![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Cumpar urgent masina pret pana in 3000euro
|
1 Attachment(s)
E36 nu mai este de vanzare....o sa stea sub prelata mult timp!!....
Intre timp...caut 4 jante de porsche 930! O poza si cu golfu ....acus intra si el la vopsit:lol: |
1 Attachment(s)
Date generale despre masina:
Masina este inmatriculata in Romania. An fabricatie: 2006 Kilometraj: 64,000 Carburant: benzina Judet: Prahova Descriere masina: Provenienta Subaru Motors Romania, fabricatie Japonia. Prima inmatriculare 07.2007. Singur proprietar nefumator, carte service, revizii la zi, 80% km efectuati in Austria. Cauciucuri vara+iarna, ITP 08.2013, tractiune 4x4 permanent. Stare tehnica si estetica impecabila Dotari suplimentare masina: Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Jante aliaj, Inchidere centralizata, ABS, 4x4, Geamuri electrice Informatii despre taxa auto: ( Calculator Taxa Auto 2012 ) Taxa de mediu a fost platita odata cu prima inmatriculare in 07.2007. am dat 15000e pe Subaru dar merita :D |
@Tomas_SlrR:
-Nu,se da asa cum e cu jantele ei, 3750 e. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aseara dupa ce am montat suspensia pe Honda am mai ramas putin in garaj si am "curatat"potbagasu la Golf...:!:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Se vinde cu 5500e!Din germania an 99 jante noi nefolosite la fel si cauciucuri....Mai multe informatii pe PM
Daca nu vine dupa masina o pot aduce pana la Bucuresti,Craiova,Timisoara dar cu cativa bani in plus |
Quote:
|
Quote:
A si are si 2 premi la nustiu care concurs de StancedCar:D |
Quote:
|
Vi cand vrei si daca stai departe iti dau 100 euro benzina, dar depinde unde stai;) Eu sunt la Resita
Si cand vi ne intelegem la pret... Uite eu iti las 5100 si premiile |
Quote:
|
2 Attachment(s)
NEWS
Pisi... I-am dat la soramea masina azi sa iasa in oras cu fetele,toate bune si frumoase pana cand a ajuns acasa,cand sa intre in curte o incurca poarta si ce sa vezi a incercat sa o dea mai deoparte cu biata bara care sa spart. PARTEA BUNA E CA Am pus discuri+etrieri Endless cu 4 pistonase:300e Mi-a facut rost nenea Equinox de o pereche de faruri=1 lada de bere |
4 Attachment(s)
Revin si eu cu e38 THX R.Equinox pt tinichigie si vopsea (totul pe masina inafar de motor este cam de moment)
Masina nu a suferit modificari mari pe partea estetica... in schimb am investit putin in motor am reusit sa urc puterea la 400cp punand turbo si find schimbate cu unele mai prformante urmatoarele: pistoanele,arborele,axu cu came,admisia,evacuarea, ...totul s'a dus in jur a 5000e cu tot cu manopera si reglaje. Am folosito mai mult la rupt cauciuce:)) deci jentile sunt puse asa pe ea O sa urmeze de schimbat suspensia si o idee de jante And frumoase aLL;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning