![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cine imi poate da si mie niste sfaturi, cum pot face grila dintr-o bucata? sa fie continua...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu confectionarea unui difuzor spoilar spate pt e classe ca in poza atasata ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare sunt nou pe forum si v-as ruga daca ma puteti ajuta cu o problema
am citit pe aici cite ceva dar nu prea am gasit nimic referitor la ce vreau io as vrea sa imi confectionez un eleron ca cel de mai jos dar nu prea stiu cum as putea sa fac matrita la aceasta piesa ? as vrea sa o fac din fibra de carbon sa sticla . se poate face asa ceva ? sau cum as putea altfel sa il fac ? mersi , stima ........ http://www.magnatuning.ro/ro/product...n-1M-Eleron-RX |
Lansez si eu o intrebare de amator. Dupa ce am scos bara finala din matrita, matrita respectiva va inlocuii bara originala. Ce grosime ar trebuii sa aibe ca sa suporte greutatea numerelor si a 2 proiectoare medii.
Bara noua din fibra va fi prinsa in suruburi la fel ca bara originala, da? Sper sa nu fie foarte deplasate intrebarile. |
Quote:
sper sa iti fie de folos informatia daca gresesc ii rog pe cei mai experimentati si mai mari cunoscatori sa ma corecteze |
Quote:
interesanta chestia cu lavabilul |
Quote:
Pai puneai prea mult intaritor ! Din cauza aceasta reactia dintre nextrapol si intaritor era instantanee . Bine ca nu ti-a luat foc ! Din cate stiu eu se pun 2 grame de intaritor la kilogramul de nextrapol.:D |
Salut,imi puteti spune si mie pas cu pas cum se face o capota bad boy.Miam cumparat fibra si tot ce trebuie dar nu sunt sigur k stiu exact procedura .va multumesc
|
1 izoleaza farurile cu banda de scoci sau banda de vopsitorie (dai mai multe straturi de banda pentru ca in viitor fibra sa nu iti zgarie farul ,vei lasa o toleranta de cativa mm)
2 polizeaza sau slefuieste cu hartie abraziva de P80 3 pregateste fibra(adica o vei taia servetele la dimensiunea dorita ) 4 pregateste rasina +intaritor(nu pune mult intaritor daca esti incepator sa nu strici material) pt a fi aplicata pe capota 5 dupa ce ai slefuit capota in locurile unde vrei sa bati fibra ,vei degresa cu degresant sau benzina 6 dupa degresare vei aplica un strat de rasina cu pensula :D apoi vei aplica fibra 7 dupa aplicarea primului strat de fibra vei indeparta toate bulele de aer vizibile din inderiorul acesteia ,vei lasa cam 15 min apoi vei aplica cel de-al doilea strat si la acesta indepartezi bulele de aer vizibile (minim 2 straturi folosesc eu ,nu stiu cat folosesc ceilalti)apoi vei lasa sa se intareasca complet 8 dupa intarirea completa a fibrei vei slefuii cu hartie abraziva de P80 apoi vei sufla (cu pistolul de aer), degresa si vei aplica chitul 9 dupa alicarea si intarirea chitului vei slefui cu hartie abraziva de P80,P120,P240,P320 asta este la manual si daca slefuiesti la excentric P80,P120,P240 apoi aplicarea fellerului(vei izola botul masinii pana la parbriz) 10 dupa uscarea fillerului vei slefuii cu hartie abraziva de P800 la apa sau P400/P500 la excentric 11 aplicarea vopselei si a lacului 12 sperca sa-ti fie de folos sfaturile mele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning