiti in decembrie o asteptau prin iunie probabil..si sa nu mai vina cu cifre din aleea fantasmagostice ca s-au aruncat 9000 de tone de nisip pe jos..

ondin 16-12-09 12:47

super drumurile..dimineata parcarea la Real era imaculata, nu ca si aseara, cu portiuni de asfalt uscat..ehe..fain la real
:)

SpYk3 16-12-09 12:57

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2894872)
regula de aur pe zapada/gheata/polei..nu se bruscheaza nimic, se evita pe cat posibil folosirea franei de picior..numai din viteze, 1,2,3,..gume obligatoriu de iarna si nu ai treaba.
daca nu vine nimeni care nu respecta regula de aur, decis spre tine..

"se evita pe cat posibil folosirea franei de picior" Folositi-o pe aia de mana :twisted:

davides 16-12-09 14:08

cum sa iau afirmatiile voastre? batjocura, ironie sau doar niste glume? :) ...

ondin 16-12-09 16:08

depinde ce vrei sa faci cu masina..daca vrei spectacol faci numai pe dos, virezi si accelerezi brusc, franezi cu forta sa vezi ce se intampla, accelerezi si in mijlocul intersectiei folosesti rapid frana de mana ( pentru asta iti trebuie putin dexteritate, dar dupa 2-3 masini deja te prinzi ce si cum se face)

BaLaurzor 16-12-09 17:39

deja o dati in divertisment :))

ondin 16-12-09 19:28

decat in sant cu masina mai bine in divertisment

BaLaurzor 16-12-09 21:33

lumeee lumeee , s-a deschis noul patinoar , denumit aaa ... Hada Hunedoara .... se gaseste in micro .... ce dracu sa fiu zgarcit , se gaseste peste tot . S-a creat prin binevointa primariei (xxxxx) care nu s-a obosit sa dea cu sare sau nisip , probabil vor da cu plugul (pentru aderenta maxima ... ca deh , ce stim noi tactica impotriva zapezii) , deci daca aveti casco si RCA va dorim distractie placuta si fie ca frana de mana sa va tina la fiecare colt de strada unde e liber de masini parcate pe margine . Primaria Hunedoarei va doreste distractie placuta ! Atentie : Primaria nu va raspunde de eventualele accidente , intrari in copaci/semafoare sau in eventualele canale descoperite sau cratere din pamant Va multumim pentru intelegere

O Larevedere Placuta

HD87DGR 16-12-09 21:49

Stai linistit ba balaure ca or inceput sa dea cu material antiderapant in oras si o sa tot dea toata noaptea ;). Nu ca as tine cu ha-da...

BaLaurzor 16-12-09 21:50

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2898391)
Stai linistit ba balaure ca or inceput sa dea cu material antiderapant in oras si o sa tot dea toata noaptea ;). Nu ca as tine cu ha-da...

eu acum am ajuns in casa , si e sticla :)

HD87DGR 16-12-09 21:53

Cica nici nu se mai prea poate urca in micro 7. A incercat un vecin cu bmw-ul si nu a reusit. Sa speram la mai bine. As iesi si eu la o tura cu frana de mana dar mie teama ca nu mai urc inapoi asa ca mai bine stau la plapumica :)

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning